Aktualności

Korte sweatshirts voor dames in de groothandel – leer een nieuwe trend!

Ze zijn los, comfortabel en gezellig, en vooral ultra modieus. Ze zullen zich niet alleen verdedigen in de dagelijkse en na huisstyling, maar ook als aanvulling op sets of romantische outfits. Bekijk wat korte sweatshirts voor dames zal het komende seizoen trainen en samen met ons hun bestsellerreleases ontdekken! P

Korte sweatshirts voor dames – trends voor het nieuwe seizoen

In de komende maanden vergeten we de trend naar comfortabele, losse kleding niet en naast nonchalante voorstellen in het voorjaar sluiten we ons ook aan bij de collectie goedkope korte sweatshirts. Bez wątpienia bestsellerowymi modelami będą retro modele z oryginalnymi nadrukami, puchate bluzy o obszernych rękawach i obcięte kangurki, odsłaniające top pod spodem. Stoją one tuż obok tych z klasycznym okrągłym wycięciem pod szyją bądź stójką z zamkiem i z gładkiej bawełny, ze ściąganymi mankietami oraz w fasonie oversize. Do swojej oferty powinieneś dodać również te z prążkowanej dzianiny, sztruksu, miękkiego misia i wełny – topowe modele sezonu.

Modne krótkie bluzy damskie znajdziesz w najnowszej ofercie Factoryprice.eu. Sprawdź nasze bestsellerowe modele!

Top 5 modellen die je in je assortiment moet hebben

Glad in basisstijl, met gecombineerde stoffen, of misschien met een volumineuze capuchon? Kijk wat korte sweatshirts dames groothandel Het is de moeite waard om in je aanbod te hebben:

  • Strepen

Weet je nog de trend voor granny chic nog? Verder verslaat populariteitsrecords in mode-ranglijsten, en daarmee geribbelde korte sweatshirts met opstaande kraag. In deze editie zullen ze blij zijn om te zien in totale gebreide looks, evenals onder volumineuze blazers van herensnit. De modellen in de schaduw van beige, kokoscrème of diepbruin uit het cacaopalet zijn geweldig.

  • Wijnoogst

Nog een klassieker die nog een maand niet van het modevoetstuk komt. Naast de basis zullen even modieus ook degenen zijn die doen denken aan de uniformen van studenten uit de jaren 90, een coole optie uit de homfy categorie die ons vooral vaak binnenkort zal vergezellen.

  • Hoodie 2.0.

Het is een van de grootste musthaves van dit seizoen. Een sweatshirt met kangoeroe en capuchon is niet langer alleen een aanvulling op sweatshirtsets. Ze zal ook een gescheurd paar creëren met jeans met hoge taille en gezellige, gebreide buizen. In welk probleem valt het het beste? De verkwikkende tinten, bastische, ingetogen klassiekers en subtiele pasteltinten.

  • Velours

Hoewel we momenteel hulde brengen aan de esthetiek van homfa en zacht katoen en sweatshirt, vergeten we ook het elegante velours niet. De winter van dit jaar zal ook modieus versieren korte sweatshirts voor dames in de groothandel, vooral modellen met een uitsparing met V-hals. Ze zullen geweldig zijn in combinatie met dubbele leggings en rokken in fluwelen editie.

  • Patchwork

Wat dacht je van veelkleurige, „paneel” hoodies gemaakt van gecombineerde materialen die zichzelf verdedigen in sets in verschillende releases? We bieden vooral modellen met ballonmouwen versierd met gekleurd bont, met leren inzetstukken en met spijkerstiksels – de laatste hits van het seizoen.

Korte sweatshirts voor dames in modieuze styling

Hoe te scheren korte sweatshirts voor dames groothandelom te genieten van de laatste trends? Ontdek onze bewezen manieren:

  • De jaren 2000 na Parijs

Parijse chic stylen, maar in het straatje van Y2K? Het is genoeg voor dit croptop sweatshirt in pasteltinten, denimbellen met een verhoogde taille en een ultra Frans accent, dat wil zeggen een donzige baret. Een leren schouderstokbrood, klassieke loafers en een beige enkeltrenchcoat zullen fantastisch zijn. Stijlvol en praktisch.

  • Streetstyles in nieuwe aflevering

Hoewel streetwear voornamelijk wordt geassocieerd met volumineuze hoodies en losse baggy broeken, proberen we het dit jaar op nieuwe manieren naast elkaar te zetten. Hoe doe je dat? We raden dit aan: voeg aan de broek met een uitlopende pijpen een sweatshirt toe met een cropped jas met een verstelbare trekker en leg er een bommenwerper op. Ze creëren het perfecte trio, dat de moeite waard is om aan te vullen met sneakers op een dikke zool en een muts – een geweldig idee voor koelere dagen.

  • Elegant minimaal

Hoewel korte sweatshirts voor dames van Factoryprice.eu worden geassocieerd met bijna uitsluiting met weinig formele release, ze vallen ook uit in klassieke, elegante juxtaposities. Vooral trends worden gecombineerd met paksets en lange wollen jassen. Voor hen is een set gouden sieraden, sokkenschoenen op een dunne speld en geproefde leren accessoires voldoende.

Zie ook: Oversized sweatshirts groothandel te koop Factoryprice.eu — laat je inspireren voor de winter!

Je mag niet missen: Gewatteerde damestatshirts van Basic Feel Good – zet de klassiekers op!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago