Aktualności

Gebreide jurken voor de winter in de groothandel – wat te kiezen?

Voor koud weer zijn gebreide jurken een goede keuze. Vandaag raden we je aan welke modellen het waard zijn om te wedden. Overtuig jezelf wat Gebreide jurken voor de winter in de groothandel zijn het meest modieus en hoe je ze in de groothandel kunt kopen tegen een betaalbare prijs.

Warme jurken voor de winter van groothandel

Ongeacht het seizoen dragen vrouwen graag jurken. In de winter is het echter de moeite waard om ervoor te zorgen dat onze kleding niet alleen mooi is, maar vooral thermisch comfort en comfort biedt. De ideale keuze zijn dus gebreide jurken voor de winter, die in de groothandel voor uw winkel worden gekocht. Zacht en aangenaam aanvoelend breigoed zorgt voor warmte en ziet er tegelijkertijd perfect uit, het kan op vele manieren worden gedecoreerd. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de stof zelf. Het kan geribbeld, opengewerkt, gemêleerd of gekruist zijn met metaaldraad. De meest populaire decoratie zijn echter vlechtornamenten, die eruit zien alsof het breien is. Als je het hebt over de snit, zijn ongetwijfeld de meest populaire in de mode Gebreide jurken voor de winter in de groothandel met een bijpassende snit. Strakke modellen passen goed in de damesfiguur, dus kiezen ze graag voor nette vrouwen. We raden je allereerst modellen met midi-lengte aan.

kiezen Gebreide jurken voor de winter in de groothandel in modieuze stijlen

Bij het kiezen van sweaterjurken voor de winter moet de snit kiezen, in de eerste plaats, voor de gelegenheid. Andere jurken die we dagelijks aantrekken voor werk, en andere. Voor werk, waar dresscode van toepassing is, vermijd modellen met open schouders, uitsparingen of diepe halslijn. Zet in op de lengte van midi of maxi, kies gedempte kleuren. Een goede keuze zijn modellen met coltrui of stropdas in de taille (het benadrukt perfect de voordelen van het silhouet en laat ons er proportioneel uitzien). Voor dagelijkse styling raden we jurken van elke lengte aan, ook mini, en modellen met asymmetrische snit. De laatste trends passen in Gebreide jurken voor de winter met mouwen maat XXL of choker halslijn (met een extra band stof om de hals). Voor een date of een feestje, jurken met blootgestelde schouders zijn perfect – modellen met uitgesneden uitsparingen zijn dat wel. Zeer modieus zijn sweaterjurken voor de winter met een diepe halslijn, maar op de achterkant. De onbedekte rug zal voornamelijk werken voor feesten of daten.

De mooiste kleuren jurken voor de winter

Ostatnio pisałyśmy o modnych kolorach na zimę w modzie damskiej. Doradzałyśmy wtedy pięć świetnych odcieni do zimowych stylizacji. Na pewno warto stawiać na nude, który jest już postrzegany jako klasyczny, uniwersalny kolor. Na zimę doskonałe są także różnorodne odcienie koloru brązowego, przede wszystkim polecamy Wam karmelowy. Jak zawsze dobrym wyborem jest czerń, biel czy granat. Ze stonowanych barw dobre będą także odcienie koloru zielonego. Najlepiej stawiać na militarne khaki, stonowany oliwkowy oraz wyrazistą, ciemną zieleń nazywaną mianem butelkowej.

W tym momencie warto także wspomnieć o kolorze roku. Instytut Pantone zadecydował, że wybierze dwa odcienie – jeden z nich to jasnoszary ultimate grey, a drugi energetyczny żółty illuminating. Szary odcień doskonale wpisuje się w klasyczne barwy, z kolei żółty nawiązuje do mocnych kolorów popularnych zimą. Jakie jeszcze energetyczne odcienie będą dobre? Polecamy Wam ponadczasową czerwień, wyrazisty pomarańczowy, mocny róż oraz głęboki kobalt. Warto decydować się także na różne odcienie fioletu. Jeśli lubisz jasne barwy, postaw na liliowy albo wrzosowy. Wolisz ciemne kolory? Zdecyduj się na odcień śliwkowy, jagodowy czy purpurowy.

Zobacz najmodniejsze sukienki z dzianiny w hurcie online z oferty Factoryprice.eu!

Hoe de decoraties hebben Gebreide jurken voor de winter in de groothandel?

Klassiek gebreid Casual jurken (bijvoorbeeld voor werk) ze hebben niet te veel ornamenten. Traditionele decoratie is een vlecht – dik door het midden van de jurk of een paar dunnere vormen een gemeenschappelijk patroon. Midi- of maxi-modellen hebben soms lichte spleten aan de zijkanten die het lopen gemakkelijker maken, maar ze worden gezien als het vergemakkelijken van de snit in plaats van te versieren. Jurken kunnen een uitgestelde stof op de halslijn hebben, decoratieve knopen aan het einde van de mouwen of buffetten op de schouders. Veel modellen hebben inzetstukken in verschillende tinten of van ander materiaal dan de meeste kleding. Interessant zijn modellen met gekleurde zoom, bandjes, patch of borduurwerk. Dagelijks zullen jurken met gedurfde uitsparingen of veters (vooral op de halslijn) goed zijn. De nieuwste trends passen bij jurken met metalen elementen. Glittertoepassingen, metallic knopen of cirkels, pailletten, kralen, sieradenlijsten of strass steentjes zullen zeker de aandacht trekken. Gebreide jurken voor de winter in online groothandel kan worden versierd met patronen – strepen of Noorse motieven die kenmerkend zijn voor de winter.

Gebreide jurken voor de winter in de groothandel

Jurken gemaakt van gebreide stof zijn universeel – ze passen goed in de huidige trends en over een paar seizoenen zullen ze nog steeds in de mode zijn. Het is kleding om op te wedden en ze in grotere hoeveelheden te kopen. Groothandel Factoryprice.eu kopen goedkope gebreide jurken voor de winter in de groothandel voor een goede prijs. U vindt hier alle bovengenoemde modellen — zowel klassiek als consistent met de laatste trends. In de groothandel kun je naast jurken ook andere items van damesgarderobe en groothandel kopen. Online groothandel Factoryprice.eu heeft veel klantvoordelige oplossingen. Het magazijn is altijd open en we verzenden bestellingen binnen 24 uur naar de hele wereld. We bieden veilige betalingen en accepteren terugbetalingen. Ons aanbod bestaat echter niet alleen uit producten, maar ook hun beschrijvingen en professionele foto’s – dankzij dit brengt u de nieuw gekochte goederen snel in de uitverkoop.

Zie ook: Groothandel in jurken – welke modellen kopen in de groothandel?

Lees ook: Groothandel in trouwjurken

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago