Aktualności

Jurken voor Valentijnsdag groothandel – ontmoet onze bestsellers!

De komende Valentijnsdag hoort bij de jurken. Zowel die met prints en glad, in flitsende en strakke tinten, maar ook met snitten en stijlen, waarbij nieuwe trends worden gecombineerd met interseizoensinvloeden. Buizen van gebreide stof in strepen, gedrapeerde mini met cocktailtop, of misschien romantische luchtige organza-prinsesken? Maak kennis met de bestseller jurken voor Valentijnsdag groothandel van Factoryprice.eu!

Jurken voor Valentijnsdag 2022 groothandel – een overzicht van de trends van dit jaar

Dit seizoen voldoen ontwerpers aan de normen – de meest modieuze Valentijnsdag jurken groothandel online mają się wyróżniać. Nie dziwi więc, że top modele to te z nadmuchanymi rękawami, z asymetrycznym dołem, o kroju midi i obszyte girlandą z falban. Poza tym nic nie zadziała lepiej, niż miks tych dodatków połączony z kwiatowym printem, biżuteryjnymi guzikami XXL i wstawkami z organzy. Wypadną równie dobrze, co prążkowana dzianina i gładka, otulająca bawełna, która dalej będzie święcić triumfy. Nie zapominamy również o dekoltach, które będą tu grać główną rolę. Zdecydowanie warto stawiać na klasyczne V-necki, delikatne półgolfy i dekolty na zakładkę, które zostawią przestrzeń na kaskadowy naszyjnik.

Najmodniejsze sukienki na Walentynki hurt? W kwiaty, z rękawami z organzy i w odcieniu soczystej czerwieni. Wszystkie znajdziesz na Factoryprice.eu.

A co w kwestii koloru? Tu również mamy wytypowanego zwycięzcę. Choć to nie jedyny kolor, jaki pojawi się na tegorocznych Walentynkach, to właśnie czerwień na dobre podbiła serca fashionistek. Zawdzięczamy to kolekcjom znanych domów mody, które już w tamtym roku lansowały modele w odcieniu m.in. wiśni, szkarłatu, karminu, wina czy wpadającego w pomarańcz, cynobru. Śmiało sięgaj także po sukienki  w kremowych tonacjach, nieśmiertelnej czerni i brudnego różu, który doskonale spisze się w stonowanych stylizacjach casual.

Klassiekers of moderniteit, dat wil zeggen, welke jurken voor Valentijnsdag zullen werken?

Hoewel de huidige trends duidelijk aangeven dat de prijs voornamelijk origineel zal zijn, opnieuw getekend jurken voor Valentijnsdag 2022 groothandel, dan vergeten we ook de klassiekers van het genre niet. Welke zouden er dan in je boetiek moeten zijn? Bekijk ons fashion statement:

  • Cocktail

Het is ongetwijfeld een van de warmere musthaves van het seizoen en een van de meest diverse opties voor 14 februari. Het zal niet alleen furore maken bij het loslaten van een eenvoudige buis met een gerimpelde zoom, maar ook in combinatie met een uitlopende, luchtige rok, met mesh-mouwen en genaaid van zacht velours in een verkwikkende kleur.

  • Gedrapeerd

Herinner je je de trend van vorig jaar voor eenvoudige jurken met een gedrapeerde minirok? Zo niet, dan is de hoogste tijd om het geheugen en het assortiment op te frissen, omdat dit enkele van de meer populaire modellen voor Valentijnsdag zullen zijn. Een bijzondere razernij zal heersen tegen die van dun, semi-transparant gaas in abstracte maziai, met een hemdtop en een strak gesneden V-hals.

  • Overeenkomende

Jurken voor Valentijnsdag groothandel van Factoryprice.eu kan ook niet zonder basbuizen en bijpassende eenvoudige gebreide modellen. Dit is momenteel de typische vrouwelijkheid die niet met meer gekruid hoeft te worden. Je kunt alleen een gezelschap decoratieve knopen op de onderkant van de rok gooien, een bescheiden stand-up, accenthalslijn of elegante manchetten.

  • Geschaald

Na een paar seizoenen veilige oplossingen keren we terug naar mode-experimenten. Ontken jezelf dus ook geen jurken met gigantische ballonmouwen, met een barklijn van schouders, evenals decoratieve kristallen applicaties. We bieden hier ook een flits van pailletten en een slinger met een volant van XXL-formaat aan. Verleidelijk?

Romantische styling van Factoryprice.eu – laat je bij ons inspireren!

Hoe te stylen modieuze jurken voor Valentijnsdag groothandelom je wederhelft te verrassen? Bekijk onze kant-en-klare voorstellen:

  • Van top tot teen (bijna)

Total ziet er zoals altijd uit voor de prijs. Daarom gaat het eerste vuur een set, die in de moderne editie door geen enkele voorstander van Parijse chic zal worden weerstaan. Combineer eenvoudig een poeder- en roze buis met een baret van identieke tint, afgezet met parels en een bontjas die de eentonigheid van de set perfect breekt. Voor deze handdoos en pups gemaakt van leer in crèmekleurige kleur – voila!

  • Romantisch rood

Onze volgende styling is een uitstekende last minute keuze, die de sfeer zal opwarmen tijdens een romantisch diner. We speelden het zo – een rode buffy jurk, een leren trenchcoat voor aarde, wieloorbellen en een gewatteerde clutch in kleur gecombineerd met enkellaarzen op een speld met zacht bovenwerk. Voor deze expressieve make-up, die het hele ding coherent klaarmaakt – sensuele cocktail klaar.

  • Kleurrijk casual

Jurken voor Valentijnsdag online groothandel Ze hoeven helemaal niet flitsend te zijn. In tegenstelling tot het uiterlijk zijn degenen die eerder worden geassocieerd met alledaagse casual styling ook geweldig. Hoe verzamel je ze? Wij voor de buis in een koffieschaduw hebben een hertekende blazer gemaakt van wol, een baret van expressieve kleur en een nette postbode aan een ketting. Bovendien hebben we het met officieren naar het midden van de dij aangewakkerd, die de set met een vleugje pikantheid op smaak bracht en de verveling van de casual een beetje brak.

Lees verder: Nieuwe collectie jurken bij Factoryprice.eu groothandel – kijk wat je in je winkel zou moeten hebben!

Bekijk ook eens: Klassieke jurken – tijdloze modellen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago