Aktualności

Lange donsjassen in de groothandel – moet wintercollectie hebben!

Lange donsjacks in de groothandel is momenteel de basis van de winteruitrusting van de winkel. Ze hebben geen gelijke, niet alleen als het gaat om de praktische kwestie, maar ook op het gebied van design – dit is nu een hit onder beroemde trendsetters en modeontwerpers. Wat van hen zal het populairst zijn? Naast die met grote kappen, afgezet met bont, rangschikken de trends ook hoge modellen gemaakt van leer, gewatteerd en oversized. Bekijk de grootste musthaves uit de wintercollectie Factoryprice.eu!

Modieuze bovenkleding voor de winter 2022 – een overzicht van trends

Donsjacks en jassen zijn vanaf vandaag niet in zwang. De trends zijn al twee seizoenen teruggekomen en nu offeren ze triomfen op, dankzij de populariteit van zogenaamde homfy mode, evenals comfortabele, losse kleding die Scandinaviërs hartstochtelijk uitstraalt. Vandaar dat de prijs voornamelijk lange donsjacks met capuchon in de groothandel met minimalistische snit, oversized of met vleermuismouwen. In welke editie vallen ze er bijzonder goed uit? Met patchwork-ontwerp, genaaid van leer of orthaljon in klassieke versie. Burberry stelt mensen voor in een tint olijfgroen, Celine badend in onsterfelijk zwart, Max Mara op karamelkleurige trapezevorm, en Miu Miu sportief, in een reeks pasteltinten. En welke bestverkochte modellen vind je bij ons? Bekijk ons fashion statement!

Lange donsjacks in online groothandel – welke moet je in je winkel hebben?

Naast klassieke zakjes van orthaljon en met decoratief quilten, zullen trends dit seizoen ook meer originele voorstellen zijn. Welke zijn van hen?

  • In de stijl van de jaren 90

D.w.z. lange donsjacks groothandel van Factoryprice.eu over oversized stijlen. Het is de perfecte combinatie van nonchalance en streetwear backlash, en daarom de twee meest wenselijke kenmerken in de huidige trends. Voor de prijs zullen zowel degenen met een brede kraag zijn, afgezet met een delicaat lamsvlees, striemen aan de mouwen van geribbelde stof en nauwelijks zichtbare stiksels in de geest van minimaal.

  • Gezellige slaapzak

Koniecznie “nadmuchane”, z szerokimi rękawami i gigantycznym kapturem. Przeskalowane kurtki-śpiwory będą robić furorę szczególnie w stylizacjach na długie, zimowe wędrówki (zwłaszcza te z przedłużanymi ściągaczami, zachodzącymi na dłonie). W jakich kolorach będą bronić się bez zarzutu? Oprócz klasyków polecamy także w pastelowych tonacjach, butelkowej zieleni i mocnym indygo.

Długie kurtki puchowe w hurcie w modnym wydaniu znajdziesz w naszej hurtowni Factoryprice.eu. Sprawdź!
  • Huid

Hoe zit het modieuze lange donsjacks in de groothandel volledig genaaid van leer? Niet alleen die in klassiek zwart, maar ook lichtbeige, wit of karamelsnoep zullen werken. Jassen van gecombineerde materialen zoals orthaljon, jeans of suède (in de vorm van inzetstukken) zullen ook fantastisch zijn.

  • Op sportkleding

En tot slot een voorstel waartegen amateursporten niet onverschillig voorbij gaan. Het gaat over down windbreakers, die het geweldig zullen doen, zelfs in extreme weersomstandigheden – zowel in als buiten de stad. Ze worden verondersteld kleurrijk, opnieuw getekend en vooral ultra comfortabel te zijn. Ze zijn er in twee versies: met een kraag of een gemakkelijk te verbergen capuchon.

3 manieren om lange donsjacks in de groothandel te krijgen van Factoryprice.eu

Lange donsjacks in online groothandel Ze hoeven helemaal niet saai te zijn – gewoon een geschikte nevenschikking die alle charme van hen naar boven haalt. Hoe sluipen je ze in modieuze styling?

  • Scandinavisch minimalisme

In deze release is het bedoeld om warm, losjes en enigszins nonchalant te zijn. Scandinaviërs houden van contrasten, dus er zal ook geen tekort aan zijn. Het is genoeg voor deze donsjas in een „saaie” tint, een sweatshirt onder kleur en schoenen met trapper hakken. Het geheel zal op briljante wijze een enorme sjaal en een pet of emmerhoed van echte wol bederven.

  • Homfy set

Homfy, of anderszins een combinatie van thuisgemak en alledaagse casual, is de laatste hit van het seizoen. Bovendien lange donsjacks in de groothandel voor de winter Ze passen er perfect in. Hoe maak je styling in deze stijl? Gewatteerde oversized jas gecombineerd met schoenen met zacht bovenwerk (zogenaamde sokkenschoenen), trek een wollen hoofdband aan en een tas die lijkt op een waszak (fantastisch, als het ook van gewatteerd materiaal is).

  • Monochrome totale look

En tot slot een set die een paar seizoenen niet uit de mode raakt – monolook, dat wil zeggen één kleur van top tot teen. We wedden op een fantastisch babyblauw, dat op een gewatteerde snoff op de grond landde, een wollen set met een rok en een modieuze baret met sieradenapplicatie. Om een beetje contrast toe te voegen, is het de moeite waard om een sjaal en handschoenen aan te trekken in een crèmekleurige tint of een kokosnoot shopper.

Bekijk ook eens: Winterjassen in de groothandel — maak kennis met de best verkochte modellen!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Lange oversized jassen voor dames Rue Paris – winterseizoen in stijl!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago