Aktualności

Lange winterjassen met capuchon in de groothandel – we kiezen de beste modellen

Dit seizoen zal behoren tot uitzonderlijk ijzige – daarom bereiden we ons al volledig voor op de winter. Wat hoort bij de verplichte uitrusting voor de komende maanden? Naast pet- en sjaalsets, lange oversized jassen en bontvesten, zou het assortiment van uw winkel ook moeten bieden lange winterjassen met capuchon. In welke editie en kleur? Introductie van onze ranglijst van de meest modieuze modellen – zie!

Stijlvolle omhulling – dat wil zeggen, welke bovenkleding zal in het nieuwe seizoen in de mode zijn?

Welke jassen en jassen controleren in de winter 2021/2022? Niet alleen donsmodellen en gewatteerde modellen, die al twee seizoenen terug zijn teruggekeerd naar trends. In de prijs zal ook in de eerste plaats zijn groothandel in lange winterjassen met capuchon met minimalistische snit, oversized en met vleermuismouwen. In welke editie vallen ze er bijzonder goed uit? Met patchwork-ontwerp, genaaid van leer of orthaljon in klassieke versie. Ook die gewatteerde, die doen denken aan een gigantische slaapzak en afgezet met een behaaglijke zachte bont/lamsvlees in de homfy editie zullen ook uitvallen. In de schaduw van casual beiges, bruin of klassiek zwart en grijs – in het nieuwe seizoen zullen ze net zo modieus zijn als verfrissende voorstellen in sterke tinten. Welke vind je op Factoryprice.eu? Bekijk onze trends op de checklist!

Lange winterjassen met capuchon – bestsellers voor de winter 2022

Het komende seizoen hoort niet alleen bij jassen in basisstijl – ontdek welke modellen het grootste succes zullen hebben in de winter 2021/2022:

  • Gewatteerd

Met de ietwat grootmoeder en ouderwets hebben ze de status gekregen van ultra trendjassen voor de winter van dit jaar. Bijzonder gewaardeerde modellen zijn modellen met een kraag afgezet met beige bont, met licht ballonmouwen en in de vorm van een lange, opnieuw getrokken jas op de grond. Vergeet ook niet de shirtstijlen, die geweldig zullen uitvallen in een slimme casual styling. We raden vooral aan in klassieke casual tinten.

  • Al’a slaapzak

Noodzakelijkerwijs „opblaasbaar”, met wijde mouwen en een gigantische capuchon. Warme lange jassen voor de winter met capuchon al’a śpiwór będą robić furorę szczególnie w stylizacjach na długie, zimowe wędrówki (zwłaszcza te z przedłużanymi ściągaczami, zachodzącymi na dłonie). W jakich kolorach będą bronić się bez zarzutu? Oprócz klasyków polecamy także w pastelowych tonacjach, butelkowej zieleni i mocnym indygo.

Długie kurtki zimowe z kapturem to hit tego sezonu. Najmodniejsze z nich znajdziesz na Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Overmaat

De trend voor de jaren 90 in de mode leeft eeuwig. Dit seizoen manifesteert zijn aanwezigheid ook door oversized jassen voor de winter. Het is de perfecte combinatie van nonchalance en streetwear backlash, en daarom twee van de meest wenselijke eigenschappen van vandaag. Met een brede kraag, gestreepte striemen op de mouwen of subtiele stiksels minimaal? Elk van hen schrijft in een andere editie op.

  • Kunstleer

Of misschien lange winterjassen met capuchon in de groothandel volledig genaaid van leer? In de mat of imiteren van latex – werkt niet alleen die in de kleur van klassiek zwart, maar ook lichtbeige, wit of karamelsnoep. Laat ze bovendien „opblaasbaar” zijn, lijken op de gesneden oversized bommenwerpers en onderscheiden zich door minimalistisch naaien.

Lange winterjassen met capuchon op 4 manieren – onze stylingvoorstellen

Hoe creëer je een succesvolle styling voor de winter, die bovendien praktisch en warm zal zijn? Volg ons korte overzicht met kant-en-klare inspiraties:

  • Gezellig casual

In deze nevenschikking speelt de eerste viool lange winterjassen met capuchon basic in milde, romige tinten. Ze vormen een geweldige basis onder de outfit, bijna in elke stijl. Hoe sluipen je ze in een casual? Het is genoeg om een gezellige, gebreide legging, een mid-dij trui met een omhullende coltrui en bontjassen te kiezen. Voor deze XXL sjaal en donskap en voila – de perfecte set voor vorst.

  • Monolook gemaakt van leer

Instant styling waar de grootste fashionista’s zich niet voor zouden schamen? Gewoon een totale look van de huid – van top tot teen. We hebben het zo gehuld – een crèmekleurig donsjack gemaakt van leer, voor die gewaxt broek in klassiek zwart, een warme trui met kokosnoottint en een grote al’a shopper bag. Het geheel is perfect bedekt met leren laarzen met hakken of zogenaamde sokkenschoenen met stoffen bovenwerk.

  • Deens minimalisme

Elk winterseizoen halen we voortdurend inspiratie uit Scandinavische trendsetters. Dit is hoe ons volgende voorstel is gemaakt, dat geweldig zal zijn voor semi-formele gelegenheden. Voor een lange gewatteerde jas hadden we cigarillo’s, schoenen op een dunne speld en vulden we het geheel aan met een pakset en een set klassieke sieraden. Moet het proberen voor de winter van dit jaar!

  • Klassieke elegantie

Groothandel in lange winterjassen met capuchon ze hoeven helemaal niet „non-output” te zijn. Het onmiskenbare bewijs hiervan is onze nevenschikking in een geest van minimalistische elegantie. We kozen voor dit donsjack van casual tint (noodzakelijkerwijs aangevuld met een bescheiden heupband), een basic jurk met een buisontwerp onder kleur en schoenen met een delicate hak. Stijlvol en gezellig.

Bekijk meer: Lange donsjassen in de groothandel — must have winter collectie!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Lange oversized jassen voor dames Rue Paris – winterseizoen in stijl!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago