Aktualności

Jurken in bloemen in het voorjaar – modieuze nieuwigheden in de groothandel

In het voorjaar komen we weer tot leven, en dus ook naar patronen, veelkleurige collecties. Wat wordt een absolute must have voor het nieuwe seizoen? De klassieke keuze is natuurlijk jurken in bloemen in het voorjaardie dit jaar in een enigszins vernieuwde aflevering zal verschijnen. Van tule, in ministrips en met een waterval van volants aan de onderkant – deze zullen zich feilloos verdedigen. Daarnaast zullen prinsesken gemaakt van semi-transparante stof en in velours decoraties ook geweldig zijn. Bekijk onze trendy mix en maak kennis met de bestverkochte modellen van Factoryprice.eu!

Modieuze jurken voor het seizoen van de lente 2022 – een overzicht van trends

Het komende seizoen in de mode behoort steevast tot experimenten, geïnitieerd in de herfst. Het is dus niet verwonderlijk dat de meest modieuze kleding is geschaald, oorspronkelijk gesneden en wat meer baadt in sterke, sappige kleuren en prints. Maar we stoppen niet bij één stijl – onder de romantische voorstellen zal er ook iets zijn voor fans van elegant minimalisme, Parijse nonchalance en casual stijl. Dus welke jurken worden er in het voorjaar van 2022 gecontroleerd? Erdem stelt romantische, lange, gecoate jurken met kragen en buffy mouwen voor, Wicksted richt zich op het accentueren van silhouet en uitlopende rokken, en Valentino trekt pailletten aan die ook na carnaval bij ons blijven. We vergeten ook retro-modellen niet – vooral slipjurken en korte trapeziumvormige jurken in de stijl van Twiggy, en gebreide, gebreide modellen.

Versheid nodig in je winkel? Koop trendy bloemenjurken in het voorjaar van Factoryprice.eu!

Hoe zit het met de klassiekers van het genre? Modieuze jurken in bloemen in de lente groothandel Ze zullen ons ook verrassen. Naast onsterfelijke, toch al onsterfelijke stijlen en lettertypen, zullen er ook nieuwe voorstellen komen. Futuristisch omlijnd, brede schouders, halslijnen en kragen uit de jaren zestig, of misschien een patchwork-ontwerp van gecombineerde materialen? We plaatsen ook bijna transparante organza-mouwen, fluwelen decoraties en metallic stiksels, die niet alleen geweldig zullen werken in de avondstyling. Reik naar mensen met een release van warm rood, donker oker en warm bruin, en voor verfrissing ook die in aquamarijntinten, die indigo en landmarktroze energie geven.

Welke jurken in bloemen moeten in het voorjaar worden gekozen? Onze voorstellen

Met trendy splitten, een ultrakorte rok met ruches, of misschien een gigantische kraag van doorschijnende stof? Kijk wat Lente bloemenjurken in groothandel online zal een goede keuze zijn voor de komende maanden:

  • Maxi met coating

Als je al jurken in bloemen in het voorjaar in de groothandel, het is vooral in een romantische release. We grijpen naar modellen in pasteltinten en lichte semi-transparante stof. Noodzakelijkerwijs met een eenvoudig ontwerp, voorzichtig rond het silhouet, met een spleet op het been en omgord in de taille – de perfecte manier om te daten.

  • Babypop

Het is een van de betere voorstellen in het voorjaar, die zwierf uit de trends van vorig jaar. Laat het extra worden afgezet met ruches, met buffers op haar schouders en een kruisband op de cut back. Het wordt super gecombineerd, vooral met een envelop halslijn en voegt elke outfit meisjesachtig toe.

  • Ballonmouwen

In casual stijl of elegante editie. Bloemjurken met opblaasbare mouwen schrijven briljant af, niet alleen als glamoureuze creaties, maar ook meisjesachtige modellen gemaakt van chiffon en eenvoudige gebreide ontwerpen in de geest van minimaal. Trendsetters houden vooral van die gemaakt van dunne organza, afgezet met decoratieve stenen – de laatste hit van het seizoen.

  • Shmzers 2.0.

In onze nieuwste collectie kon er ook geen tekort zijn aan shirtmodellen, die dit jaar de lente terugkeren in de meisjesversie. Ze vallen het beste uit in enorme bloemenprints, met een fijn koppelteken verspreid over het hele materiaal en in retroklimaten – met patronen waar Cindy Laupfer zich niet voor zou schamen.

Jurken in bloemen in het voorjaar – patronen die furore maken

Het is geen geheim dat bloemen meer casual styling doen herleven. Het is echter niet eenvoudig om ze te kiezen om te passen bij de nieuwste trends en smaken van klanten. Dus welke patronen zullen betrouwbaar zijn in het nieuwe seizoen?

  • Retro comeback

Maximalistisch, enigszins schilderachtig en vooral bloeiend in levendige, energieke kleuren. Ze doen denken aan de perfecte vintage garderobe en zullen zeker geschikt zijn voor sets uit de jaren 80. Uitlopende jurken in bloemen in het voorjaar met een karo-halslijn – ze zullen met hen het meest romantische voorstel van dit jaar creëren.

  • Daisy

Delicaat, schoon en onschuldig – dat is wat associaties dragen. En terecht, want de print in margrieten omvat voornamelijk meisjesachtige en luchtige mini-jurken. . Het ideale voorstel in het voorjaar zijn niet alleen micro-connectoren, maar ook gigantische toppen verspreid over de kleding, vooral in neon- en sterk verkwikkende tinten.

  • Het vleesland

Bloemenjurken in het voorjaar 2022 worden geassocieerd met een betrouwbare boho-stijl en omdat ze doen denken aan een idyllische vakantie op het platteland. Vandaar het volgende voorstel, of bloemige mix verspreid over het kledingstuk. Geweldig gezelschap voor hen zijn alle franjes, kant en delicaat opengewerkt die zullen worden gecombineerd tot de perfecte editie van de cottagecore van vorig jaar.

  • Rozenknoppen

En aan het einde van jurken, waarna zelfs Italiaanse maximalisten niet onverschillig zullen passeren. Enorme, exploderende toppen van rozen zijn een onverwerpelijk voorstel, vooral als je het hebt over die gemaakt van contrasterende kleurvelours en sappige tinten voor de zomer. Briljante optie voor garenjuwelen, acryl, glazen ringen en glazen in doorschijnende frames.

Zie ook: Collectie voorjaar 2022 bij Factoryprice.eu groothandel!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Bloemenjurken voor alle seizoenen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago