Aktualności

Basic jurken met col trui – hoe creëer je een modieuze styling met hen voor de winter?

In het komende seizoen zal de prijs niet alleen truien, jassen en jassen op de grond zelf omhullen. In de nieuwe collectie spelen ze ook een sleutelrol basic jurken met coldat niet langer alleen het domein van ultra vrouwelijke styling zal zijn. Welke kunnen het beste worden gedaan en in welke nevenposities? Bekijk onze voorstellen!

Basic jurken met coltrui – die je moet inslaan?

Met vlechtweefsel, extra uitsparingen aan de zijkanten of misschien in de release in strepen? Bekijk welke basic jurken met col trui in de groothandel Factoryprice.eu ze zullen dit jaar furore maken:

  • Kabel gebreid

Dat wil zeggen, het beroemdste model, dat is geïnspireerd op klassieke casual truien. Het vlechtweefsel heeft de modelijsten al meerdere seizoenen niet verlaten, en het lijkt erop dat het nog lang bij ons zal blijven. We raden vooral die in beige en crèmekleurige tinten aan – ze zullen een goede basis zijn voor outfits (ook meer formele).

  • Mode op XXL

Oversized mode komt jarenlang steevast niet af van het voetstuk. Vooral als het gaat om modieuze basic jurken met col trui, z którymi tworzą fantastyczne duo. Doskonale spiszą się w  zestawie z wysokogatunkowym paskiem czy ozdobnym łańcuszkiem zamiast niego, a także w połączeniu z klasycznymi oficerkami czy muszkieterkami ze skóry.

Sukienki basic z golfem dostępne w ofercie hurtowni Factoryprice.eu. Odkryj najmodniejsze modele!
  • Met spleten

Modeontwerpers financieren ons dit jaar ook een mode-terugkeer naar de jaren 90. Vandaar dat de trendranglijst hoog scoort geribbelde basic jurken met coltrui met uitsparingen aan de zijkanten, op de schouders en op de rug (in plaats van V-hals). Dit is een geweldige optie, niet alleen voor het dagelijks leven, maar ook voor avonduitgangen naar de stad en voor elegante nevenschikkingen.

  • In strepen

Het is al een klassieker van klassiekers als het gaat om jurken in basisstijl. Breigoed en strepen, of duo van het jaar 2020 is een trend die ons nog niet lang zal verlaten. Het zal geweldig werken, vooral met alledaagse styling, evenals iets meer ingetogen elegante outfits, geïnspireerd op de garderobe van Franse trendsetters.

Basic jurken met col trui – de basis van het creëren van succesvolle nevenposities

Hoe en wat te combineren goedkope basic jurken met col truier onberispelijk uitzien? Bekijk onze korte gids over de basisprincipes van het creëren van vrouwelijke styling:

  • Hair Up

Vastgebonden in een paardenstaart of stijlvolle coke geeft de indruk van meer „professioneler” en voegt een nevenschikking van ongedwongen nonchalance toe. Bovendien zal deze manier golf onthullen, wat bovendien nuttig zal zijn om de dimensie van klassieke elegantie te stylen. Het is het beste als het kapsel wordt vastgehouden door een glamoureuze gesp of haarspeld met sieradendecoratie.

  • Langwerpige kalf

Als je al jurken met coltrui hebt in de maxi-editie, dan zijn hiervoor noodzakelijkerwijs schoenen met een hak of een lichte hoogte (platform). Dit zal niet alleen niet toestaan om te „verdrinken” in de nevenschikking, maar ook uw benen perfect te verlengen en te slanken. We raden vooral mensen met een zachte schacht en in contrasterende kleuren aan, die nog meer de aandacht trekken naar de onderste delen van het lichaam.

  • Met aandacht voor detail

Hoewel de basisstyling nogal ingetogen is en de hoeveelheid additieven erin matig is, kan het geen kwaad om een paar accessoires toe te voegen die ze diversifiëren. Het kan een set klassieke sieraden zijn, een interessante, originele handtas of zelfs een vest met decoratieve knopen. Het is belangrijk dat ze in het oog springen, maar ze zijn niet te flitsend.

Herziening van modieuze styling voor het nieuwe seizoen – onze voorstellen

In casual, Parijse chique of klassieke elegantie – ontdek de beste styling met basisjurken:

  • Casual monolook

Totale look raakt niet uit de mode – vooral monochrome. In de winter zullen we ze vooral vaak bereiken, vooral bij het dagelijks voltooien van outfits. Genoeg hiervoor Getailleerde basic jurken met coltrui In een tint klassiek zwart, een gezellig vest vastgemaakt met sieradenknopen en sokkenschoenen met zacht bovenwerk, dat het geheel zal aanvullen met een Scandinavisch accent.

  • Zakelijke lunch

Laten we ook de iets elegantere nevenschikkingen niet vergeten, waarvoor sweatermodellen met coltrui een geweldige basis vormen. Met blazers, korte vesten of blazers op de grond – in deze duetten verdedigen ze feilloos. Om het geheel zelfs chique en elegantie naar voren te brengen die Parijzenaars waardig is, volstaat het om een set zilveren of gouden sieraden en een clutch van „geslagen” materiaal in te gooien.

  • Homfy styling

Of misschien iets over het loslaten van een terugslag in huis? Basic jurken met col trui met onze groothandelaren daar zullen ze perfect voor zijn. Hoe verzamel je ze? Met lange, warme sokken, een losse, omhullende trui en een jasjas die bijdraagt aan het hele „gezellige” effect. We raden aan om nog steeds aan deze wollen hoofdband en een gigantische sjaal van „teddybeer” te bevestigen.

Lees verder: Gebreide jurken voor de winter in de groothandel – wat te kiezen?

Bekijk ook eens: Basic jurken perfect voor vakanties – zet in op modieuze klassiekers!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago