Aktualności

Bijpassende basic jurken in de groothandel – tijd voor een vrouwelijke lente-look!

Hoewel we de lente van dit jaar voornamelijk zullen bereiken naar hertekende, originele kleding en accessoires, zal er ook geen tekort zijn aan klassieke, nette voorstellen dat vurige minimalisten zich niet zullen schamen. Vandaar dat de prijs zowel mini met lovertjes zal zijn, modellen met hertekende, buffy schouders en sensuele uitsparingen, en bijpassende basic jurken in de groothandel. Ze zullen zich verdedigen in elegante stijlen uit de categorie power dressing, in losse streetwear-sets of uiteindelijk in voorstellen voor een avond in de stad. Welke is het waard om aan je aanbod toe te voegen? We vragen!

Samenvatting van damestrends voor het lente/zomer 2022 seizoen – bekijk!

Het komende seizoen in de mode zal ons verwennen met een volledig scala aan originele ideeën. De meest modieuze jurken zullen daarom worden geschaald, oorspronkelijk gesneden en wat meer badend is in sterke, sappige kleuren en prints. Maar we zijn niet beperkt tot alleen voorstellen die zich zeker zullen onderscheiden van de massa – er zal ook iets zijn voor fans van elegant minimalisme, ongedwongen nonchalance en klassiekers. Dus welke modellen zijn het waard om bij de hand te hebben? Gebreide jurken al Twiggy (noodzakelijkerwijs in kwestie met een schattige kraag), luchtige maxi gemaakt van doorschijnende stoffen, evenals basic jurken in de groothandel (vooral bijpassende modellen met een buisontwerp). Deze laatste verdedigen zichzelf in vrijlating in onsterfelijke strepen en tegen een pull-down stof. Vergeet ook niet de klassiekers van het genre, dat wil zeggen bloemencreaties, die, naast onsterfelijke toch al onsterfelijke stijlen en snitten, ook zullen verschijnen in het gezelschap van futuristisch omlijnde schouders, sterke uitsparingen en ballonmouwen van organza. Bereik voor mensen in een schaduw van flessengroen, energieke indigo- en landmarktroze.

Modieuze basisjurken in de groothandel – op welke modellen moet je wedden?

Met bescheiden uitsparingen aan de halslijn, gestreept of misschien helemaal glad? Voor wat basic jurken online groothandel gaan we binnenkort contact opnemen? Bekijk onze checklist voor mode:

  • Al Twiggy

Het voorjaar van 2022 is de perfecte tijd voor herinneringen aan de afgelopen decennia – vooral als het gaat om jurken. Daarom beginnen we met de grootste klassieker op dit moment, d.w.z. microjurken in het klimaat van de jaren zestig. Laat daarnaast worden aangevuld met een opgebouwde halslijn, brede, redelijk mannelijk gesneden schouders en bescheiden stiksels aan de voorkant. Geweldige basis voor een elegante blazer.

  • Met lushalslijn

Classic voor de zomer is terug! Basic jurken in online groothandel met verlaagde schouders zal met name in de avondeditie werken en als aanvulling op goed gesneden garsons met een barpure schouderlijn. We houden van ze in de versie met een sensuele snit op het been. Ze voegen sexappeal en nonchalance toe aan zelfs de meest bastische sets.

  • In het dradenkruis: wit

Naast verkwikkende, neontinten, zal de prijs dit seizoen, zoals elk jaar, ook wit zijn. Vooral wit gecombineerd met ribbels, subtiele halve coltrui, ritssluiting en strakke mode. Het is een klassieker die zich nooit zal vervelen en bovendien ziet het er goed uit, ongeacht de gelegenheid. We verafgoden verbindingen, vooral met blazers en enkellaarsjes type sokschoenen.

  • Met uitsparingen

niettemin basic jurken in de groothandel in het voorjaar Ze zijn nogal ingetogen en missen originele decoraties, je kunt jezelf modellen met modieuze uitsparingen niet ontkennen. Ze zien er geweldig uit, vooral aan de zijkanten, aan de achterkant en halslijn. Het is een uitstekende manier om ongedwongen verveling te doorbreken en een originele look in retro-sfeer te creëren.

  • Klassieke buis

Over basicu gesproken, sin noemde geen van de grotere klassiekers, dat wil zeggen strakke buizen van midi-snit. Momenteel is dit de meest populaire keuze in het voorjaar voor casual styling. Speciaal gecombineerd met decoratieve knopen aan de uiteinden van de mouwen, geribbeld katoen en subtiele stand-ups. In het komende seizoen zullen ze een fantastisch voorstel zijn voor zakelijke look-ups – vooral met manful trim blazers en slippers op een korte pin.

Basic 2.0. – hoe sluije je basisjurken in de groothandel in de lentestyling?

Hoe te scheren basic jurken in de groothandel van Factoryprice.euom te passen in de laatste trends? We hebben een bewezen manier om het te doen – zie!

  • Eenvoudige zakelijke look

Snelle en makkelijk te gebruiken outfit? Zwarte getailleerde buis, blazer met brede revers en enkellaarzen op een dikke paal. Voor deze clutch gemaakt van zacht leer, een set gouden sieraden en voor het breken van wollen cashquette. Voor ons moet dragen!

  • 60’s op zijn best

De jaren zestig zijn voornamelijk eenvoudige, geometrische vormen, veel kleuren en stijl met patronen. In de voetsporen van trends uit het verleden voegen we aan onze look-list toe over het uitproberen van een set met een bescheiden gebreide polojurk, witte officieren met brede hak en handdoos. Traditioneel stoppen we gigantische clips in onze oren en een plastic doorschijnende ketting.

  • Zet in op kleur (en)

De lente bloeit zoals altijd met duizend kleuren en tinten – ook als het om mode gaat. Daarom is het onmogelijk om jezelf de nevenschikkingen te ontzeggen die de meest modieuze van hen combineren in een kleurenmix. Hoe doe je dat? Gewoon een landmarkt, roze jurk gemaakt van structurele stof, oranje sprei, vastgebonden onder de buste en accessoires onder kleur. Wat? Geometrische bril, gewatteerde postbode en sandalen met hak.

Zie ook: Groothandel in jurken in het voorjaar — waar koop je de beste modellen?

Vergeet niet te controleren: Sweatsuit-jurk — wie passen modellen van Basic Feel Good?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago