Aktualności

Groothandel in korte truien – vind lichte breigoed groothandel

Ook al wordt het buiten het raam warmer, voordat het nieuwe modeseizoen begint, is het de moeite waard om in te slaan groothandel in korte truien. Waarom? Naast het feit dat er ultratrends zijn, zullen ze bovendien aangenaam omhullen in de eerste lentedagen en bijna in elke styling naast elkaar passen. Pakset voor werk, een monolook voor een losse uitgang naar de stad of casual top+joggers – alle handvatten zijn toegestaan. Controleer welke er noodzakelijkerwijs in je winkel moeten zijn!

Mode voor het nieuwe seizoen – groothandel in korte truien

Een van de grotere hits van de lente van dit jaar? Micro-snede. Of het nu gaat om rokken die momenteel hooguit tot halverwege de dij reiken, tops, net onder de buste eindigen, of tenslotte ook dames groothandel in korte truien. Minimalizm dalej jest w cenie, zwłaszcza w połączeniu z ciekawym, krzykliwym designem i ożywczym kolorem, przywodzącym na myśl szalone lata 80. Nic zatem dziwnego, że bestsellerowymi modelami są kardigany z gigantycznymi, biżuteryjnymi guzikami, puchate sweterki z wycięciami po bokach i prążkowane pulowery z kapturem w neonowych odcieniach. Oprócz tego nie zapominajcie też o bolerkowych, ledwo zakrywających biust modelach, a także kamizelek i polówek cropped, które będziemy nosić do spodni i spódnic z wysokim stanem. Dla przeciwwagi warto postawić również na te zakończone skromną stójką i golfem – świetnie wypadną w duecie z męsko skrojonymi marynarkami. W psychodeliczne printy, klasyczną pepitkę i romby, czy wreszcie warkoczowy splot. Do koloru, do wyboru.

Modne krótkie swetry hurt na wiosnę 2022? Poznaj naszą ofertę bestsellerów na Factoryprice.eu!

Groothandel in korte truien – top 5 modellen

Wat korte truien groothandel online dragen we in het lente/zomer 2022 seizoen? Introductie van de 5 sterkste trends die zich ongetwijfeld de komende maanden zullen verdedigen:

  • Ajurus

Mode voor zelfgebreide kleding gaat niet voorbij. Dit geldt ook voor truien, die momenteel vooral in de haakeditie worden geland. Fantastisch zullen ze er uitzien in een duet met buffy armen, parelknopen en met kleine kristallen die overal zijn genaaid. Ze zullen een aanvulling vormen op meer retrostyling.

  • Preppy

Samen met vintage mode keert mode terug naar preppy stijl, d.w.z. dresscode afkomstig van Amerikaanse hogescholen. Hoe zien truien er in dit nummer uit? Ze zijn bescheiden, hebben een redelijk nobele mode en bovendien worden ze meestal in een v-hals gesneden. Soms zijn ze versierd met een borstpleister of een merklogo, verwijzend naar de uniformen die populair zijn in de Verenigde Staten. Een goede keuze voor navy en cigarillo’s met een been gedrukt in een kant.

  • Vesten

Hoewel het al een klassieker van klassiekers is, verzamelen ze nu de grootste oogst van populariteit. Groothandel in afneembare korte truien in grootmoeders editie en over vlechtweefsels hebben een volledig modieuze scène onder de knie. Naast die in de oldschoolversie, brengen we ook hulde aan modellen versierd met kleurrijk borduurwerk en applicaties, evenals het knippen van schouders.

  • Herinneringen aan de jaren tachtig.

Door onze gedachten terug te brengen naar de beroemde „ejtis”, konden we ook truien niet overslaan, die doen denken aan Perzische tapijten, abstracte schilderijen en veelkleurige pop-arty. Ze zullen allemaal op briljante wijze casual styling tot leven brengen – maar ze zijn niet kort in klassieke, elegante combinaties uit de power dressing-serie. De absolute must have dit seizoen!

  • Tank

En tot slot een voorstel dat we van vorig jaar kennen, namelijk korte truien groothandel mouwloos. Croptop-vesten (in ruiten, vlechten of strepen) voegen toe waar de opdruk de jaren 2000 verliet en mode voor enigszins kitscherige verbindingen. Ze hebben ook een geweldige taak om de donkere academische en discostijl uit de jaren tachtig na te bootsen.

Gebreide lente-outfits – envelop jezelf met stijl!

De dressups die furore gaan maken in 2022? Naast de excentrieke sets gaan we ook op zoek naar looki rechtstreeks uit een klassiek chique garderobe. Kijk hoe je ze kunt binnensluipen modieuze korte truien groothandel:

  • In plaats van een shirt

Styling de moeite waard om nog een dag achter je bureau te proberen? Te grote blazer voor heren, getailleerd vest en pak losse palazzo-broek. Voor deze set met hak, mini handtasje en gouden sieradenset. Voor de toevoeging van smaak is het de moeite waard om nog steeds strassen/kralen in je haar te gooien, een hoop fantasie in je haar – de laatste treffer van de catwalks.

  • Naar de klokken

De hoge conditie en crop top is zonder twijfel een van de sterkste verbindingen van dit jaar. Vooral in retro-release. Hoe pak je ze vast? Gewoon een kort vest met gehoornde knopen, spijkerklokken en schoenen met tractorzool. Het geheel bederft perfect ramonesk leer met opnieuw getrokken mouwen en een bril met geometrische monturen.

  • Klassiek duo

Klassiekers zullen nooit uit de mode raken – net als een combinatie van jeans met rechte pijpen en een pullover-polo. Het is een geweldige styling voor een losse middag in de stad en meer. Hoe benadruk je ze? Met behulp van korte sneakers of enkelsneakers, bommenwerpers en microrugzak. Preppy op zijn best.

  • Totale look

En wat dacht je van een volledig gebreide look? De wollen total look zal goed werken als outfit voor een praatje met koffie, een wandeling door de stad en zelfs in een zakelijke editie. We raden een korte trui aan met een lange mouw en met een passend ontwerp om te combineren met een buisrok, en deze extra te knippen met een muiltjesflip. Voor deze badjas jas of blazer, handbox en voila!

Lees verder: Best verkopende groothandel Factoryprice.eu — welke kleding verkoopt het beste?

Bekijk ook eens: Coltruien — maak er lente-sets mee

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago