Aktualności

Nieuwe grote maten collectie in de groothandel – Top XXL-trends

In 2022 werd mode eindelijk inclusief. Wat betekent dat? Dat naast normale maten en lettertypen ook plus-size modellen in de dagelijkse canon komen. Op het voetstuk van XXL-kleding staan niet langer baggy, oversized sets, jurken en t-shirts. In plaats daarvan komen er voorstellen voor, geïnspireerd door oude retrotrends, enigszins kitscherige celebrity-styling uit de jaren 2000 en betrouwbare casulous sets. Op welke wedden? Bekijk ons assortiment en ontdek wat we te bieden hebben nieuwe plus-size collectie in de groothandel!!

Grote maten mode – trends voor het nieuwe seizoen

Trendy odzieżowe w wydaniu XXL na tegoroczną wiosnę charakteryzują się niczym nieskrępowaną swobodą. Choć wśród bestsellerów zaszczytne miejsca zajmują również basiki i nieśmiertelna już klasyka, to i tak lansowane są oryginalne, niesztampowe rozwiązania. Rozciągnięty oversize zastępują dopasowane fasony i kobiece kroje, a stonowane odcienie ożywcza fuksja, marzycielski błękit i butelkowa zieleń, która fantastycznie wpisze się w wiosenny krajobraz. W tym wydaniu zdecydowanie dobrze wypadną zwłaszcza garniturowe zestawy, wizytowe bluzki z fantazyjnym kołnierzem i ultra obcisłe sukienki tuby. Będą tuż za dresowymi kompletami i modnymi jeansami w stylu vintage, a także koszulkami basic z wycięciem na dekolt typu V-neck. Nie zapominamy także o największych hitach wiosny 2022 – połyskliwych gorsetach i topach, eleganckich zestawach z garsonką i spódnicą oraz trenczach szytych z naturalnej skóry.

Chcesz uzupełnić swój asortyment o modną odzież XXL? Nasza kolekcja plus size w hurtowni Factoryprice.eu to idealne rozwiązanie – zobacz!

Modieuze plus-size collectie in de groothandel kon niet zonder kleding in trends patronen en met interessante decoraties. In de prijs zijn vooral thema’s afkomstig van Y2K-mode. Dus abstracte maziai, „kranten” prenten, bloemrijke prenten en alomtegenwoordige geometrie. Niet zinloos worden hier geborduurd met metaaldraad van erwten, golvende en rechte lijnen, die samen een nette compositie vormen. Vergeet bovendien niet over inzetstukken van bont en leer, evenals organza, die zal heersen tussen blouses met ballonmouwen.

Grote maten collectie in de groothandel Factoryprice.eu – musthaves

Trainingspaksets zijn een belevenis – vanaf nu wedden we op vrouwelijkheid in de XXL-editie. Kijk wat hij nog meer te bieden heeft plus-size kledingcollectie groothandel:

  • Overhemden en blouses

T-shirts met rechte snit zijn niet het enige dat dit seizoen een echte must zal zijn. Deze keer is het ook de moeite waard om geribbelde crop tops, semi-transparante T-shirts met lange mouwen en interessant ontwerp te bereiken, evenals oversized shirts die de perfecte oplossing zijn voor zakelijke styling. Een fantastische keuze zijn ook blouses met een elastische ruches om de taille en blouses met buffy mouwen – het silhouet visueel afslanken en chique toevoegen aan zelfs de meest saaie juxtaposities.

  • broek

En welke broekstijlen voor het voorjaar van 2022 tot zijn beschikking plus-size collectie in online groothandel?? Traditioneel verschijnen er modellen met rechte en licht uitgezette poten en klassieke cigarillo’s in. Naast deze absolute hit zal ook worden getrokken uit trends voor vintage klokken, bootcut en ultra casual gebreide broeken. Van denim, leer of gekleurd corduroy – je kiest.

  • Jurken

Omdat plus-size mode in het voorjaar van 2022 onder het merk teken van vrouwelijkheid staat, kon onze combinatie ook de voorstellen van jurken niet missen. De onmiskenbare hit hier is niet alleen uitlopende, cocktailcreaties en gebreide dwarsgestreepte buizen. In de komende maanden zal de furore ook worden gedaan door strakke babypopmodellen, sportieve trapeziums met kraag en zijden jurken met sensuele uitsparingen.

  • Jassen en jassen

Voorjaarscollectie plus size in groothandel kon niet zonder modieuze overgangsomgevingen. De toespraak hier is niet alleen badjas, mega comfortabele jassen, vastgebonden met een riem. Het is ook de moeite waard om een korte herhaling te maken uit de jaren 80 en naar je assortiment om leren, lange katana’s en overhemdjassen te gooien, die vooral in de vroege dagen van de lente zullen werken.

Modieuze plus size collectie in stylingtrends – review

Stijlvolle, comfortabele outfit+ plus-size collectie in kledinggroothandel?? We raden aan om ze te poetsen:

  • Herinneringen aan de jaren 2000

Een paar decennia geleden veroverde deze set alle modeshows en banketten van beroemdheden. Momenteel in een licht bijgewerkte versie en overstromende instagramfeed. Bovendien is het ultraeenvoudig – gewoon een zwarte jurk met bandjes, een mesh-top met een originele print en een dikke leren riem. Voor deze ramoneske, plateauschoenen en een klassiek schouderstokbrood. Rechte en ultratrends.

  • Retro rooster

Hoewel het latwerk vooral wordt geassocieerd met elegante styling, zal deze outfit ook bij andere gelegenheden afschrijven. Hoe maak je het? Niets eenvoudiger – het is het beste om compleet te maken met een schattige top of jas en rok om halve laarzen op een dikke zool te kiezen, een gewatteerde shopper in een verkwikkende tint en klassieke gouden sieraden. We kwamen ook in de verleiding voor een Parijse accent – een wollen baret met leren inzetstukken.

  • Op maat gemaakt

Power dressing in 5 minuten? Lime blazer met revers en brede schouders, zwarte bodysuit onder de onderkant en jas aan de bovenkant. Aan de onderkant – sigarenbroek of losse bellen en slippers op een hak in de stijl van de jaren 80. Van de accessoires, een massieve gouden hanger, geometrische bril en een postbode aan een ketting – noodzakelijkerwijs in een contrasterende tint.

Lees verder: Grote maten collectie in kledinggroothandel — de grootste keuze in Polen

Bekijk ook eens: Spring basiscollectie bij Factoryprice.eu groothandel — ontmoet onze bestsellers

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago