Aktualności

Kleurrijke dameskleding in de groothandel – expressieve trends in het voorjaar van 2022

De lente staat om de hoek, dus het is het perfecte moment om je assortiment af te ronden met modieuze voorstellen. Wat moet er in je winkelmandje zitten? Eerst en vooral kleurrijke dameskleding in de groothandel onlinedie de saaiste garderobe zal doen herleven. Met gras begroeide trainingspaksets, furieus roze jurken en pakken, evenals broeken in kanariegeel-tinten – dit alles wacht op u in het groothandelaanbod van Factoryprice.eu. Ontmoet onze bestsellers!

Kleurrijke dameskleding in online groothandel – trends voor het komende seizoen

In het voorjaar vergeten we gezellige casual sets en keren we terug naar modespeelhuizen – vorm en kleur. Onze nieuwe collectie zit daarom vol met retrostijlen en decoraties, evenals ontwerpen uit de 60./70, die elke nevenschikking tot leven zullen brengen, ongeacht de gelegenheid. Er zijn veel originele materialen, ruches en bindingen, en voor gedurfde ook sensuele uitsparingen – op de rug, buik en halslijn. Naast maximalistische oplossingen zullen ook permanente oplossingen zijn die perfect passen in het nog steeds modieuze Deense minimalisme. Vandaar de scherpe schouderlijnen, mannelijke snijwonden en fanatiek lanse strepen. Ze leiden echter onder hen kleurrijke dameskleding in de groothandel. Jakie z nich powinieneś dodać do swojej oferty? Must have przejściowe płaszcze do kostek o szlafrokowym kroju, marszczone koszule z półtransparentnej tkaniny, krótkie sweterki wyszywane metaliczną nicią, a także zmysłowe crop topy i braletki. Oprócz tego nie zabraknie klasyków – jeansów o szerokich nogawkach, marynarek w kratę oraz lekkich sukienek w kwiaty. Fanki oryginalnych rozwiązań zachwycą natomiast ubrania nawiązujące do nieco kiczowatej mody y2k. Jakie? Ultra mini spódniczki, topy mgiełki w zwierzęcy print czy jeansowe komplety.

Kolorowe ubrania damskie w hurcie na wiosnę znajdziesz na Factoryprice.eu. Sprawdź!

Welke kleuren dragen we de lente van dit jaar? 5 tinten moeten hebben

Dit seizoen hebben ontwerpers ongetwijfeld in kleur geproefd. Tot op heden zijn in nieuwe collecties allereerst verkwikkende rozen, groen en oranje tinten naar voren gekomen. Welke kleuren zullen er nog meer bij komen? Zie!

  • Dahlia

Aangekondigd door Pantone als winnaar dit jaar te midden van modieuze tinten, zal hij furore maken op jurken, goed gesneden pakken en jumpsuits. Het is vooral wenselijk in een versie met een blauwe verovering, die – zoals mode-redacteuren het zeggen – bedoeld is om „creativiteit, vindingrijkheid, een geest van nieuwe energie en digitaal” uit te drukken.

  • Dessert chocolade

Hoewel kleurrijke dameskleding in de groothandel in het voorjaar ze oscilleren rond tinten gereserveerd voor de typisch zonnige warme maanden, er zal ook een vleugje klassieker onder zijn. Hier is het over bruintinten, die de komende maanden een aanvulling vormen op elegante juxtaposities. Cacao, melkchocolade of misschien karamel? Het is de moeite waard ze allemaal te proberen.

  • Gebrande boter

Vergeet de klassieke witte, ecru- en crèmekleurige tinten – vanaf nu is de prijs ook boterachtig. Het zal vooral verschijnen op kleding en accessoires in de Scandinavische editie, evenals lichte elegante jassen en paksets. Het valt ook geweldig op ultrakorte, schattige truien en luchtige mini-jurken.

  • Groen

Tegen de prijs niet vanaf vandaag, maar het verzamelt nu de grootste oogst van populariteit. Momenteel is, naast de schaduw, die vooral wordt geassocieerd met de wake-up aard, een stevige zekerheid voor het lente/zomer 2022 seizoen ook pistache, limoen en flessengroen dat direct naast de nobele smaragden zal staan. Fantastische match met paars.

  • Ballonrubber

Modieuze kleurrijke dameskleding in de groothandel kon niet zonder romantisch roze, doen denken aan kauwgom. Wonderbaarlijk zal uitvallen in combinatie met satijn, trends ornamenten gemaakt van strass en organza met structurele decoratie. We voegen ook trainingspaksets toe met sweatshirt en broeken en vesten met parelknopen – maakt het koele begin van de lente aangenamer.

Dressup voor het ontwaken van de lente, of kleurrijke dameskleding in de groothandel in modieuze

Hoe sluipen in modieuze styling kleurrijke dameskleding in online groothandel?? Bekijk onze top 3 outfits, geïnspireerd op actuele shows:

  • Dagelijks

Casual in een frisse versie? Gewoon een eenvoudige manier om zelfs de meest gehogged verbindingen te diversifiëren, namelijk contrast. We kozen voor een dominant kleuraccent, dat we hebben toegevoegd aan de gebruikelijke set jeans+basic t-shirt – een fuchsia blazer met herensnit. Hiervoor hebben we een handtas in een identieke tint en een set gouden sieraden toegevoegd – eenvoudig en stijlvol.

  • Voor werk

niettemin kleurrijke dameskleding groothandel van Factoryprice.eu Ze worden eerder geassocieerd met kleine officiële outfits, dit seizoen zal ook optreden als aanvulling op elegante nevenschikkingen. Hoe pak je ze vast? Het is genoeg voor een kleine zwarte of pakset in een gedempte tint om een jas of trui in de kleur van bittere chocolade in te gooien. De rest wordt aangevuld met geschikte accessoires (bij voorkeur in toon).

  • Avond op de stad

En tot slot een beetje waanzin die het waard is om vooral na sluitingstijd over te geven. Dit idee voor outfit hebben we gekeken naar de verslaggeving van de Blumarine-show van dit jaar. We werkten samen met enkellaarzen op een dunne aquamarijnkleurige speld en een indigo schoudertas. Bovendien, bovenop de ramoneske, op de neusbril met geometrische frames en in de oorringen – keer op zijn best terug naar de jaren 2000.

Bekijk ook eens: Nieuwe voorjaarscollectie in online groothandel — wat te bestellen voor de winkel?

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Dressy sets in lentekleuren groothandel – vernieuw je assortiment!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago