Aktualności

Oudejaarsavondjurken in de groothandel van Factoryprice.eu – maak kennis met onze nieuwigheden!

Zelfs als de oudejaarsavond van dit jaar niet zo hummy is als in voorgaande jaren, zal het nog steeds een geweldige kans zijn om een beetje met mode te spelen. Vandaar de meest modieuze Oudejaarsavondjurken in de groothandel bespaar niet op originele stijlen, blanks en ornamenten, die het leidmotief van het einde van het jaar zullen zijn. Minimalistische creaties met sieradeninzetstukken? Velours prinsesken met strak gesneden ruggen? Of misschien een midi met een rok van tule? Ontdek trends modellen van Factoryprice.eu en sla onze bestsellers in!

Modieuze oudejaarsavondjurken in de groothandel – onze top 5 voorstellen

niettemin Oudejaarsavondjurken in online groothandel Voor dit jaar lijken meestal op gigantische kerstballen met lovertjes en buizen afgezet met metaaldraad, er zullen ook opties zijn voor basisliefhebbers. Introductie van onze toplijst:

  • Zijden jurken

Dit is een van de meer klassieke modellen, die ongetwijfeld meer dan één set in retrostijl zal aanvullen. We bieden vooral modellen voor de grond, met een delicate spleet op het been, op dunne spaghettibandjes en met een gietende halslijn van het watertype. De schaduw? Elk, maar idealiter, als je gokt op zwart, een tint vies roze, gebotteld groen of champagne met glinsterende stippen.

  • Klassiek metallic

Modieuze oudejaarsavondjurken in de groothandel to także, a nawet przede wszystkim modele, które widać już z daleka. Mowa tu oczywiście o dopasowanych tubach bądź obszernych pudełkach obszytych metaliczną nicią (zarówno w srebrze, złocie, jak i innych trendy odcieniach). Doskonale wypadną razem z welurowymi zdobieniami i rękawami z cienkiej siateczki czy organzy, jak i zupełnie gładkimi basikimi.

Zabłyśnij w Nowym Roku i postaw na sylwestrowe sukienki w hurcie z Factoryprice.eu. Poznaj nasze bestsellerowe modele!
  • Basic

Hoewel de oudejaarsavond van dit jaar behoort tot flitsen van pailletten en sieradenornamenten, zal onze collectie ook iets bevatten voor aanhangers van eenvoudige oplossingen. Basic tuba-jurken van sensuele snit, trapeziumvormig klein zwart, of misschien sweatermodellen met vleermuismouwen? Je kiest.

  • Maxi velours

Oudejaarsavondjurken in online groothandel voor 2021 maken ze ook geen kant van avondcreaties met velours. Dit zijn enkele van de meest populaire modellen die niet alleen in midi-lengte voorkomen. Ze maken dit jaar ook furore door op de grond zelf vrij te laten. In welk bedrijf bevinden ze zich het beste? „Ejtis” -uitsparingen, sensuele uitsparingen op de rug en sterke, verkwikkende kleuren.

Hoe kies je de perfecte oudejaarsavondjurken? Onze tutorial

Hoe vind je goedkope oudejaarsavondjurken in de groothandeldat past bij de laatste trends? Bekijk onze korte tutorial, waarin we je zullen vertellen waar het vooral de moeite waard is om op te letten bij het kiezen van de perfecte jurk.

  • Fason

Universaliteit is de basis. Zet daarom vooral in op degenen die ongetwijfeld bij de meeste figuren passen en die tegelijkertijd in de huidige mode passen. Dus buizen, eenvoudige dozen, oversized midi en maxi. Hierdoor krijgt u meer interesse in uw aanbod en tevredenheid bij uw klanten.

  • Halslijn

Het mag niet te groot en ook niet te klein zijn. In het huidige seizoen zullen ze geweldig werken mini oudejaarsavondjurken in de groothandel met enveloppeuitsparing, ronde onderhemdhalslijn en klassieke V-hals. Voor meer formele briljante evenementen zullen er ook omhullende coltruien en semi-coltruien zijn – noodzakelijkerwijs vergezeld van een gebreide, minimalistische buis.

  • kleur

Hoewel we de saaie casual op deze ene dag van het jaar vergeten, is het naast glanzende metallic modellen de moeite waard om er een paar basics in te gooien. In een tint zwart, wit of grijs – ze zullen een goede basis zijn voor het bouwen van originele oudejaarsavondsets. Bovendien blijven ze zeker langer in de kleerkasten van je klanten. De klassiekers zullen zich immers altijd verdedigen.

Nieuwjaarsstyling in de stijl van sterren – laat je inspireren door Factoryprice.eu!

De sets voor 31 december die furore zullen maken? Speciaal voor jou hebben we een aantal voorstellen voorbereid – check:

  • Alles in het zwart

Wie zei dat basic minimal niet geschikt is voor een oudejaarsavondoutfit? Onze eerste styling is het perfecte bewijs dat zelfs de eenvoudigste nevenschikkingen deze taak kunnen uitvoeren. Wat is er nodig om deze look na te bootsen? Een eenvoudige zwarte jurk (van velours of effen katoen in strepen), massieve sieraden en voor de exacte sokkenschoenen – noodzakelijkerwijs op een dikke paal. Het geheel kan bovendien worden omgedraaid met een mannelijk gesneden blazer en een clutch bag met een kralenzoom. Elegant en stijlvol!

  • Flits van pailletten

Dit is een iets brutalere optie, die zeker bewonderaars van instantsets zal aanspreken. Het is genoeg voor een eenvoudige jurk met lovertjes (noodzakelijkerwijs met een doos/trapeziumvormige snit) om delicate enkelgebonden sandalen, wieloorbellen en sprei in de vorm van een blazer te kiezen. Voor deze postbode aan een decoratieve ketting en outfit klaar. Om de smaken te doorbreken, is het de moeite waard om er een lange laag wol en een delicate scharlaken met een vacht aan toe te voegen.

  • Casual in nieuwe release

Er gaat niets boven een basisset in casual geest. Hoe verander je hem echter op oudejaarsavondwaanzin? Er is geen beter advies voor, zoals een gebreide buis in onsterfelijke tinten. Wat dat betreft? Blazer in identieke kleur of lichtere één toon kleur, glanzende sieraden en hoge leren hak. Het geheel is geweldig voor een shopper in een klassieke editie en een baret met parel/kristallen decoratie. Heet of niet?

Lees verder: De meest modieuze styling voor het nieuwe jaar — lees de tips van de stylist!

Onderwerp voor jou: Jurken voor oudejaarsavond — welke groothandel vind je de beste modellen?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago