Aktualności

Nieuwe voorjaarscollectie in online groothandel – wat te bestellen voor de winkel?

Wat is de belangrijkste trendbepalende factor voor het voorjaar van 2022? Naast gedurfde experimenten die na maanden van werken op afstand een reflectiemethode zijn geworden, zullen we grijpen naar klassiekers, onsterfelijke basis, evenals originele en enigszins kitscherige oplossingen uit de jaren 2000. Bekijk wat onze aanbiedingen voorjaarscollectie in groothandel online Factoryprice.eu en sla de grootste musthaves van dit seizoen in!

Trends voor het voorjaar van 2022 – wat werkt?

In het voorjaar vergeten we gezellige casual sets en keren we terug naar modespeeltuinen – vorm en kleur. Modieuze voorjaarscollectie in online groothandel zatem pełna jest retro fasonów i zdobień, a także wzorów rodem z lat 60./70, które będą ożywiały niemal każde zestawienie, niezależnie od okazji. Jakie są must haves tego sezonu? Przejściowe płaszcze do kostek o szlafrokowym kroju, marszczone koszule z półtransparentnej tkaniny, krótkie sweterki wyszywane metaliczną nicią, a także zmysłowe crop topy i braletki. Oprócz tego nie zabraknie klasyków – jeansów o szerokich nogawkach, marynarek w kratę oraz lekkich sukienek w kwiaty, które będą się pojawiać w różnych wydaniach. Koniecznie w najbardziej pożądanych kolorach wiosny – pomarańczy, trawiastej zieleni i różu al’a guma balonowa. Będą się doskonale przeplatać z casualowymi beżami, brązami i bielą. A co ze zdobieniami? Tu również nie ograniczamy się do kwiatowych printów i zamiast tego stawiamy na abstrakcyjne maziaje i geometryczne kompozycje, które będą pojawiać się niemal wszędzie.

Już jest – nowa kolekcja wiosenna czeka w hurtowni online Factoryprice.eu. Sprawdź nasze najświeższe propozycje!

Nieuwe voorjaarscollectie in online groothandel – Topbestsellers

Wat zal de komende maanden een grote comeback crediteren Naast comfortabele, losse katoenen sets, voorjaarscollectie in online groothandel Warschau het is ook een knipoog naar:

  • Ultra mini

Korte rokjes zijn zelfs de handtekening van het volgende seizoen in de mode. Ze worden een stilistische mix van inspiratie uit de jaren 2000 en begin jaren zestig en 90. Vandaar de meest onder hen modellen met lage conditie, met kitscherige decoraties, evenals sensuele beensneden. Niet zinloos blijven ook degene die we zullen dragen in elegante jasduetten – geruite, getailleerde en met een verhoogde taille.

  • Alles in één

indien Lente kleding collectie online groothandel het is gewoon met overalls in de hoofdrol. Noodzakelijkerwijs strak afgestemd op het silhouet, met een sexy vrouwelijke snit en in een monochrome versie die perfect past in de zakelijke nevenschikking. Aarzel niet om ook te wedden op degenen met ejtis-uitsparingen – ze zullen karaktervolle outfits toevoegen.

  • Pailletten voor onbezonnen

Hoewel het nieuws dat pailletten en andere glitters niet alleen voor avondoutfits zijn, gisteren niet goed was, is het de lente van dit jaar die tot discokleding behoort. Het „wow” -effect wordt geleverd door glitterjurken (zowel mini als maxi), garsons of pakken met lovertjes afgezet, evenals een brede glinsterende broek. Kleur – elk.

  • Oversized blazers

Nieuwe voorjaarscollectie in online groothandel kon niet zonder opnieuw getekend, die doet denken aan blazers voor mannen. Voor de prijs zullen weer degenen zijn die het midden van de dij bereiken, onder de riblijn geknipt en met een stropdas om de taille. Naast strakke, klassieke tinten vallen ze geweldig uit in tinten turkoois, bordeauxrood en gebotteld groen. In de editie van velours, leer of imitatiesuede.

  • Retro been

Mini-mode en nauwsluitende snitten zijn niet de enige optie voor dit seizoen. Een even goede keuze is een broek in maat XXL, waaronder voornamelijk modellen van palazzo, bootcut of retrobellen naar voren worden gebracht. Ze zullen een geweldig bedrijf zijn voor heren, zakelijke styling met origineel contrapunt – een interessante riem, crop top of zichtbaar ondergoed.

Accessoires en accessoires – Voorjaarscollectie in Online Groothandel

Wat biedt er nog meer voorjaarscollectie 2022 in groothandel online?? Naast modieuze kleding vind je hier ook:

  • Schoenen

Het is geen geheim dat dit seizoen de zogenaamde dikke loafers terugkeren naar het modevoetstuk. Massieve loafers worden op verschillende manieren gestyled en bovendien zonder scrupules. Dus haasten ze zich naar het werk, voor een avondje uit de stad en in styling in de geest van de straat met ultra gekleurde sokken. Bovendien brengen we ook hulde aan teenslippers op een dikke paal, enkelgebonden pinnen en platformsneakers in jaren 90stijl.

  • Tassen

We zullen een tijdje de giga-shoppers vergeten en in plaats van hen proberen we in minitassen te passen. Om met de hand, schouder of door de nek te hangen in de vorm van een zakje. Verdedigde beide postbodes botweg in een gewatteerde versie op een sieradenketting, velourszakjes, evenals gevlochten en pluizige koppelingen. We bekijken ook de beroemde halve manen en baguettes van dichterbij – vooral die in de pluche stofeditie. In een schaduw van boze fuchsia, groene al Bottega of indigo – kies je.

  • Andere

Hoe zit het met andere accessoires? Een mix van vintage en moderniteit is een leidraad voor slogans bij het kiezen ervan. Dus naast geometrische retrobrillen, trapsgewijze oorbellen en kettingen bezaaid met edelstenen, zullen we net zo vaak naar sjaals met satijnen patroon, plastic zegeltjes in opvallende tinten en sprinted baseballpetten grijpen.

Zie ook: Bereid je boetiek in het voorjaar voor met Factoryprice.eu — nieuwsoverzicht

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Rue Paris damessweatshirts — combineer een stijlvolle look met comfort in het voorjaar

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago