Aktualności

Damestruien in de groothandel – ontdek meer dan 200 modieuze modellen!

Het komende seizoen brengt een warme envelop met zich mee. Niet alleen in de vorm van jassen, jassen of donsjassen. We doen ook mee aan ons winteraanbod in de mode truien voor dames groothandel. Welke modellen werken het beste? Naast casual coltruien en gestreepte vesten bieden we meer dan 200 andere modieuze modellen aan waar je je naar believen kunt kleden. Bekijk de grootste musthaves van de winter van dit jaar!

Damestruien in de groothandel, die in de collectie van uw winkel moeten worden opgenomen

Wat damestruien online groothandel zullen de komende maanden bestsellers zijn? Bekijk onze trendy nevenschikking:

  • Korte vesten

Noodzakelijkerwijs in sterke kleuren zoals oranje of snoeproze, met grote sieradenknopen en min of meer reiken door de ribben. Soepele of gekke al’a vintage patronen – dit is een uitstekende keuze, vooral voor styling in de stijl van de jaren 90 of als pauze van alledaagse casual. Geweldige energieagitatie voor de meest ijzige dagen van het jaar.

  • Pooh crop tops

Damestruien voor de winter 2022 in de groothandel to także te modele, które bez wątpienia wpasowałyby się w trend na tzw. school girl uniform. Mowa tu o mocno wykrojonych swetrach o fasonie cropped, uszytych w całości z puchatej wełny lub futerka al’a baranek. W cenie będą te w casualowych odcieniach, o barwie kremu kokosowego, ciepłego, karmelowego beżu i czekoladowego brązu, jak i subtelnych pasteli.

Jakie swetry damskie w hurcie czekają na Ciebie na Factoryprice.eu? Sprawdź naszą ofertę i wybierz swoje must haves spośród ponad 200 modnych modeli!
  • Geribbelde coltruien

Het is al een klassieker van het genre dat terug is en dit jaar. Basicone damestruien in de groothandel afgewerkt met een omhullende coltrui of semi-coltrui (vooral in strepen of met een delicate opengewerkte textuur) zal niet alleen verschijnen in alledaagse styling, maar ook zakelijke outfits in minimale editie. Vervang bovendien shirts feilloos door een kraag en lange mouwen in onsterfelijke tinten.

  • Poncho

Ideale optie voor diegenen die niet graag bevriezen. Gigantische ponchojassen worden dit seizoen een hit. Ze vallen het beste uit in een duet met elegante plaid, etnische patronen of op de jaren 70 geïnspireerde prints. Met tubes, voor hoge kozakken, evenals minirokjes in een interessant thema.

Sweaterpatronen voor de winter 2022 – maak kennis met onze top 4

Vergeet de gebruikelijke casual – in de nabije toekomst zal de prijs voornamelijk een patroon hebben, veelkleurig damestruien in online groothandel. Welke zullen zich feilloos verdedigen?

  • Gestreept

Verticaal, horizontaal of schuine randen – alle grepen zijn toegestaan. Het is belangrijk dat ze kleurrijk zijn en merkwaardig de hele styling domineren. Vooral vaak zijn ze te zien op nauwsluitende coltruien en stoten op de grond. In de kleur van rotte olijf en sinaasappel, aquamarijn en indigo of totale klassiekers, dat wil zeggen karamelbeiges en donkerbruin? Je kiest.

  • Scandinavisch thema

Trendsetters uit het noorden stofzuigen niet – en dit seizoen geven ze ons constant inspiratie voor de meest interessante wintersets. Deze keer trekken we er ook een idee uit en over trends patronen. Wat gaat de furore deze keer doen? Kerst visgraat, rendieren en traditionele sneeuwvlokken, die we niet alleen op „gespannen” feestelijke truien zullen dragen.

  • Rooster

Klassiekers zullen zich altijd verdedigen. Daarom zal de winter van dit jaar opnieuw tot een elegant latwerk behoren. Visgraat, in pepitka, dambord of misschien onsterfelijke glencheck? Afhankelijk van de gelegenheid zal elk van hen op zijn eigen manier werken. De meest populaire zijn in oranje tinten, ondergoed roze, felpaars en gebotteld groen – afwisselend gekauwd met wit of zwart.

  • Schattige prints

En hoe zit het met de patronen die al in het najaar de harten van Italiaanse maximalisten hadden veroverd? Het gaat natuurlijk over charmante motieven, geïnterpreteerd op een ultra kindermanier (en bijna uitsluitend te vinden in het gezelschap van snoep, mooie tinten). Kijk vooral rond voor modellen in bloemenprints, dieren of sprookjesfiguren.

Hoe kies je de beste damestruien in de groothandel? Mini-zelfstudie

Het kiezen van een trui van goede kwaliteit die langer dan één seizoen in de garderobe van je klanten zal dienen, is geen uitdaging. Hoe doe je dat? Ontdek onze manieren:

Let op de compositie

En pas op voor kunstmatige, niet-ademende stoffen. Polyacryl, polyamide of polyester – dit zou op uw verboden lijst moeten staan. Goedkope damestruien in de groothandel genaaid van deze materialen zal de temperatuur slechter isoleren, en bovendien zullen ze gevoeliger zijn voor vernietiging tijdens het wassen en snel hun snede verliezen. Een uitstekende optie is voor deze modellen gemaakt van wol, kasjmier of gezellige angora.

Controleer hun oorsprong

Truien gemaakt in kleine inheemse bedrijven zijn vaak van dezelfde kwaliteit als die geïmporteerd uit Italië of Turkije. Soms doorboren ze ze zelfs met ijver en aandacht voor detail, waardoor ze veel langer kunnen worden gebruikt. Bovendien vermindert het kopen van kleding van Poolse bedrijven de ecologische voetafdruk in het milieu en is het veel goedkoper dan het meenemen van goederen uit het buitenland.

Kleur is de basis

Bekijk daarom eerder de meest modieuze tinten van dit seizoen. Naast de onsterfelijke klassiekers (d.w.z. zwart, wit, beige en granaatappel), zullen modellen in indigo, rood, groen Bottega en een hele reeks chocoladebruin ook briljant zijn. Stop niet uitsluitend op sprookjes – kleurenmixen zijn ook een goede keuze.

Zie ook: Damestruien voor de winter — de populairste modellen in de groothandel!

Je mag niet missen: Lange vesten voor de winter — Factoryprice.eu aanbieding

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago