Aktualności

Groothandel jassen – voeg in het voorjaar lichte bedekkingen toe aan uw aanbod!

De lente van dit jaar staat vol met verschillende modellen bovenkleding. Zeker, ongetwijfeld, omvatten klassieke voorstellen – ramonesken, trenchcoats en luchtgeweren van orthalion, evenals iets meer originele opties – bommenwerpers van bontstof, gigantische metallic parken en ultrakorte katana’s van gekleurd denim. Welke moet je in je winkel hebben? Bekijk wat ons te bieden heeft groothandel jassen Factoryprice.eu en sla de nieuwste bestsellers in voor het nieuwe seizoen!

Mode voor het voorjaar van 2022 – wat zullen we de komende maanden dragen?

Wat kenmerkt modieuze jassen voor de komende lente? Allereerst klassieke snitten en mode. Ontwerpers serveren ons een herhaling van vorig jaar en lans gewatteerde parken, eenvoudige trenchcoats, ramonesques en spijkerjassen. Maar ze voegen een snufje karakter toe – hertekende mouwen, interessante textuur of niet-triviale kleuren. Daarom zijn er modellen, die doen denken aan gigantische slaapzakken (vooral als het gaat om donsjassen), flanellen overhemden in maat XXL, evenals motorkatana’s, die doen denken aan de stijl van de jaren zeventig. Het grote rendement zal ook de zogenaamde varsity-jassen of jassen in college-stijl crediteren. Groothandel jassen voor de lente nie zapomina również o modnych zdobieniach – bez wątpienia jednymi z bardziej pożądanych będzie połyskliwy stras, oryginalne, vintage nadruki, a na dokładkę także frędzle, które pojawią się przy ramoneskach i płaszczach z eko skóry. Odcienie? Dowolne – ważne, by przykuwały oko już z daleka i delikatnie przełamywały nudę casualu. Świetnie sprawdzą się więc wszelkie tonacje zieleni, soczysty róż i pomarańcz, a w bardziej formalnych modelach również odcienie cocoa i ciepłego beżu al’a latte.

Szukasz modnych okryć wierzchnich na wiosnę? Hurtownia kurtek Factoryprice.eu ma dla Ciebie świeże propozycje – sprawdź!

Groothandel jassen in het voorjaar – een overzicht van bestverkochte modellen

Ze zijn kleurrijk, hebben interessante sneden en vooral – ze zijn mega praktisch en omhullen zelfs bij kouder weer. Ontdek onze bestverkochte modellen:

  • Bomberjack

Weet je nog de hausse voor de beroemde bommenwerpers nog? Hoewel het al lang luid over hen is geweest, keren ze dit jaar terug naar genaden. Online jas groothandel stelt voornamelijk die van satijnen stof, geïnspireerd door de jaren 2000, evenals monochrome klassiekers uit het orthaljon, die meer dan één streewear styling zullen besparen. Vergeet ook niet de modellen, gestileerd als college „uniformen” – vooral met originele prints en patches.

  • Motorjassen

Wat mode in het voorjaar betreft, ze kunnen niet worden gemist – dit is momenteel een onsterfelijke klassieker, die altijd in een paar bewezen versies zal voorkomen. Wat? De meest modieuze zijn ultrakorte modellen tot in de taille, modellen met een oversized ontwerp, evenals met wrijven die een retro-personage zullen toevoegen. Naast zwart zullen ze die zeker uitwerken in een ongebruikelijke versie – roze of grasgroen.

  • Lichte parken

Van functionele stoffen of ritselend orthaljon – het is een bestseller als het gaat om modieuze damesbedekkingen in het voorjaar. Vooral vaak zullen we reiken naar degenen die extra zijn uitgerust met een capuchon en trekkende trunks in de taille. De klassieke stijl vormt een aanvulling op de originele kleuren (bananengal, kobalt, metallic), evenals prints (camouflage, latwerk, bloemen).

  • Picks

Een ander model, zonder welke groothandel damesjassen kon niet, dat wil zeggen gewatteerde vlakken in de originele kleuren. Dit is een supervoorstel, vooral voor de eerste dagen van de lente, omdat ze niet alleen praktisch zijn en geweldig zullen zijn voor slecht weer. Daarnaast zijn ze licht en zeer stijlvol, dus diversifiëren ze de dagelijkse styling en verfrissen ze een beetje.

  • Denim katana’s

En tot slot een model dat waarschijnlijk nooit uit de mode zal raken – denimkatana’s. Dit keer in een paar onthullingen – korte, reikende taille, oversized en afgezet met kleurrijke strass steentjes. Briljant zullen ook modellen met een slinger van denimpony uitvallen, met het effect van gewassen en ontzag, een eerbetoon aan noodlijdende esthetiek. Typische rock glamourstijl.

Online groothandelsjassen – hoe stijl je modieuze bovenkleding dagelijks?

Topstyling met jassen voor volgend seizoen? Bekijk wat ons te bieden heeft groothandel jassen online en laat je bij ons inspireren:

  • Modieus raspen

In het voorjaar van 2022 de stad in gaan kan niet zonder twee dingen: jeans en een geruite jas. Vooral wenselijk zijn die, die doen denken aan gigantische overhemden met een verlengde snit. Hoe pak je ze vast? Mama-jeans met hoge taille, oversized shacket met een dambordpatroon (noodzakelijkerwijs gekleurd) en een bucket cup cap zijn voldoende. Hiervoor zijn witte enkellaarzen met hakken voor het breken van smaken en een originele handtas.

  • Futuristische look

Wat dacht je van een leren monolook? Het is een geweldige optie voor weelderige uitgangen en losse gesprekken met mousserende wijn. Onze groothandel modieuze jassen stelt voor om het zo samen te stellen: kies voor leren klokken een gladde zwarte top en een trui gemaakt van geribbelde wol. Bovenop de trenchcoat van de huid en aan de voeten schuiven enkellaarzen op een dik platform. Voor deze lichte make-up en klaar!

  • Gezellige slaapzak

Fans van instant styling zullen blij zijn omdat ze vol zullen zijn met de lente van dit jaar. Allemaal vanwege de terugkeer van gewatteerde jassen en jassen, die onder hen de hoofdrol zullen spelen. Hoe stijl je ze? Het is het beste om ze te kiezen voor een trainingspak set in intense kleuren, baseballpetten en comfortabele sportsneakers. Recht en met smaak.

  • Sport trenchcoat

Deze look verscheen veel eerder in trends, maar verder hartstochtelijk lanzen we hem. Bovendien is het supersnel en gemakkelijk te gebruiken, dus het is zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Een trenchcoat, onder de onderkant van een hoodie, en losse cargobroek. Ze zullen zich botweg verdedigen in een trio met kleurrijke sneakers en een nier, over hun schouder gehangen.

Bekijk meer: Jassen in de groothandel — wat te bestellen voor de boetiek in het voorjaar?

Onderwerp voor jou: Ramoneski gemaakt van eco-leer groothandel — Factoryprice.eu

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago