Aktualności

Velourpyjama’s in de groothandel – perfect voor cadeau!

De komende kerst is de perfecte gelegenheid om de populairste modehits in onze groothandel te vangen tegen spotprijzen. Wat moet er in je boetiek zitten? Onder andere een gezellige, tijdloze homewear collectie, en daaruit comfortabele joggingbroeksets, warme pantoffels en wollen sokken, evenals de hit van de afgelopen maanden – velour pyjama’s groothandel. Welke schrijven het beste op als cadeau voor een kerstboom? Bekijk onze voorstellen!

Kerstcadeaus van Factoryprice.eu – goede prijstrends

Op zoek naar kerstbenodigdheden voor je winkel? In dat geval kun je onze nieuwste kerstcollectie 2021 niet weerstaan. Afgezien van ietwat kitscherige truien met themathema’s, pak je ook andere modehits in – kijk wat:

  • Jurken

Vooral die gebreid en in de oversized editie, die ze gezelligheid zullen geven. Dit jaar zal ook worden vergezeld door modellen met coltrui en geribbeld katoen, en fans van klassieke elegantie zullen blij zijn met een selectie eenvoudige maar charmante schmadders. We bieden ook die gesneden in modehoodies of effen ronde hals (vooral met feestelijke prints of ultratrends Scandinavisch thema).

  • Hoodies

Er worden niet alleen volumineuze hoodies of oversized crewnecks aangeboden. Kerstcollectie van Factoryprice.eu Het kan niet schelen en zonder croptop-modellen met prints of in kleuren die de meest magische periode van het jaar brengen. Ze worden perfect gecombineerd in sets met monochrome joggingbroeken, evenals een set in de geest van huiskleding voor luiheid na Kerstmis.

Welurowe piżamy to obecnie jeden z must have pod choinkę – znajdziesz je w hurtowni Factoryprice.eu. Odkryj nasze najnowsze propozycje!
  • T-shirts

Met 3D-toepassingen, bontmouwen en winterthema. Ze zullen een uitstekende aanvulling zijn op een comfortabele, casual styling die in zwart-wit wordt onderhouden. Met asymmetrische halslijn, V-snit, boot of verlengde snit en bijpassend ontwerp – het is belangrijk om comfortabel, los te zijn en veel vrijheid achter te laten.

  • pyjama

Er is waarschijnlijk geen climactische outfit meer dan groothandel in tweedelige velours pyjama, een pluche jumpsuit of een set warme flanel om te slapen. Het is ook een uitstekend last-minute cadeau-idee. Wat van hen past perfect in het feestelijke landschap? Plaid, visgraat en rendier- of kerstboomkettingen. Ze moeten vooral warm, gezellig en leuk zijn om de huid te omhullen.

Waar komt de trend voor velourpyjama’s in de groothandel vandaan? Ontdek de geschiedenis van de mode!

Velours verscheen al in de 14e eeuw op de wereldarena. In feite verscheen dit nobele materiaal al in de 12e eeuw in Europa, maar het was slechts twee eeuwen later dat het de grootste populariteit kreeg en tegelijkertijd de koninklijke bijnaam kreeg (vooral vanwege het feit dat er aanvankelijk van genaaid, in de eerste plaats rijkelijk versierde gewaden voor vorst en elke welvarend deel van de adel). Toen begon het het interieur te versieren – van daaruit waren ze gemaakt van zware vlezige katten, chique chaise lounges of fauteuils. De mode voor deze stof ging kort daarna een tijdje stil en keerde pas in de jaren negentig op grote schaal terug.

Toen begon er weer vanaf te naaien, eerst en vooral met het starten van kleding. Voor de prijs waren velours jurken, tops, evenals beroemde bodysuits en paksets, verwijzend naar de stijl van voorgaande decennia.Vandaag, hoewel velourskleding meestal wordt geassocieerd met hun nobele stamboom, worden ze steeds vaker ook gezien in een andere editie – in de vorm van sportsets, pakkits, enz. ze worden niet alleen gedragen in de starteditie – steeds vaker grijpen we er thuis naar, zoals blijkt uit groothandel in velours pyjama voor damesdie records van populariteit onder trends voor de winter 2022 versloegen. Welke modellen zijn vooral het leveren waard? Bekijk onze tally!

Modieuze velourpyjama’s in online groothandel – waar te wedden op?

Compleet met korte broeken en schouderblouses, in een omhullende editie met een sweatshirt met ronde hals en joggingbroek, of misschien in de vorm van een oversized nachthemd? Ontdek de mooiste velours pyjama in groothandel Factoryprice.eu:

  • Al trainingspak

Dus onsterfelijke duo-jogging+joggingbroek met ronde hals of volumineuze hoodie en velours legging met hoge taille. Verdedig zichzelf feilloos volledig glad en degenen met delicate strepen en met delicate striemen. Dat is waarschijnlijk de grootste klassieker als het gaat om groothandel in stijlvolle velours pyjamadie pas aan het einde van de winter uit de mode raken. Naast de basisversie raden we ook degenen aan in glamourstijl, versierd met lampa’s, afgezet met metallic draad en met fijne strass steentjes gerangschikt in trendy print.

  • Korte broek voor meisjes

Het is een fantastische optie, niet alleen voor de komende maanden. Lichtgewicht pyjamaset met korte broek en schoudershirt/korte mouw is het hele jaar door een goede keuze. Momenteel is een van de bestsellers een model afgezet met een delicate ruches die het delicatesse en meisjesachtige finesse geeft. Het zal geweldig zijn, vooral in een tint beige, sprankelende champagne of vuil, ondergoed roze. Fans van meer verkwikkende voorstellen zullen zich bevinden onder degenen in de gebottelde toon van groen, indigo of pruimpaars.

  • Nachthemden

Velourpyjama’s in online groothandel in deze release is een geweldig cadeau-idee voor je geliefde. Noodzakelijkerwijs kort, op dunne spaghettibandjes en met een lichte spleet op het been. Fantastisch benadrukt vrouwelijke vormen, en bovendien zullen ze de huid perfect omhullen en warm worden op winternachten. We raden vooral modellen aan die extra zijn versierd op de halslijn met kant of met uitsparingen in de stijl van de jaren 90, die briljant passen in de niet-aflatende mode voor retro.

Bekijk meer: Velours pyjama voor dames, comfort en stijl in één!

Mis ook niet: Velours pyjama voor dames in de groothandel — waarom zijn ze zo modieus?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago