Aktualności

Velours pyjama voor dames in de groothandel – waarom zijn ze zo modieus?

Na de mode voor velours jurken, tops en pakken en sportsets, kwam en tijd voor pyjama’s. Volgens de trend voor styling in de geest van homfy, zijn ze in de eerste plaats ontworpen om comfortabel, iets oversized en vooral ultragezellig te zijn. Welke moet je in je assortiment hebben? Tweedelig met schattige shorts, duo sweatshirt + losse joggingbroek en een zachte, functionele jumpsuit die perfect opwarmt op winteravonden. Bekijk ons aanbod in de groothandel en kies de mooiste Velours pyjama voor dames online groothandel met ons!

Waar komt velourse mode vandaan? Geschiedenis in een notendop

Wist je dat velours al in de 14e eeuw in de mode was? In feite verscheen dit nobele materiaal al in de 12e eeuw in Europa, maar het was slechts twee eeuwen later dat het de grootste populariteit kreeg en tegelijkertijd de koninklijke bijnaam kreeg (vooral vanwege het feit dat er aanvankelijk van genaaid, in de eerste plaats rijkelijk versierde gewaden voor vorst en elke welvarend deel van de adel). Toen begon het het interieur te versieren – van daaruit waren ze gemaakt van zware vlezige katten, chique chaise lounges of fauteuils. De mode voor deze stof ging kort daarna een tijdje stil en keerde pas in de jaren negentig op grote schaal terug. Toen begon er weer vanaf te naaien, eerst en vooral met het starten van kleding. Voor de prijs waren velours jurken, tops, evenals beroemde bodysuits en paksets, die in stijl zinspeelde op voorgaande decennia. Tegenwoordig, hoewel velours kleding meestal wordt geassocieerd met hun nobele stamboom, worden ze steeds vaker gezien in een andere editie – in de vorm van sportsets, paksets of tenslotte… pyjama’s. Momenteel is dit wat Tweedelige velours dames pyjama groothandel zijn een van de warmere hits van dit seizoen. Welke zullen dit jaar een bepaalde furore maken in de winter? Bekijk het trendoverzicht van Factoryprice.eu en onze nieuwste bestsellers!

Velours pyjama voor dames in online groothandel – wat is hun fenomeen?

Naast het voor de hand liggende visuele aspect en de huidige trends, die ze velours in genaden herstellen, is het de moeite waard om ook en om andere redenen op hem te wedden. Wat maakt velour dames pyjama groothandel van Factoryprice.eu zijn ze zo populair?

  • Gemak

Er is misschien geen seconde zo elastisch en tegelijkertijd bestand tegen vernietigingsstof als velours. Dankzij de delicate vezels en de juiste elasticiteit zal het zich perfect aanpassen aan het lichaam en omhullen, zonder onnodige beperking. Daarom werken hier niet alleen oversized stijlen (hoewel deze de meeste must have zullen zijn).

  • Plezier voor de huid

Velours pyjama voor dames met broek groothandel ze względu na swoją wyjątkową mięsistość dodatkowo będą również miękko okalać skórę. To świetna opcja zwłaszcza dla osób z typem skóry wrażliwej czy skłonnej do podrażnień, a także alergików. Ich skład nie zawiera drażniących domieszek, co sprawi, że noc w nich spędzona będzie ultra regenerującym wypoczynkiem.

Modne welurowe piżamy damskie w hurcie dostępne są na Factoryprice.eu. Odkryj najmodniejsze modele!
  • duurzaamheid

Ondanks zijn schijnbare delicatesse behoort velours tot een van de meest duurzame en bestand tegen vernietigingsstoffen. Daarom gaat het meer dan één seizoen mee in de damesgarderobe en dankzij zijn tijdloosheid zal het dienen ongeacht de heersende modetrends. Trouwens, misschien wel het enige materiaal, dat tegelijkertijd gezellig is, niet al te gemakkelijk om me te krijgen, en hiervoor heeft het vezels die een glanzende coating vormen. Kortom – must have!

  • Bescherming tegen kou

En tot slot een probleem dat fans van praktische oplossingen zeker zal plezieren. Velours pyjama voor dames in online groothandel ze zullen ook ongelooflijk warm zijn. Daarom zullen geen winteravonden vreselijk zijn – grof gevlochten velours zal in elk van hen een uitstekend gezelschap zijn. Vooral degene met een extra hem gemaakt van zacht bont.

Modieuze velours damespyjama in de groothandel – een overzicht van bestverkochte modellen van Factoryprice.eu

Baskische pyjama is niet alles – dit seizoen wedden we ook op modellen in intense, verkwikkende kleuren, met interessante decoraties en originele snitten. Ontmoet de meest modieuze velours pyjama voor dames in de groothandel van dit seizoen:

  • Jogger+ sweatshirt

Volledig glad en met delicate strepen en afgezet met delicate ribbels. Het is waarschijnlijk de grootste klassieker die pas aan het einde van de winter uit de mode raakt. Ze zullen zich niet alleen verdedigen in de basisversie – we raden ook degenen aan in de stijl van glamour, versierd met lampa’s, afgezet met metallic draad en met fijne strass steentjes gerangschikt in modieuze print.

  • Korte set met korte broek

Het is een fantastische optie, niet alleen voor de komende maanden. Lichtgewicht pyjamaset met korte broek en schoudershirt/korte mouw is het hele jaar door een goede keuze. Momenteel is een van de bestsellers een model afgezet met een delicate ruches die het delicatesse en meisjesachtige finesse geeft. Het zal geweldig zijn, vooral in een tint beige, sprankelende champagne of vuil, ondergoed roze.

  • Nachthemd

Noodzakelijkerwijs kort, op dunne spaghettibandjes en met een lichte spleet op het been. Fantastic benadrukt vrouwelijke vormen, en bovendien zal het de huid perfect omhullen en warm worden op winternachten. We raden vooral modellen aan die extra zijn versierd op de halslijn met kant of uitsparingen in de stijl van de jaren 90 – dit is de laatste kreet van de mode.

  • Onesies

En tot slot iets voor fans van praktische oplossingen, dat wil zeggen een jumpsuit uit één stuk om met velours te slapen. Modieus zijn beide modellen met een capuchon en zonder, maar ook in het midden gevoerd met omhullende vacht. Ingevoegd door het hoofd, ritssluiting of knopen aan de voorkant – ze zullen allemaal net zo goed afschrijven. Ze moeten warm, los en comfortabel zijn.

Lees verder: Groothandel in warme damespyjama — maak een aanbod

Mis ook niet: Winterpyjama voor dames — een overzicht van de meest populaire modellen!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago