Aktualności

Kleding uit de groothandel in Italiaanse stijl – creëer een Italiaanse chique collectie!

Ontwerpers zijn compatibel – lentetrends zullen mode rechtstreeks vanuit de straten van Milaan beheersen. Wat dan kleding van groothandel Factoryprice.eu past perfect in het landschap van de Italiaanse metropool? Het zullen zonder twijfel niet alleen klassieke, mega vrouwelijke jurken zijn, maar ook blazers, brede plooibroeken en blouses met patronen. Bekijk onze top 5 bestsellers voor de lente van dit jaar!

Een stijlles uit het zuiden – hoe maak je een Italiaanse collectie compleet?

Over de Italiaanse stijl kun je veel schrijven. Er is echt geen enkele beproefde methode om deze manier van kleden volledig in kaart te brengen. Italianen kunnen zeker niet worden ontzegd klasse, smaakgevoel en vooral – moed. Ze weten hoe ze met mode moeten spelen om nonchalance te combineren met extravagantie en sexappeal met klassieke snitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het belangrijkste motief vooral diversiteit is. Vandaar dat in je collectie niet alleen onsterfelijk moet zijn, basis kleding van groothandelaren onlinezoals buffy overhemden met kraag, goed gesneden pakken of kleine zwarte pakken met een buis. Ontken jezelf ook niet met patroon grondjassen, neon, elegante sets en leren overalls. Vergeet ook niet de toevoegingen waarop deze stijl zelfs is gebaseerd. Wat is een must in deze categorie? Handtassen gemaakt van leer van goede kwaliteit, kroonluchteroorbellen en massieve gouden hangers. Ze staan naast een geometrische bril en bedekken een half gezicht, zomerhoeden en torenhoge hakken, bezaaid met stenen.

Kleding uit de groothandel in Italiaanse stijl – top 5 voorstellen van Factoryprice.eu

Dit jaar wijzen we bewezen oplossingen af en gooien we onszelf in een wervelwind van modespeelplaatsen met vorm en kleur. Vandaar de meest modieuze kleding van groothandelaren in Italiaanse stijl dit is allereerst:

  • Pakken van de toekomst

Genaaid op mannelijke maat, noodzakelijkerwijs opnieuw getekend en in ultra-romantische retro-editie. Persoonlijk hebben we een zwakte voor sets die terugslag bieden en tegelijkertijd aan futuristische visioenen doen denken – dus modellen met een cropped blazer, brede palazzo-broek en in een sterke, verkwikkende tint zullen geweldig zijn.

  • Mode voor organza

Modieuze Italiaanse kleding uit de groothandel na zbliżający się sezon to także propozycje inspirowane zeszłorocznym boomem na balonowe rękawy. Tym razem jednak będą one występować w wydaniu z cienkiej, półprzezroczystej organzy ze strukturalnymi wzorami. Będziemy lansować je na bluzkach, sukienkach i uroczych krótkich sweterkach – fantastycznie przełamią codzienne stylizacje.

Włoskie modne ubrania z hurtowni Factoryprice.eu to must have na nowy sezon – sprawdź najświeższe propozycje!
  • Ontdekte armen

Terwijl het nog ver weg is tot de zomer, zal de lentecollectie Italiaans ook rijk zijn aan tops en blouses met lusuitsparingen voor de halslijn. In de prijs zullen vooral modellen in de basisstijl zijn, met katoen in geribbelde embossing, evenals elegante overhemden met strakke vallende schouders. Dit jaar zullen ze vaak worden gezien in combinatie met satijnen en decoratieve strass-steentjes.

  • Tweede huid

Over de golf van populariteit van het volgende deel van de Matrix en sterk geïnspireerde futuristische cyberoutfits, zijn er ook blockbusters voor het nieuwe seizoen bij gekomen groothandel in leren kleding. Niets anders was het geval met de Italiaanse collectie, waar het wemelt van het trendvoorstel „huiden”. Zonder kosten, ramonesques, imitatie latex loopgraven, suède, „barclean” blazers en katana’s met manchetten afgezet met gekleurd bont.

  • Klassieke vrouw

En tot slot, de typische Italiaanse chic. Het gaat natuurlijk om jurken die niet alleen een superbasis zullen zijn voor formele nevenschikkingen, maar ook voor alledaagse outfits (vooral als het gaat om basismodellen). De meest modieuze zullen zich onderscheiden van ver door een eenvoudig ontwerp met een kraag, draperen aan de zijkanten en exploderende prints, een inwoner van de jaren zeventig.

Italiaanse kleding uit de groothandel in een modieuze aflevering – stylingreview

Outfits in meisjesstijl uit het zuiden zijn een mix van extravagantie, sexappeal en vrouwelijke klasse. Hoe Italiaans te smokkelen kleding van online groothandelom dat klimaat gedeeltelijk te reproduceren? We vragen:

  • Terug naar Y2K

Op de modeshows van dit jaar regeren de jaren 2000; het is niet anders voor Italiaanse styling, waarvan de leidende gedachte pailletten, kitscherige prints en gigantische brillen zijn. Hoe combineer je ze tot één nette mix? Alleen voor de broek, afgezet met pailletten, voeg een t-shirt met al’a tie-dye print, leren mini-jas en handtas-crescent toe in een slangenprint. Hiervoor teenslippers met hak en een bril in Kurt Cobain-stijl – chic en origineel.

  • Korset + garsonka

Hoewel dit duo al een paar goede seizoenen geleden al populair was, kan vandaag ook geen charme worden ontkend. Briljant zal het vooral werken voor semi-formele gelegenheden en romantische diners in twee. We raden aan om het zo te knippen: kanten top met verstijving onder de onderkant van een brede, opnieuw getrokken blazer van wol. Het hele fantastische complementeert de broek op de set, een set gouden sieraden en een gewatteerde clutch voor de hand.

  • Zakelijke look in Milaan

Dit is misschien wel een van de meest populaire en tegelijkertijd de gemakkelijkst te stylen kits. Hoe maak je het? Je hebt een pakset nodig in een monochrome tint, grote, geometrische bril, pinnen met een afgeschuinde punt en klassieke oorbellen, genaaid in de oren. Het is de moeite waard om deze verbinding te verbreken en wat origineel accent toe te voegen – een scharlaken, een gekleurde riem of een portemonnee met stenen studs.

  • Leer x 3

Een voorstel dat fans van zware geluiden zich niet zouden schamen, d.w.z. lederen totale look in het Italiaans. We kozen voor een ramoneske, semi-transparante zwarte top met brede schouders, gewaxt bellen en een tas stokbroodstuds, bezaaid met studs. Er is mogelijk ook geen tekort aan een massieve ketting om de nek en vintage bril. Voor vrouwen met karakter.

Bekijk ook eens: Italiaanse producten in kledinggroothandel — ITALIË MODA van Factoryprice.eu

Je mag niet missen: Italiaanse chique stijl — wat heeft de garderobe van Donatella Versace?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago