Płaszcze damskie

Winterjassen voor dames in de groothandel: wat te kopen?

Vraagt u zich af welke winterdamesjassen in de groothandel dit jaar een hit zullen worden? Speciaal voor jou bespreken we modieuze trends en de meest interessante modellen. Check out noodzakelijkerwijs.

Klassieke damesjas

De meest populaire bovenkleding zijn damesjassen voor de winter (waarover we een paar dagen geleden schreven) en winterjassen. Vandaag bespreken we de tweede van de soorten dekking. Laten we beginnen met te bespreken hoe een klassieke damesjas eruit ziet. Het heeft een eenvoudige, passende, maar niet strakke snit. De meeste modellen hebben een afzetting en dienovereenkomstig een driehoekige halslijn. Jassen worden vastgemaakt met knopen of dutjes, hebben ruime zakken aan de zijkanten. De lengte van de jas reikt meestal tot aan de knie, kortere modellen eindigen in het midden van de dij, langere modellen reiken tot halverwege de kuit en sommige (maxi-modellen) zelfs tot aan de enkels. Langere modellen kunnen lichte spleten aan de zijkanten hebben die het lopen gemakkelijker maken. Warme winterjassen voor dames in de groothandel Ze zijn gemaakt van warme materialen die thermisch comfort bieden. Het is de moeite waard om voornamelijk te wedden op modellen met toevoeging van wol, kasjmier of alpaca.

Winterjassen voor dames in de groothandel – badjasmodellen

De tweede populaire snit naast de klassieke damesjas zijn badjasstijlen. Zoals de naam al aangeeft, verwijst hun snit naar de badjas. Modellen worden dus in de taille vastgebonden met een riem van hetzelfde materiaal als mantel. In veel gevallen hebben jassen geen extra sluiting – alleen de binding „sluit” ze. De tailleband benadrukt niet alleen het silhouet en laat het er vrouwelijker uitzien, maar laat je in de eerste plaats het kledingstuk perfect aan de figuur passen.

Wat winterdamesjassen in de groothandel zijn nog steeds modieus? Op welke modellen willen vrouwen het meest wedden? Dit seizoen, ongeëvenaard in dit opzicht, winnen de alpaca-jassen, vacht i kożuchy. Te okrycia wierzchnie wykonane z miękkiego i miłego w dotyku futerka zapewniają nie tylko doskonały wygląd, ale przede wszystkim komfort termiczny nawet przy niskich temperaturach. Modele mają kędzierzawy, lekko kręcony materiał z krótkim włosiem albo są gładkie. Warto tu wspomnieć, że wiele modeli okryć wierzchnich ma duże, pojemne kieszenie oraz kaptur, który będzie sprawdzi się nawet niezależnie od niesprzyjającej pogody (deszczu czy śniegu).

Wyjątkowe zimowe płaszcze damskie w hurcie

Modieuze jassen – kleurrijke modellen

Klassieke damesjas moet uniform zijn. Wat kleuren betreft, raden we u klassieke tinten aan zoals wit, beige, zwart, granaatappel, bruin (kameel, bruin, koffie) of grijs (lichtgrijs, grafiet, staal). Als we andere modellen kiezen, kunnen we ook wedden op gekleurde kleuren zoals bordeauxrood, olijf of kaki. Liefhebbers van lichte tinten bevelen pastelkleuren aan: blauw, lichtroze, lila of abrikoos jassen. Heb je liever sterke kleuren? Kies voor roze, kobalt, turkoois, paars, oranje of geel. Je kunt niet kiezen voor één kleur? Modieuze winterjassen voor dames in de groothandel kan niet alleen uniform zijn, maar ook in patronen. De meeste vrouwen wedden op tijdloze plaid. Dierenpatronen zoals panter- of zebrastrepen zijn ook een goede keuze. Winterjassen met patroon presenteren zich voortreffelijk in het gezelschap van andere delen van de garderobe van een ingetogen karakter. Het is de moeite waard om hier op zijn minst trainingspaksets te vermelden, evenals soepel gebreide jurken.

Winterdamesjassen in de groothandel: knippen en mode versieren

We bespraken de meest populaire jassen. Het is vermeldenswaard dat de decoraties steeds vaker betrekking hebben op de snit van de bovendeksels. Modieuze elementen zijn sterk uitgezette mouwen of decoratieve ruches (ze kunnen enkel voudig of gelaagd zijn). Decoraties kunnen ook een verscheidenheid aan uitsparingen zijn – aan de halslijn, aan de onderkant of aan de zijkanten van de bovenbekleding. Het is ook de moeite waard om te wedden op gekleurde stiksels, dubbele lagen stof of buffetten op de mouwen. Wat kunnen er nog meer decoraties hebben winterjassen voor dames?? Metalen decoraties en elementen die in het oog springen, zijn opgenomen in de nieuwste trends. Prachtig uitziende topbedekkingen met strass steentjes, glinsterende parels of decoratieve sloten. De buitenhoezen kunnen ook worden versierd met een zacht aanvoelend bont dat kenmerkend is voor wintercreaties. Voldoen aan de laatste trends zijn ook jassen met patch, decoratieve latten met inscripties of prints. Decoratief kunnen ook metalen of houten knopen zijn, in een of twee rijen. Rijkelijk versierde modellen zorgen voor een uitzonderlijk succesvolle combinatie, bijvoorbeeld met een comfortabele eenkleurige sweater.

Damesjassen in de groothandel – interessante nieuwigheden

Als je wilt kopen winterdamesjassen in de groothandel, online groothandel Factoryprice.eu zal een geweldige plek zijn. In ons assortiment vindt u zeker bovenkleding die uw klanten zal aanspreken. Naast klassieke modellen zijn er ook mode die compatibel zijn met de laatste trends. Elke dag presenteren we in de groothandel honderd nieuwigheden, zodat je op de hoogte kunt blijven van dynamische veranderingen in damesmode. We werken ons assortiment regelmatig bij en in het nieuws bespreken we de laatste modetrends. De online dameskleding groothandel Factoryprice.eu vereist geen minimale bestelwaarde en winkelen kan uit één stuk worden gedaan. We bieden eenvoudige en gratis registratie, eenvoudige integratie met groothandel en veilige betaling. Ons magazijn is non-stop open en alle zendingen worden binnen 24 uur voorbereid, zodat u snel de goederen krijgt die u hebt besteld. Onze klanten hebben het recht om de bestelde producten te retourneren.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago