Aktualności

Damestruien voor de wintergroothandel – bekijk modieuze stijlen

De meest populaire kleding voor de winter zijn zonder twijfel damestruien. Vandaag bespreken we voor u de meest interessante modellen en beschrijven we de populaire trends in verband met dit kledingstuk. Maak kennis met onze nieuwste inzending en koop modieuze damestruien voor de wintergroothandel naar zijn winkel.

De meest populaire sweatersnitten van groothandels

Het kiezen van modieuze truien uit de groothandel is altijd de moeite waard om met een snit te beginnen We kunnen kiezen uit gewaslengte (korte trui reikt tot aan de navel), standaard naar de heuplijn, verlengd tot het midden van de dij, lang tot aan de knie, of de lengte van de maxi tot de enkels. Lange modellen worden vaak in de taille vastgebonden met een riem. Damestruien kunnen een klassieke of asymmetrische snit hebben (langer aan de zijkanten of achterkant langer dan de voorkant). Zeer modieus zijn truien met speciale uitsparingen op de schouders. In de laatste trends passen damestruien met strak bekraste schouders, bijvoorbeeld met mouwen ter grootte van XXL perfect. We kunnen kiezen uit strakke, silhouetpassende, losse of oversized stijlen. in de mode damestruien voor de wintergroothandel kan worden aangetrokken door het hoofd, losgeknoopt of open (zonder sluiting, knopen). Voordat je koopt, is het de moeite waard om ook na te denken over de snit van de halslijn. Truien hebben meestal een ronde halslijn, V-vormig of coltrui. Veel modellen truien hebben nu ruime en praktische zakken aan de zijkanten.

Modieuze winterkleuren van breigoed

W tym roku szczególnie popularne będą białe swetry w obszernych modelach oversize. Warto sprawić sobie chociaż jeden taki model do szafy – dzięki uniwersalnemu kolorowi sweter posłuży nam nie tylko w tym sezonie. W zimowych stylizacjach z chęcią stawiamy na kolory ziemi. Ubrania w kolorze beżowym, czarnym oraz różnych odcieniach zieleni (na przykład khaki, oliwkowy, butelkowa zieleń) i brązu (na przykład jasnobrązowy, brunatny, camelowy) tworzą spójne kompozycje. Z mocnych barw królują czerwony, bordowy, kobaltowy oraz fioletowy. Dobrym wyborem będzie także energetyzujący żółty, pomarańczowy i różowy. W tym roku modne są także metaliczne odcienie takie jak srebrny czy złoty. Każdy odcień może nabrać metalicznego blasku, dzięki wykorzystaniu odpowiednich materiałów czy ozdób, na przykład przetykania błyszczącą nicią. Jeśli wolisz jasne barwy, nie chcesz się wyróżniać możesz postawić na swetry damskie w pastelowych odcieniach. Jasnoróżowe, błękitne czy liliowe fasony z pewnością sprawdzą się w zimowych stylizacjach.

Modne swetry damskie na zimę hurtowo sprzedawane znajdziesz na Factoryprice.eu

Damestruien voor de wintergroothandel – welke patronen moet je kiezen?

Hoe ze eruit zien goedkope damestruien voor de wintergroothandel verkocht? Hoe worden ze ingericht? Laten we beginnen met patronen. Zeer modieus zijn Noorse ontwerpen, dat wil zeggen decoraties met rendieren, elanden, herten, sneeuwvlokken gecombineerd met geometrische elementen (zoals op de foto links). Zeer modieuze decoratie zijn vlechtpatronen, waardoor het kledingstuk eruitziet alsof het gebreid is. Ze doen denken aan naaste mensen die ons in de kindertijd zulke geschenken gaven. Vanuit de ontwerpen is het ook de moeite waard om deze winter op een trendy rooster te wedden. Je kunt kiezen uit scotch, tafelkleden, Haymarket of raamrooster. Wat andere decoraties betreft, raden we in de eerste plaats opvallende elementen aan. Metallic decoraties kunnen glinsterende pailletten, applicaties, kralen, strass steentjes, kralen, kralen, kralen, kralen of glitterornamenten zijn. Meestal zijn winterelementen decoratieve inzetstukken van materialen zoals bont, blikjes of pluche. Damestruien versierd met franjes in boho-stijl en romantische franjes worden ook opgenomen in de huidige trends.

Damestruien voor de wintergroothandel – top 5 modellen

Als we dit jaar de top 5 modellen truien zouden moeten kiezen, zouden dat de volgende modellen zijn. Ten eerste een witte oversized trui. Een goede keuze is een model met vlechtelementen en mouwen ter grootte van XXL. Het is een idee om verschillende modieuze tendensen te combineren. Het kiezen van de tweede stijl is goed om te wedden op een model met een vlecht. Klassieke decoratie in een nieuwe versie. Een goede keuze is een driekleurige coltrui die wit, grijs en bruin combineert. Het derde model moet een stimulerende kleur hebben, wat ons onmiddellijk kracht en optimisme zal vergroten. We zetten een roze model op met een rechte snit, van geribbeld materiaal. De losse snit bestaat uit 3/4 mouwen. Het vierde grote model is een kastanjebruin vest dat in de taille is vastgebonden, versierd met Noorse patronen. In het laatste model wedden we op de klassiekers. We zouden gekozen hebben voor klassiek, tijdloos, universeel, zwart vest met een snee tot op de knie. Warm model is ideaal voor veel verschillende styling. Alle beschreven modellen zijn te vinden in de kledinggroothandel Factoryprice.eu.

Modieuze damestruien voor de wintergroothandel

Kopen modieuze damestruien voor de wintergroothandel in kledinggroothandel Factoryprice.eu. Elke dag zorgen we ervoor om u te voorzien van de beste en trendconsistente producten. We optimaliseren het proces van verkoop, verzending en voorgestelde diensten om de introductie van producten in de winkel mogelijk te verbeteren. We staan aankopen uit één stuk toe, zonder minimaal bestelbedrag. Wij leveren zendingen zo snel mogelijk, ons magazijn is non-stop open. Online kledinggroothandel Factoryprice.eu is een garantie voor goede kwaliteit en visueel aantrekkelijke kleding waar uw klanten dol op zullen zijn.

Bekijk ook eens: Kindermode in groothandel Factoryprice.eu – stijlvol van klein

Lees ook: Groothandel in dameskleding in bloemen

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago