Aktualności

Damesjeans – beoordeling van het groothandelsaanbod van Factoryprice.eu

Hoewel jeans voor dames ze zijn al meer dan 100 jaar in de mode, hun roem gaat niet voorbij. Het is een absolute klassieker die elke fervent fashionista in de garderobe zou moeten hebben. Welke modellen zullen zichzelf momenteel testen? Allereerst degenen met een verlengd been, hoge taille en modieus wrijven op de knieën. Over palazzo-stijl, onsterfelijke klokken of misschien ultra vrouwelijke buizen? Kijk welke je het beste kunt kiezen!

Modieuze damesjeans, dat wil zeggen, welke modellen zullen furore maken in het nieuwe seizoen?

Momenteel nemen niet alleen klassieke rechte benen in de schaduw van babyblauw de hoogste plaats in in de ranglijst van trends. Daarnaast zal jeans ook geweldig werken voor het nieuwe seizoen:

  • In vintage stijl

Noodzakelijkerwijs van een sprintte, „oude” jeans, die goed zal werken in de samenvattingen van de jaren negentig. Hij zal een briljant duet creëren met een hoge taille of iets verlaagde taille, evenals sterk verlengde beenklokken. We raden ook mensen met sieradenapplicaties en patch aan – ze zullen de trend op boho doen denken.

  • Brede benen

Palazzo, klokken of misschien een zogenaamde boot-cut? Op dit punt damesjeans met wijde pijpen behoren tot enkele van de best verkochte modellen. Ze passen niet alleen in de mode om comfortabel te dragen, maar maken ook de perfecte verwijzing naar de retrostijl, die nu triomfeert bij de meest geselecteerde styling.

  • Heupen

Kojarzycie jeszcze obciachową modę z lat 2000? Choć wydaje się, że już dawno przeminął na nią szał, aktualnie przywracamy niektóre z jej największych hot trendów. Wśród są właśnie denimowe spodnie z obniżaną talią. Najmodniejsze modele mają dodatkowe biżuteryjne aplikacje, naszywki i łańcuszki, które wręcz krzyczą “y2k”.

Modne jeansy damskie znajdziesz na Factoryprice.eu. Sprawdź naszą ofertę!
  • Met wrijven

Dit seizoen gaan we ook terug naar de beste jaren van de Seattle-scene en naar de leggings met gaten. Noodzakelijkerwijs de helft van de dij, onthullende knieën of in de vorm van gewreven over de gehele lengte. We voegen hier ook aan toe modieuze jeans voor dames met gekartelde pijpen aan de onderkant en rafelige zakken.

  • In kleur

Kleurrijk denim? Momenteel dragen we geen saaie babyblauwe en gespoten blauwe of zwarte jeans meer. In plaats daarvan verschijnen in de schappen die in de schaduw van tutti frutti, verkwikkende, sterke klassiekers en zelfs neonmodellen. Ze zullen geweldig zijn om de verveling van casual en elegante outfits te doorbreken, waarin ze het hele ding compleet maken met een origineel accent.

Damesjeans – mode die niet uit de mode raakt

Overeenkomende, baggy, of misschien alleen dijen denken? Bekijk wat goedkope jeans voor dames Ze zullen onafhankelijk van de heersende mode werken:

  • Vriendje

Zoals de naam al doet vermoeden, is het sterk mannelijk gesneden, wat de afgelopen jaren de harten verovert van aanhangers van comfortabele oplossingen. Ze zijn zwaar te groot en hebben meestal een lage conditie, haken met een snee heupen. Dit seizoen zullen ze briljant afschrijven in een duet met gezaagde benen dat er een streetwear-personage aan zal toevoegen.

  • Klokken

Echo van de jaren tachtig, terug naar genaden. De meest modieuze mode is momenteel de buit en dijen, en laat een speling achter in de benen, die alleen vanaf de knie naar beneden uitzetten. We houden ook van modellen met volledig blootgestelde dijen en patchwork-ontwerp. Ze zijn niet alleen geweldig voor dagelijkse styling, ze zullen een uitstekende basis zijn voor kantoorsets.

  • Mam jeans

Victoria Beckham’s savoriet, die in hoge staat is en van been tot halverwege de kuit. Wie houdt er niet van die jeans? Ze zijn mega comfortabel en benadrukken tegelijkertijd de billen en afslanken de buik (vooral in de versie met hoge taille). Momenteel wordt de furore gemaakt door modellen in regenboogkleuren en modieuze toepassingen in de vorm van kralen of strass steentjes.

  • Mager

Anders klassiek tube jeans voor damesdie de benen en buit super benadrukken. Ze zijn meestal verkrijgbaar in twee versies: slank en mager, die qua beenfitting van elkaar verschillen. Hoewel ze plaatsmaken voor modellen met verlengde benen, blijven ze perfect uitvallen in basale styling.

Hoe je jeans niet alleen dagelijks kunt stylen? Ontdek onze inspiraties!

Dus hoe maak je kits die niet alleen geschikt zijn voor nog een dag achter het bureau of voor een losse uitgang naar de stad? Bekijk onze voorstellen:

  • Totale look

Monolooks gaan niet van het voetstuk af. Vooral dit seizoen zien we ze vaak in een denim release van top tot teen. Genoeg Damesjeans van Factoryprice.eu met een passende snit, denim shirt of korset en enkellaarzen op een tractorzool. De hele coole aanvulling op de zak van het halve maantype met imitatiedenim. Heet of niet?

  • Paris chic

We bedoelen het onsterfelijke duo hier, dat is een wit overhemd en een spijkerbroek. Naast die van skinny cut, zullen klokken en klassiek palazzo ook werken. Het is een geweldige aanbieding voor op kantoor of om een vriend te ontmoeten voor koffie. Bovenop is het een jas met een trenchcoat waard, loafers toevoegen met een gouden ketting en een set subtiele sieraden.

  • In retro-editie

Of misschien een lichte terugkeer naar de jaren 90? Vooral sprintte mama-jeans met hoge taille helpt bij deze taak. Ze creëren een superduo samen met „lelijke” truien met kleurrijke motieven en dikke sneakers schoenen. Voor kouder weer is het de moeite waard om een dikke badjas jas en lange sokken in patronen te plaatsen. Fris en comfortabel.

Bekijk ook eens: Groothandel in jeans voor dames — Top 5 modellen online te koop

Zie ook: De meest modieuze damesjeans — waar zien ze er het coolst uit?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago