Aktualności

Ramoneski-jassen in de groothandel – wat te bestellen voor de boetiek in het voorjaar?

De modeshows van dit jaar zijn unaniem – in het voorjaar keert de huid ongetwijfeld terug en zit hij in een release die we niet hadden verwacht. Onder de modieuze voorstellen, gelakte trenchcoats en korte retroblazers, opnieuw getrokken eco-leren vesten, evenals ramoneski jassen in de groothandel. Het is het laatste dat de moeite waard is om met speciale aandacht naar te kijken. Welke zullen de komende maanden furore maken? Zie!

Modieuze bekledingen voor het voorjaar 2022 – een overzicht van trends

Wiosną znów przywitamy się z klasykami z lat 50., wzorami w stylu vintage, przemieszanymi z elegancką kratą i ultra kobiecymi printami w kwiaty. Wśród nowych trendów odnajdą się zarówno fanki ascetycznych looków, jak i nieśmiertelnych, ikonicznych fasonów, które bez wątpienia sprawdzą się jako uzupełnienie zmysłowych, kobiecych stylizacji. Nie zabraknie tu zatem eleganckich trenczy do kostek, szlafrokowych płaszczy w ożywczych odcieniach i lekkich parek z kapturem na deszczowe dni. W swojej kolekcji nie zapominamy również o pikowanych shackets czy sztucznych futrach, pledach i etnicznych boho ponczach, które ogrzeją nas na początku nowego sezonu. Będą stały tuż obok nieśmiertelnych już ramonesek – zwłaszcza tych o krótko obciętym fasonie, z szerokimi, balonowymi rękawami i o motocyklowym fasonie.

Monochromatyczne kurtki ramoneski w hurcie odkładamy na chwilę na dno szafy – wiosną 2022 rządzi kolor! Te i inne modele znajdziesz na Factoryprice.eu.

Tegoroczna wiosna będzie zaskakiwać również w kwestii modnych tkanin i palety barw. W cenie będą bowiem welur, plusz oraz miękkie, otulające tkaniny (nie tylko bawełna i dzianina). Do łask powraca także skóra, którą będziemy nosić na parę sposobów. Wybroni się w total lookach, eleganckich zestawieniach i ultra dziewczęcych stylizacjach ze zwiewnymi sukienkami.  A co w kwestii kolorów? Będziemy stawiać przede wszystkim na intensywne, orzeźwiające odcienie – spodziewaj się monolooków w kolorze pomarańczy, kanarkowej żółci i zieleni. Doskonale wypadną też metaliczne stylizacje, szczególnie skąpane w szlachetnym złocie.

Ramoneske jassen in de groothandel, die je nodig hebt – check!

Hoewel de prijs doorgaat, zijn ze klassiek ramoneski jassen in online groothandeldie we van een paar seizoenen geleden associëren, zullen ze niet de enige musthaves in ons aanbod zijn. Welke modellen zullen zich nog meer feilloos verdedigen? Zie:

  • Glamrock in gelakte versie

Op zoek naar iets origineels en met een klauw? In dat geval zul je het model niet weerstaan dat dit jaar op de catwalks werd gefactureerd door Dior en Miu Miu Miu. Ze zullen fantastisch zijn in de populariteit van cyberesthetiek (vooral erkend dankzij de Matrix). Ze diversifiëren ook zowel de avond- als de dagelijkse styling. Wenselijk, niet alleen in zwarte kleur.

  • Terug naar de jaren 90.

2022 financiert ons een reis door oude trends en neemt ons mee naar de magische jaren 90. De exposities van deze mode zijn m.i.n. ramoneski jassen in oversized groothandeldie een van de beter verkochte modellen zijn. Onze favorieten zijn die met schuine sluiting, motorontwerp en snit, en met ballonmouwen, die doen denken aan vroegere retrohits.

  • Gezocht: bijgesneden

Het is geen nieuwigheid, maar het is de bijgesneden snit die de anderen dit seizoen zal domineren. Ultrakort, dat de riblijnen van de jas bereikt, zal op briljante wijze worden gecombineerd met mode met hoge taille, evenals kuse, strakke tops. We bieden modellen met een trekkoord, elegante kraag en opnieuw getrokken wijde mouwen en kraag, geïnspireerd op de voormalige Twiggy-styling.

  • Zet in op kleur

Ramoneske jassen in de groothandel in het voorjaar verschijnen al tientallen jaren in de ranglijst van toptrends. Des te meer verbaast het het feit dat ze elk jaar in een andere editie terugkeren. Ook de lente van dit jaar grijpen we naar de originele modellen – in citroengeel, verfrissende limoen, mango, roze, gebotteld groen en aquamarijn. Degenen met metallic glans (vooral in goud en zilver) zullen ook cool zijn. Ze zullen een super aanvulling zijn op retro-outfits.

Hoe draag je ramoneske jassen in de groothandel in het nieuwe seizoen? Ons advies

Hoewel ramonesques al een klassieker zijn als het gaat om de canon van de mode van vandaag, zullen we ze dit jaar in een heel andere originele aflevering dragen. Ontdek de 4 styling die we hebben geprobeerd die je gaat recreëren met onze lentekledingcollectie!

  • Parijse chic van kleur

In het voorjaar wedden we zeker op kleur, dus we beginnen met een set, die een geweldige combinatie zal zijn van enkele aankomende trends. Hoe kom je aan hem? Gewoon een brede, opnieuw getrokken ramonesk in maat XXL, een gebreide set met een rok (noodzakelijkerwijs met een patchwork, ultra gekleurd ontwerp) en enkellaarzen op een dikke zool. Voor het overklokken hebben we een wollen baret en een ultra schattige snoepdoos in een snoepschaduw toegevoegd.

  • Classic – leren plus jeans

Er gaat niets boven eenvoudige oplossingen – vandaar dat onze volgende ontdekking een direct duo is voor losse middagen in de stad. Voor deze outfit werken ze perfect ramonesque jassen in de groothandel online met een klassieke biker snit en vintage mama-jeans met hoge taille. Allemaal cool om enkelsneakers te verwennen in een gedempte tint, een kleine handtas en een scharlaken in interessante decoraties.

  • Totale look

Klassiekers van het genre in de trends van de onthulling? We hebben het zo gemaakt: aan de leren zwarte klokken hebben we een motorjas met een cropped mode toegevoegd en we hebben een bijpassend t-shirt met rockprint onder de onderkant gelegd. extra’s? Perfect samengesteld hier een handtas aan een decoratieve ketting, schoenen op een tractorzool en een bandana, vastgebonden rond de tas of als vervanging voor een riem.

  • Preppy 2.0.

Hoe succesvol te smokkelen kleurrijke ramoneske jassen in de groothandel voor een elegante styling? Het is genoeg voor een bijpassende rok en een wit klassiek shirt om leren loafers en een contrasterende trui in de nek te gooien. Trek bovenop een bijpassende katana aan, bijvoorbeeld in een groene Bottega tint, die binnenkort geweldig zal werken, en steek gouden clips in je oren. Recht en ultra modieus.

 

 

Bekijk meer: Overgangsjassen in de groothandel — modeloverzicht voor het voorjaar 2022

Lees ook: Ramoneski gemaakt van eco-leer groothandel — Factoryprice.eu

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago