Aktualności

Turks merk By Sally in de groothandel – ontdek de wereldtrends!

Op zoek naar kleding van goede kwaliteit in jouw favoriete stijl? Wil je wat inspiratie uit wereldmodeshows introduceren in je aanbod? Turks merk door Sally in groothandel heeft de perfecte oplossing voor jou. Haar missie is gebaseerd op het leveren van originele kleding waarin je vooral dappere vrouwen zult vinden die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa en er altijd modieus uitzien. Ontdek wat de furore het komende seizoen gaat doen!

Turks merk By Sally in de groothandel – waarom is het het waard?

Ze trad al in 2015 toe tot het merkenportfolio van Factoryprice.eu en moedigt sindsdien voortdurend vrouwen aan tot mode-experimenten. waarom Turks merk van Sally in online groothandel zdołała zyskać aż taką popularność? Ponieważ jako jedna z nielicznych jest w 100% utrzymana w blogerskim stylu, dzięki czemu przyciąga do siebie fashionistki i amatorki świeżych trendów w  modzie. Poza tym słynie z oryginalnych krojów i kolorów, a także chwytliwych nadruków, które przykują uwagę, gdziekolwiek się nie pojawią. A to wszystko to w wybranym stylu. Oprócz klasycznych basików proponuje bowiem także ubrania w wydaniu minimalistycznej elegancji, streetwearowego luzu czy paryskiego szyku. I w tym sezonie ma do zaoferowania najgorętsze hity mody. Nieco męskie marynarki o przedłużanym kroju? Jeansy w stylu vintage z wysokim stanem? A może pikowane kamizelki i kurtki-śpiwory? Sprawdź, które z nich spiszą się najlepiej tegoroczną zimą!

Szukasz odzieży dobrej jakości na różne okazje? Turecka marka By Sally w hurcie będzie na to idealnym rozwiązaniem – znajdziesz ją na Factoryprice.eu.

Nieuwheidstrends in de verkoop – Turks merk By Sally in online groothandel

Turks kledingmerk By Sally in Wholesale dit jaar voor de winter presenteert een behoorlijk omvangrijke kledingcollectie. Welke van de kleding zal momenteel absolute must haves zijn? Zie:

  • Breigoed 2.0.

Volgens de trend voor het omhullen van huiskleding styling, zijn er steeds meer gebreide kleding in de mode. De prijs is niet langer alleen tuba-jurken, T-shirts of duetten met korte tops en strakke maxirokken. In deze editie zien we ook klokken met een verhoogde taille, goed gesneden blazers en blazers en beginnende overalls.

  • Sport sets

Hoewel ze in de mode uit een paar seizoenen komen en het lijkt misschien dat ze voorzichtig naar de lamus gaan, Turks damesmerk door Sally in Wholesale presenteert ze met een heel andere versie. Wat dacht je van een model in een hippie-tie-dye-patroon? Of misschien een trainingspak gemaakt van gecombineerde stoffen in verschillende tinten? We raden ook mensen aan met een rok op de grond en een sweatshirt met een bescheiden kraag.

  • Warme truien

Bijpassende lint-coltruien, gladde truien met een T-shirt-halslijn en lange trui al’a tunieken – dit is slechts een deel van de zee van trendvoorstellen. Ze schrijven perfect af als aanvulling op casuals en elegante juxtaposities, vooral vergezeld van een mannelijk gesneden blazer. Het is ook een goede optie voor een eenvoudige wollen monolook.

  • Donsjacks en jassen

Turks merk By Sally in groothandel van Factoryprice.eu Ze zou ook niet zonder de favorieten van dit seizoen, dat wil zeggen de donzige 0covers. Het gaat natuurlijk over de beroemde bomberjacks, alle jassen slaapzakken van gewatteerde stof en „opgeblazen” vesten. Ze kunnen het beste gecombineerd worden met winteroutfits in huiselijke stijl.

  • Crop tops

Hoewel het weer buiten het raam niet bevorderlijk is, is een van de meer wenselijke lettertypen voor dit seizoen de bijgesneden fason. Dit geldt niet alleen voor strakke blouses, maar ook hoodies, trainingtops en bezoekshirts, die perfect werken met name op de onderkant met hoge taille. Met mooie binding, interessante uitsparing of asymmetrisch gesneden – kies!

  • Uitgesneden jurken

Ben je uitgerust voor de avond van dit jaar? Zo niet, Turks merk By Sally in online groothandel zal je helpen bij deze taak. Onder andere bij de voorbereiding van ultratrends jurken in elke mogelijke snit en kleur. De meest populaire zijn geborduurd met metallic draad, versierd met glanzende pailletten en van delicaat satijn, die het silhouet omzeilen. Heet!

Bekijk wat er nog meer kledingcollecties op je wachten op Factoryprice.eu!

Tot 200 nieuwsberichten toont elke dag tot 200 nieuwsberichten op Factoryprice.eu. Onder hen vind je modieuze collecties die wereldwijde trends weerspiegelen. Ontdek ons nieuwste aanbod:

  • Huiskleding

Dit is een variatie op het thema huisstijl, die zich verplaatst naar de canon van de alledaagse mode. Onder deze collectie vind je comfortabele, losse truien, bashoodies en ondershirts, joggingbroeken en meer. Er zullen ook veel accessoires zijn – comfortabele pantoffels en slippers of wollen sokken, die je voeten aangenaam omhullen. Hoe gezelliger, hoe beter!

  • Winterseizoen

De winter van dit jaar zullen we voorgoed genieten van warme truien, vesten en opnieuw getrokken oversized jassen. Daarnaast mogen we bastische gebreide sets niet vergeten – in monochorm in casual kleuren, evenals voedende tinten. We zullen onszelf ook niet besparen op de kwestie van add-ons. Momenteel wollen schoorstenen, XXL pomponhoeden en gigantische sjaals, die meer dan één winterochtend opwarmen.

  • Kerst 2021

Kerstmis staat voor de deur — voor deze gelegenheid hebben we ook een speciale kerstaanbieding voorbereid. Als onderdeel hiervan pak je charmante feestelijke truien, sets voor het kerstavonddiner of warme wollen sokken in die perfect zijn om te ontspannen bij de open haard. Daarnaast kan er ook geen tekort zijn aan zachte pantoffels, comfortabele trainingspakken (of hele sets) of sweatshirts met thematische prints – noodzakelijkerwijs in Scandinavische stijl.

Lees verder: Originele kleding uit Turkije groothandel — bekijk nieuwe modellen!

Bekijk ook eens: Basic Feel Good kledingcollectie — essentieel in je garderobe

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago