Aktualności

Winterstyling uit de groothandel – 4 modieuze sets

We hebben onlangs trends voor je besproken voor de winter, en vandaag willen we je voorbeelden laten zien winterstyling van groothandelje bouwt met behulp van kleding van Factoryprice.eu. We hopen dat ze zowel u als uw klanten zullen inspireren om aankopen te doen. Bekijk welke winterdamesstyling dit jaar in de mode is en welke kleding uit de groothandel de moeite waard is om te wedden, zodat uw winkel klanten aantrekt met een modieus assortiment.

Voor een date trui en rok

Een van de meest interessante sets voor de winter van dit jaar is de combinatie van een trui en een rok. De nevenschikking combineert elegantie, maar biedt ook vrijheid en thermisch comfort. We wedden op een prachtig lichtpaars coltrui van een lossere snit. Pasteltrui past perfect bij een veelkleurige plooirok van midi-lengte. Voor de set is het de moeite waard om enkellaarzen van bordeauxrode kleur te kiezen, wat een sterk accent zal zijn van alle styling. Als het gaat om accessoires, raden we aan om gouden ronde oorbellen en een handtas aan een gouden ketting aan te doen. Een goede keuze is ook een warme jas met een badjasriem. zo’n set is perfect voor een date, een ontmoeting tussen vrienden of familie. Dit soort in de mode winterstyling je bouwt met behulp van goedkope dameskleding van groothandels Factoryprice.eu. Hierdoor kun je klanten volledige, kant-en-klare outfits aanbieden.

Voor een ontmoeting met vrienden jurk met bontvest

We houden van damesstyling met jurken in de hoofdrol, ongeacht het seizoen. In de winter is het plannen ervan vooral moeilijk vanwege de weersomstandigheden. Wat goedkope winterstyling van groothandels z sukienką w roli głównej można zaplanować? Świetnym rozwiązaniem jest postawienie na sukienkę w połączeniu z modną, futrzaną kamizelką. Zwiewna, lekka sukienka może mieć krój hiszpanki, szmizjerki albo być ozdobiona falbanami. Do takich stylizacji możemy wykorzystać także modele sukienek noszone w inne pory roku – ciepła kamizelka zapewni nam komfort termiczny. Do naszej stylizacji wybrałyśmy biało-czarną sukienkę z falbaną u dołu ozdobioną abstrakcyjnymi wzorami oraz klasyczną, czarną kamizelkę. Można założyć do tego cieliste rajstopy lub legginsy. Jeśli chodzi o buty polecamy botki na obcasie albo wysokie obcasy. Z okryć wierzchnich polecamy ciepłe płaszcze i kurtki o długości midi.

Modna odzież zimowa do kupienia hurtowo online na stronie Factoryprice.eu

Werktrui jurk en legging

Over wat nog meer winterstyling voor dames van groothandels wedden waard? Bij koud weer is de uitdaging ook styling voor werk. In de nieuwste trends voor de winter in damesmode passen sweaterjurken. Het is het beste om te wedden op comfortabele modellen van dik breisel, klassiek zonder onnodige decoraties of versierd, bijvoorbeeld met een modieus vlechtpatroon. Op welk model hebben we gewed? Naar onze mening zal een felroze jurk met lange mouwen en coltrui uitstekend zijn. Het model met een midi-snit is volledig versierd met een modieus vlechtpatroon. Een eenvoudige, bijpassende snit van de jurk in een ingetogen kleur past perfect bij een zwarte legging. Deze warme set geeft je niet alleen thermisch comfort en een uitstekende uitstraling in overeenstemming met de regels van de dresscode, maar ook gemak.

Comfortabele sweatsuit set voor thuis

Veel mensen werken nu op afstand of brengen veel tijd thuis door omdat ze voor hun gezondheid zorgen. Dit jaar won grote populariteit sets en trainingspaksets. Ze bestaan meestal uit joggingbroeken en sweatshirts (soms zijn er in plaats van trainingspakken leggings en in plaats van sweatshirts, truien of T-shirts). In de meeste modellen zijn de bovenste en onderste delen van de kledingkast gemaakt van hetzelfde materiaal en hebben ze vergelijkbare ornamenten. De sweatsuitset kan samen worden gedragen, maar elk van de kleding werkt perfect in andere styling. Joggingbroek kan worden gecombineerd met een t-shirt en ga zo naar de training, en het sweatshirt werkt dagelijks goed in een set met jeans, bijvoorbeeld een wandeling of een ontmoeting met een vriend.

Wat hebben we besloten te doen? Naar onze mening zal een uitstekende keuze zijn sweatsuit set in universele nude-kleur. We wedden op een absoluut klassiek model zonder onnodige decoraties. De joggingbroek heeft een fit fit fit en trekkers in de taille en aan het einde van de benen. Het losse sweatshirt heeft een trekker aan het uiteinde van de mouwen, waardoor het nog beter is om eraan te hechten. Het casual sweatshirt is zeer gebouwd en heeft een capuchon. Voor een wandeling raden we je aan om massieve, comfortabele schoenen te kiezen met een tractorzool, een rugzak en een warm gewatteerd jack.

Ontdek de beste winterstyling van Factoryprice.eu groothandelaren

De kleding die we noemden is te vinden in de kledinggroothandel Factoryprice.eu. Er worden meer dan 20.000 producten aangeboden en elke dag verrassen we je met 100 nieuwigheden. We zorgen ervoor dat winkelen in onze groothandel net zo eenvoudig, gemakkelijk en snel verloopt. We bieden gratis registratie, eenvoudige integratie met de groothandel en veilige betaling. Ons magazijn werkt 24H/7 en we verzenden zendingen naar de hele wereld al binnen 24 uur. We hebben geen minimaal bestelbedrag nodig, we accepteren terugbetalingen. Kledinggroothandel Factoryprice.eu is een geweldige plek om je winkel te voorzien van modieuze en interessante kleding. We raden aan om in onze groothandel te winkelen aan eigenaren van stationaire boetieks, online en mensen die op online veilingen verkopen. Met Factoryprice.eu biedt u uw klanten niet alleen kleding aan voor winterstyling, maar ook voor de rest van de seizoenen. We bieden een verscheidenheid aan kledingstukken in vele stijlen, kleuren, patronen en maten.

Lees ook: Kleding Groothandel Warschau – registreer vandaag nog op Factoryprice.eu!

Zie ook: Groothandel dameskleding – hoe kies je de beste?

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago