Aktualności

Herentruien in het voorjaar in de groothandel – wat werkt voor het nieuwe seizoen?

Ontwerpers zijn het erover eens – in het voorjaar zal er in mannentrends geen tekort zijn aan diversiteit. Het wordt klassiek, modern en met een zachte vleugje nostalgie naar retromode. Zo fantastisch, niet alleen truien in sappige tinten of pakduetten zullen uitvallen. We vergeten ook andere stylingbases niet, zoals truien voor heren in het voorjaar. Welke zijn de moeite waard om te leveren en hoe dragen we ze? We vragen!

Lentemode 2022 – ontdek trends van catwalks!

Mannelijke trends voor de komende maanden zijn een knipoog naar experimenten en stilistische mixen die moderniteit en klassiekers combineren. Het is dus de moeite waard om een paar onsterfelijke basics aan je uitrusting toe te voegen: gladde t-shirts, lichtblauwe jeans en geruite paksets. Ze zullen een uitstekende basis vormen voor de modieuze sportsets van dit seizoen, lange, beige jassen, leer in elke mogelijke release en herentruien met patroon voor de lente – z golfem, stójką czy klasycznym wycięciem V. Hitem będą także ubrania oversize i o oryginalnych krojach, nawiązujących do mody na retro. Idealnie połączą się ze sobą w stylizacjach na co dzień, przełamując nudę casualu oraz tych w duchu streetwear (koniecznie z akcentem vintage). A co w kwestii kolorów i wzorów? I tu czeka nas miłe zaskoczenie – zamiast sztywno trzymać się stonowanych, klasycznych odcieni, w najbliższych miesiącach będziemy sięgać po subtelne pastele, optymistyczne tonacje zieleni, błękitu i pomarańczy, a także jesienne brązy i beże, które będą świetnie łagodzić energetyczne barwy. To samo dotyczy modnych printów. Mimo że w cenie dalej będzie klasyczna krata, nie zawahamy się również, jeśli chodzi o retro maziaje, abstrakcyjne geometryczne kompozycje i logotypy rozsiane po całym ubraniu.

Co będzie hitem następnego sezonu? M.in. swetry męskie na wiosnę w klasycznym wydaniu – znajdziesz je w ofercie Factoryprice.eu.

Best verkochte modellen, of welke herentruien in het voorjaar vind je op Factoryprice.eu?

De speciale populariteit van klassieke herentruien in het voorjaar schokt niemand – dit is een van de inherente elementen van de basisgarderobe. Wat zeg je over een iets andere release? Naast klassieke modellen met V-hals en met een geribbelde kraag vallen ze ongetwijfeld geweldig uit:

  • Overmaat

Dit is een bijzonder wenselijk model, dat de perfecte basis zal zijn voor een elegante jas of leren jas (cool retro duo). Geen wonder – ze zullen geweldig verwarmen in de eerste dagen van de lente en tegelijkertijd veel vrijheid en comfort laten behouden. We houden vooral van die van iets dikker materiaal en in prints in de geest van de jaren 80.

  • Patroon

Hoewel herentruien voor basic in de lente verder zullen ze zich feilloos verdedigen, durven ze een aantal modellen met patronen aan je collectie toe te voegen. Bijzonder opmerkelijk zijn die in klassieke prints (plaid en ruiten), met dierenmotieven en abstracte veelkleurige staven. Ze staan naast mensen met bekende personages uit films en series en modellen met structurele stempelingen.

  • Tankmouwen

Er was al tijd voor klassieke truien met V-hals, nu is het tijd voor vesten. Na een paar seizoenen keert hij weer terug naar genaden in een onsterfelijke versie met een V-snit en een XXL-mode. Fantastisch, schrijft ze vooral af in strakke, elegante kleuren en styling voor op kantoor – gecombineerd met een goed gesneden pak.

  • Coltrui

En tot slot de klassieker van het genre, d.w.z. herentruien met coltrui in het voorjaar. Hoewel ze al tot de seizoensmusthaves behoren, zullen ze nu meer succes hebben dan ooit tevoren. Cool valt solo uit, maar ook in combinatie met styling in het streetstyle-klimaat. Dunnere modellen zijn ook de moeite waard om toe te voegen als basis voor gewatteerde vesten of sweatshirts met ronde hals.

Met wat combineer je modieuze herentruien in het voorjaar? Onze stylingvoorstellen

Hoe te scheren herentruien in het voorjaar van Factoryprice.euom te genieten van recente stylingtrends? Bekijk onze kant-en-klare kits:

  • Casual in 5 minuten

Er is niet veel voor nodig voor deze verklaring. Eenvoudige donkere jeans, een trui met een ronde halslijn en een orthaljonbommenwerper in olijfkleurige tint zijn voldoende. Hoe zit het met add-ons? We wedden op een marineblauwe baseballpet, enkelsneakers in kleur en sokken met patroon om het monochroom van de hele outfit te doorbreken. Briljant in zijn eenvoud.

  • Modieuze pepitka

Het is een voorstel voor de dapperen en degenen die niet bang zijn voor mode-experimenten. Het belangrijkste ingrediënt hier is een mouwloze in kleurrijke pepitka- en pastelbroek die een licht flitsende trui zal verzachten. Het zal leuk zijn voor deze leren ramonesque, sneakers op een platte zool en een decoratieve ketting om de nek. Voor ons moet het proberen!

  • Urban look

Wat betreft modieuze herentruien in het voorjaar, kunnen ze ook niet missen in outfits, die ongetwijfeld geschikt zullen zijn voor een losse uitstapje naar de stad. We bieden aan om ze als volgt te combineren: brede milities, gewatteerd vest, coltrui met patroon en basic ronde hals – allemaal in contrasterende, originele kleuren.

Bekijk ook eens: Basiscollectie voor heren — welke groothandel op voorraad?

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Hoodies voor heren — voorbeelden van styling voor het nieuwe seizoen!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago