Aktualności

Jurken voor oudejaarsavond – in welke groothandel vind je de beste modellen?

31 december is de perfecte gelegenheid om tijd door te brengen op een feestje in een heleboel aankomende en… fenomenen creatie. Dit jaar jurken voor oudejaarsavond bovendien zullen ze verwennen met het aantal opties – zonder verwijt zal worden verdedigd door zowel klassieke „basiki”, modellen met lovertjes als moedig gesneden avondmaxi. Ze onderscheiden zich niet alleen door snit of kleur, maar ook originele decoraties. Ontdek bij ons oudejaarsavond bestsellers die je zult vinden en op Factoryprice.eu!

Jurken voor oudejaarsavond 2021 – wat zal er dit jaar in de mode zijn?

De oudejaarsavond van dit jaar behoort allereerst tot experimenten met mode. Of we het nu thuis doorbrengen of op een bromfeest, modieuze jurken voor oudejaarsavond 2021 zorgt voor een unieke, feestelijke look. De game bevat niet alleen modellen in basisstijl, maar ook uitlopende maxi met tule zoom, korsettop afgezet met stenen of uitsparingen in jaren 90stijl. vormen, en tenslotte ook, en over kleine zwarten die niet afstammen van het modevoetstuk. We brengen ook naar deze combinatie van de meest modieuze kleuren. Op dit moment is goud, zilver dat in wit valt, onsterfelijk zwart en rood, evenals een woedende fuchsia die zich perfect zal onderscheiden van de massa. Hoe zit het met de trends van verbindingen? We vergeten even de omhullende schapenvachtjassen van lammeren en meisjesvesten – de jurken die we in de XXL-editie zullen afgewisseld worden met opnieuw getrokken blazers, leren vesten en bont.

Modieuze jurken voor oudejaarsavond – check must haves in onze groothandel!

Wat zijn de meeste trends Oudejaarsavondjurken in online groothandel?? Bekijk onze checklist voor mode:

  • Metalen

Het is al een klassieker van het genre voor elke oudejaarsavond. In deze categorie omvat alles glanzend – pailletten, glitter, metallic draden of stoffen (hoe meer, hoe beter). In de ranglijst hoge standaard vooral modellen op dunne bandjes, met een asymmetrische snit, evenals modellen met een trapeziumvormige mode. We raden ze vooral aan in de kleuren champagne, fuchsia en karmijn, zelfs rode of recent modieuze ijstinten.

  • Van satijn

Pamiętasz jeszcze modę na slip dresses w stylu retro? Ich dobra passa jeszcze nie przeminęła i nie przeminie aż do Sylwestrowej nocy. To zresztą obecnie jedna z bardziej popularnych propozycji wśród wieczorowych sukni. Fantastycznie spiszą się w długości mini, midi, jak i maxi. Szampański beż, pudrowy róż czy odcień kawy z mlekiem – wszystkie z nich doskonale połączą się z marynarką o męskim kroju i kompletem oryginalnej biżuterii.

Modne sukienki na Sylwestra znajdziesz w ofercie hurtowni Factoryprice.eu. Sprawdź!
  • Strakke maxi

Jurken voor oudejaarsavond van Factoryprice.eu kon niet zonder de verschijnselen maxi met een spleet op het been. Noodzakelijkerwijs fit en met een ultra vrouwelijke snit, die het beste uit de figuur haalt. Welke is must haves? Niet alleen klassiekers met minimalistisch design en monochrome editie, maar ook die met Spaanse halslijn en gedurfde uitsparingen, gebroken met zilverachtige draad.

  • Prinsesken van tule

Iets voor fans van glamour en stijl uit de jaren 50, is natuurlijk het hier over populaire steeds prinsesken, met een strak passende, ronduit korsetachtige top en tule, uitlopende put. Dit is een geweldige keuze, vooral als het gaat om modellen met delicaat kant en versierd met kristallen vlekken, verspreid over de hele creatie. Briljant zullen ze uitvallen in een duet met klassieke stiletto’s en subtiele sieraden in retroversie.

Overzicht van stylingtrends, een recept voor succesvol plezier van Factoryprice.eu

Dressup voor het eindejaarsbal hoeft helemaal niet eentonig te zijn – goed genoeg jurken voor oudejaarsavond groothandeldie hen zullen domineren. Bekijk de meest modieuze voorstellen van dit jaar:

  • Stijlvolle zakenvrouw

Wie zei dat dress-blazers zoals de jaren 80 alleen geschikt zijn voor banketten van het werk? We bewijzen dat ze ook uitvallen in de feestversie. Metalen pinnen, een clutch in kleur en een riem in de vorm van een sieradenketting zijn hiervoor voldoende. aantrekkingskracht.

  • Glamour van het nieuwe jaar

Jurken voor oudejaarsavond van Wholesale is niets meer dan de typische glamourstijl. Daarom zou het een zonde zijn om nog maar te zwijgen van de set ook en in deze editie. Wat heb je daarvoor nodig? Oversized jurk met lovertjes, grote wieloorbellen en klassieke leren pads. Voor deze blazer van heren snit en klaar.

  • Nonchalant minimaal

En tot slot een voorstel dat nooit oud wordt, dat wil zeggen een monochrome totale look met een klein zwart in de hoofdrol. Voor deze creatie heb je niet veel nodig – originele hakken, een set zilveren of gouden sieraden, evenals een jas of ramonesk gemaakt van leer zijn voldoende. We raden je aan hier nog steeds een sterkere make-up aan te hechten, die uit de hele delicate klauw komt. Warm voor ons!

Bekijk meer: Rue Paris jurken perfect voor Kerstmis!

Bekijk ook eens: Jurken voor kerstavond – wat biedt de groothandel?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago