Aktualności

Galanterie in de groothandel – de beste toevoegingen aan de damesgarderobe voor het nieuwe seizoen

Lente/Zomer 2022 doet zich voor als het meest diverse en originele seizoen – niet alleen vanwege de recente modieuze kleding, maar ook (en zelfs vooral) accessoires. Aan de leiding komt vooral onder hen uit fournituren voor dames in de groothandel. Onder haar zullen er veel voorstellen zijn in de klassieke stijl van de jaren vijftig, hertekende, futuristische modellen en verwijzingen naar het Y2K-tijdperk. Dus wat zullen portemonnees, riemen en portemonnees zich de komende maanden zonder tegenstand verdedigen? Zie!

Galanterie in online groothandel – een overzicht van accessoiretrends

Yaka galanterie in online groothandel zal binnenkort trends bepalen? Allereerst tassen, riemen en portemonnees, die al van ver zullen opvallen. Er zal dus geen tekort zijn onder hen zwaar gerestylede, ultra kleurrijke voorstellen, niet ongebruikelijk in het gezelschap van sieradenornamenten. Ongetwijfeld zullen accessoires gemaakt van klassiek geverfd leer, gelakte modellen met een structureel patroon (bijv. slangenschubben of krokodil) modieus zijn, evenals accessoires die volledig zijn afgezet met pailletten. Onze favorieten? Houten handtassen en gevlochten manden, korsetachtige bandjes en elegante portemonnees, die we dit seizoen zullen dansen met bloemenprints. Laten we microrugzakken, nieren en zakjes niet vergeten die door de nek zijn gehangen – deze accessoires zullen ook geweldig uitvallen in combinatie met de meest modieuze lentestyling. Zorg ervoor dat je naar gewatteerde modellen van al’a ortaljonmateriaal grijpt, genaaid van gekleurd corduroy of uiteindelijk kunstbont/pluche, wat doet denken aan de enigszins kitscherige mode van de jaren 2000.

Top 5 tassen voor het lente/zomer 2022 seizoen – groothandel in fournituren voor dames

Van postbodes met sieradenkettingen in plaats van bandjes, tot minipouffles die alleen in de benodigdheden passen, tot de oversized shoppers van klassiek leer. Welke handtassen zijn het waard om dit jaar aan je assortiment toe te voegen? We vragen:

  • Leren manden

Hoewel het nauwelijks nieuw is, wint dit seizoen onder andere. klassieke fournituren in de groothandel. Vooral als het gaat om handtassen-emmers, het overwinnen van modeshows voor de lente. Kijk uit die van glad en gestructureerd leer, gevlochten van natuurlijke materialen en afgezet met een slinger van pony of veren. Perfecte aanvulling op elegante en avondsets.

  • Gevlochten tassen

De trend van vorig jaar is terug. Momenteel zullen gevlochten raffia-, rieten of jutetassen echter niet langer dienen als strandaccessoire. Ze zijn ook geweldig in combinatie met paksets en eenvoudige klassieke jurken, waardoor het gezicht van powerdressing verandert. We houden er vooral van met contrasterende inzetstukken (bijv. gekleurde huid).

  • Oversized shoppers

Modieuze dapperheid in de groothandel nie obyłaby się bez gigantycznych shopperek ze skóry (i nie tylko). Na topie są obecnie klasyczne, proste modele, które pomieszczą dosłownie wszystko – lunch do pracy, stertę dokumentów w teczkach i kosmetyczkę. Oprócz tych w stonowanych kolorach, bez wątpienia fantastycznie spiszą się modele we wszystkich kolorach tęczy. Z nylonu, płótna i ortalionowej tkaniny z pikowaniem – Ty wybierasz.

Modna galanteria w hurcie na wiosnę 2022? Sprawdź nasze najnowsze propozycje na Factoryprice.eu!
  • Zachte koppelingen

Het sleutelwoord dat je moet vergezellen bij het zoeken naar de beste handtassen in het voorjaar? Zachtheid. Model alle kussens die ideaal zijn om in je handen te houden, evenals gerimpelde retrocroissants zijn musthaves waar je naar moet kijken. Ze zullen zichzelf ook controleren in de vorm van zakjes, gevlochten rond de handen.

  • Retro klassiekers uit de jaren vijftig

Vintage komt verder in prijs. Vooral de mode van de late jaren 90, die ons dit seizoen zal achtervolgen in de vorm van elegante aktetas en rechthoekige schouderbaguettes. Fantastisch zal uitvallen samen met decoratieve gespen, gesloten met een decoratieve metalen vergrendeling en met een vlechthandvat.

Strips must haves, dat wil zeggen, waar is het nog meer waard om op te wedden in het komende seizoen?

Galanterie in de groothandel in het voorjaar het zijn niet alleen handtassen en rugzakken. Het zijn ook interessante, flitsende strepen die niet eens kunnen missen in de meest wenselijke looks van het seizoen. Ontdek de beste van hen:

  • Sterrenbeeld sieraden

In de vorm van verweven kettingschakels met hangers en strassversiering – het is de stem van de generatie van het Y2K-tijdperk die volgend seizoen zal weerkaatsen. Sieradenstrepen zijn goed te vinden in het gezelschap van denimheupen, korte rokjes en basisjurken gemaakt van geribbelde stof.

  • Riem XXL

Hoe kun je de taille het beste benadrukken? Gebruik een brede riem van leer en met een glamoureuze gesp. Het is een van de sterkere trends van dit jaar, die klassieke, subtiele strepen zal vervangen. We knijpen herenblazers, losse jurken en overhemden. Briljant ziet er ook uit in combinatie met monochrome overalls – nonchalance 2.0.

  • Korset

Hoewel korsetstrips niet vanaf vandaag in de mode zijn, is het nu dat ze de grootste oogst van populariteit zullen verzamelen. Speciaal gedragen onder voor grote blazers en voor strakke jurken. Kleur? We bieden ze echter aan in versies van klassiek bruin, zwart en wit – vooral voor retro-outfits.

  • Van textiel

Hoewel Galanterie in online groothandel voornamelijk geassocieerd met leer, tijdloze accessoires, materiaalbanden zijn ook een modehit 2022 uit deze categorie. Op het voetstuk staan niet alleen die met vlechtweefsel, maar ook doen denken aan satijnen sjaals en sluitingen van skipakken. Voor kleur, om uit te kiezen.

 

 

Zie ook: Mannendapperheid in de groothandel — wat moet je toevoegen aan je collectie?

Mis het niet: Groothandel in damestassen — ontdek de nieuwste voorjaarscollectie op Factoryprice.eu wholesale

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago