Aktualności

Trends voor de winter in damesmode in de groothandel – wees op tijd!

Wanneer u zaken doet in de mode-industrie, moet u altijd op de hoogte blijven van de huidige trends. Wat ze willen wintertrends in damesmode in de groothandel?? We hebben naar modieuze trends gekeken en een korte gids voor wintertrends voor je gemaakt. Vandaag bespreken we voor u de meest modieuze kleuren, snitten, decoraties, patronen en materialen voor de winter waar uw potentiële klanten naar op zoek zullen zijn.

Helder silhouet gemarkeerd met snit

Warm wintertrends in damesmode in de groothandel hebben voornamelijk betrekking op het knippen van kleding. In de mode zullen er karakteristieke stijlen zijn die het silhouet benadrukken. De grootste trend zijn zwaar bekraste schouders. Dit effect kan worden bereikt door te kiezen voor het stylen van kleding met uitgezette mouwen in maat XXL. Om schouderkussens terug te brengen die in kledingstukken zijn genaaid. Sterk bekraste schouders kunnen optisch worden verkregen, ook dankzij het gebruik van schouderbuffers of een groot aantal volants. Welke kleding moet je kiezen om de schouders te benadrukken? Allereerst truien met mouwen in maat XXL (zoals gepresenteerd model op de eerste foto hieronder). Een goede keuze zijn blazers met kussens en zelfs modellen gestileerd in losse, volumineuze blazers voor heren. Schouders kunnen ook worden benadrukt met Spaanse halslijn en volants in kleding zoals blouses, T-shirts of jurken.

Zacht velours en knitwear

Dit jaar willen vrouwen vooral wedden op zachte, aangenaam aanvoelende stof. Ze vergeten echter niet over elegantie en stijlvolle uitstraling. In de winter is velours het meest wenselijke materiaal. Meestal dragen we het in de herfst, dit jaar gaat deze trend echter langer mee. De jassen zijn dus velours jurken en rokken, maar ook vesten en blazers. Velour werd gebruikt voor veel topbedekkingen, die volledig van dit materiaal zijn gemaakt of eenvoudig versieren winterjassen i płaszcze wstawkami z tego modnego materiału.

Twojej uwadze jako przedsiębiorcy z rynku odzieżowego nie mogą ujść również modne dzianiny. Tak jak co roku wielkim hitem tej zimy będą modne dzianinowe sukienki oraz swetry damskie o przeróżnych fasonach. Jednym z nich z pewnością jest oversize’owy golf, który pięknie komponują się z zimowymi czapkami i kurtkami.

Ciepłe swetry damskie to jeden z zimowych trendów tego sezonu do kupienia w hurtowni Factoryprice.eu

Geruit weer, geruite kleding

Het is een andere trend die vooral wordt geassocieerd met de herfst, maar dit jaar blijft ons langer bij. Welke geruite kleding moet je kiezen voor de winter? Meestal hangt veel in onze styling af van het weer, maar vanwege de details van dit jaar brengen we veel tijd door in huizen. Vrouwen wedden graag op mooie flanellen overhemden, die ook goed zullen werken als een kledingstuk voor thuiskantoor. Shirts zijn ook geschikt om vrienden, familie te ontmoeten, te wandelen of te winkelen. Voor degenen onder u die vaak werken tijdens videoconferenties (vervolgens aanbevolen kleding zonder patronen), raden we op hun beurt een geruite broek aan. Het onderste deel van de kledingkast is meestal niet te zien op de camera, dus je kunt vol vertrouwen op dergelijke kleding wedden. Geruite jurken zijn ook een goede keuze. Ze werken dagelijks, maar ook voor kerstavond of kerst.

Trends voor de winter in damesmode in de groothandel: metallic decoraties

Als je graag in het oog springt, is deze trend precies goed voor jou. Onder de decoraties zullen metalen tinten regeren. Al aan het begin van de winter kun je wedden op kleding met glitter, pailletten of metalen elementen. Oudejaarsavond kan op zijn beurt een complete waanzin zijn – het is de moeite waard om te wedden op een rok met lovertjes of een gouden of zilveren jurk. Metalen decoraties kunnen van toepassing zijn op inscripties, toepassingen, kralen, kralen, strass steentjes en andere metalen elementen, bijvoorbeeld cirkels. Hier is het vermeldenswaard dat naast metalen decoraties ook metallic tinten populair zullen zijn. We zullen echter niet alleen beperkt blijven tot goud en zilver. Elke tint met een metalen coating (vinyleffect, materiaaleigenschappen, vernissen) zal in de mode zijn. Je kunt dit bijvoorbeeld zien in het assortiment winterjassen – kijk naar het prachtige model op de foto hierboven.

Rode dameskleding, niet alleen voor de feestdagen

We kijken allemaal uit naar de feestdagen van dit jaar en het gezin ontmoeten – dit is een van de redenen waarom rood dit jaar zo populair zal zijn. Rood trends voor de winter in damesmode in de groothandel zal zich natuurlijk concentreren op jurken. Elke vrouw zou dit jaar (zo niet al) een rode jurk moeten presenteren. Een goede keuze zijn Spaanse jurken met ruches (twee trends tegelijk – rode kleur en strak gekraste schouders!) , cocktailmodellen voor speciale gelegenheden en zelfs sporttrainingspakmodellen. Alle rode kleding zal echter populair zijn – overhemden, sweatshirts, rokken en zelfs bovenkleding. Rood Kleding voor de winter zal een sterk element zijn van elke styling en brengt een beetje energie, kleur en optimisme naar de sets.

Wintertrends in damesmode in de groothandel Factoryprice.eu

Wil je dat je winkel een altijd modieus assortiment heeft? Onze experts waken over het proces van het kiezen van kleding voor groothandels en wedden zelf op interessante modellen. Online groothandel in dameskleding Factoryprice.eu verrijkt zijn assortiment elke dag met 100 nieuwigheden. Wij zorgen ervoor dat we regelmatig modieuze kleding leveren. Ons magazijn is 24H/7 open en zendingen worden al binnen 24 uur verzonden! Allemaal zodat je snel je winkel kunt subsidiëren. We hebben niet de minimumwaarde van de bestelling nodig, winkelen bij ons doe je uit één stuk. Meld u vandaag nog aan en koop modieuze kleding bij kledinggroothandel Factoryprice.eu.

Zie ook: Groothandel in modieuze damesbroeken: top 5 trends

Lees ook: Groothandel in overgangsjacks voor dames

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago