Aktualności

Damestruien voor de winter – de meest populaire modellen in de groothandel!

Een goed voltooide garderobe voor de winter kan niet zonder gezellige truien. Welke zijn bijzonder goed om in te slaan? Niet alleen met vlechtweefsel, omhullende coltrui of halve coltrui en zacht materiaal al’a teddybeer. Momenteel zijn er ook die in „volumineuze” feestelijke patronen, die onder de buste lijn zijn geknipt en lijken op een volumineuze tent. Bekijk wat nog meer damestruien voor de winter zij worden de grootste bestsellers van dit jaar!

Trends voor het nieuwe seizoen, of damestruien voor de winter, die furore zullen maken

De winter van dit jaar behoort tot mode-experimenten. Vooral het combineren van trends van oude jaren met hedendaagse. Wat dan warme damestruien voor de winter zullen ze zich feilloos verdedigen? Ons groothandelsbedrijf stelt vooral opnieuw getekend voor met ballonmouwen, met merkwaardig gesneden stijlen en veelkleurige stijlen die de garderobe een beetje tot leven zullen brengen voor ijzige dagen. De prijs is niet alleen vesten met vlechtweefsel en lint-coltruien, maar ook cropotopische truien gemaakt van opengewerkte of donzige „teddybeer”, evenals vesten met verlengde snit en diamantmotief, die betrekking hebben op schooltijden. Ze spelen ook een grote rol in allerlei decoratieve toepassingen – schoudervullingen gemaakt van pailletten of parels, sieradenknopen, die lijken op fantastische ladeknoppen, en tenslotte, en patronen die dit jaar bijna overal verschijnen. Welke zullen bijzonder populair zijn? Psychedelische prints in retrostijl, Scandinavische kerstthema’s of sprookjes, charmante prints die een gezelliger vest versieren.

Damestruien voor de winter – de meest modieuze modellen voor 2022

Romige coltruien, vestjes uit de jaren 80 of korte vesten die een charmante aanvulling vormen op de Parijse chique styling? Ontdek de meest modieuze damestruien voor de winter in de groothandel in het komende seizoen:

  • Rechtstreeks uit Scandinavië

Scandinavisch design is vanaf vandaag niet in zwang. Het is dit jaar echter dat het de grootste oogst van populariteit zal oogsten. Vooral zichtbaar zijn op grof gevlochten coltruien in tinten kokoscrème en dichtgeknoopte vesten op de grond. We voegen aan deze maar beroemde „lelijke truien” toe – de absolute must have van dit jaar.

  • Crop tops voor één knop

Het is een trend die nog steeds hoog staat in de mode-ranglijst, ook al is er al een seizoen aan de gang. Deze keer korte damestruien voor de winter met deze snit en mode stellen de buik sterk bloot, zijn ze niet helemaal symmetrisch en hebben een sluiting op gigantische sieradenknopen. In tinten gedempte casual of sappige kleuren – uw keuze.

  • Cosy deken

Comfort clothing nie schodzi z modowego piedestału. Wyrazem tego trendu są już nie tylko dresowe komplety sportowe, lecz także właśnie przytulne swetry. Stąd też moda na poncho, swoim wyglądem łudząco podobne do koca w etniczne wzory z lat 70. Najlepiej, jeśli na dole będą obszyte girlandą z frędzli bądź puszystych, kolorowych pomponów.

Modne swetry damskie na zimę znajdziesz na Factoryprice.eu. Sprawdź!
  • Al’s jurk

XXL fasony is de absolute must have van dit jaar. Hetzelfde als lange damestruien voor de winter, eindigend in het gebied rond de enkels. Sweaterjurken worden in een paar edities gedragen – met een hals omhullende coltrui, met vlechtweefsel of doorschijnende versie van opengewerkte breiwerk. Dit is een uitstekend voorstel voor styling in Scandinavische stijl.

  • Koud in een V-hals

Herinner je je de licht schoolvesten nog die de echte hit waren van de herfst van dit jaar? Deze trend blijft langer bij ons en verwent bovendien met een verscheidenheid aan opties. Vanaf nu is de hit die met een verlengde mode tot halverwege de dij, met een diepe V-snit of uiteindelijk met trendy uitsparingen aan de zijkanten.

Gezellige styling die je niet kunt weerstaan – een overzicht van trends

Voor een exit, zakelijke bijeenkomst of een andere dag doorgebracht op thuiskantoor – bekijk onze beste styling met truien in de hoofdrol!

  • Gezellig chic

Het typische van de winter van dit jaar zijn hertekende mode, gezellige stoffen en klassieke casual tinten, die doen denken aan een besneeuwd landschap. Hoe smeed je ze tot een modieuze set? Het volstaat een trui met een dikke coltrui en een vlechtweefsel, een rok op de grond van warme wol en een badjas jas van kokoscrèmekleur. Voor deze XXL sjaal en een pet met pompon – gezellig en stijlvol.

  • In basisstijl

Het is de meest begeerde stijl van dit seizoen. Bovendien, ultravinnen om te reproduceren. Voor deze verklaring heb je noodzakelijkerwijs nodig damesvesten voor de wintereen gladde broek met een wijd uitlopende pijpen en een katoenen blouse met strepen. Het geheel is een geweldige aanvulling door een grote gewatteerde zak materiaal in een verkwikkende kleur.

  • Elegante monolook

Total looki is misschien wel de gemakkelijkste manier om er in 5 minuten modieus uit te zien. Trui met een ronde halslijn, zwarte bijpassende broek gemaakt van leer, en voor deze jas op de grond en zogenaamde sokkenschoenen (noodzakelijkerwijs van contrasterende materialen). We hebben deze set toegevoegd met een sieradenkettingtas en sieraden in klassiek zilver.

Bekijk meer: Online groothandel damestruien — bekijk de nieuwe collectie!

Bekijk ook eens: Warme truien voor de winter door Rue Paris Overzicht

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago