Aktualności

Sweatshirts voor dames in de groothandel – de beste mode en kleuren in het voorjaar

Wat is er nodig om in het voorjaar zonder moeite een superstijlvolle look te creëren? Het zullen ongetwijfeld niet alleen glanzende, „ejtis-achtige” tops, denimbellen en klassieke overhemden en bloemenjurken zijn. Daarnaast is een van de noodzakelijke ook sweatshirts voor dames in de groothandel. Wat? Niet alleen basic crewnecks, modellen met capuchon en volumineuze zakken. Bekijk wat er nog meer aan de hand is voor het komende seizoen en sla onze beste voorstellen in!

Welke sweatshirts voor dames in de groothandel moet je kiezen voor het nieuwe seizoen? Onze voorstellen

In de nabije toekomst wedden we zeker niet alleen op origineel, vol kleuren en decoraties van kleding – de klassiekers van het genre, d.w.z. basic in de homewear-editie, zullen ook fantastisch zijn. En daarom, als het gaat om modieuze sweatshirts voor dames in de groothandel do swojej oferty warto dodać zarówno retro crewnecki z ciekawymi nadrukami, puchate bluzy o obciętym kroju, jak i ledwo zakrywające brzuch kangurki. Będą stały one tuż obok tych z klasycznym okrągłym wycięciem pod szyją bądź stójką z zamkiem i z gładkiej bawełny. Ze ściągaczowej tkaniny, w prążki, a może całkowicie gładkie? Sprawdzą się równie dobrze, co te z “włochatej” dzianiny, sztruksu, miękkiego misia i wełny – topowe modele sezonu. Nie zapominaj także o tym, co będzie szczególnie definiować modę tegoroczną wiosną, a mianowicie trendach z ery Y2K. Nie zabraknie więc wśród nich biżuteryjnych zdobień, kiczowatych naszywek i printów, a dodatkowo również przerysowanych elementów, które będą z daleka przykuwać uwagę. Jakich? Do naszych faworytów należą balonowe rękawy, asymetryczny krój czy wreszcie wycięcia w stylu lat 80. Koniecznie w najmodniejszych kolorach tego sezonu – zobacz, jakich!

Masz już w swoim sklepie bluzy damskie w hurcie na wiosnę? Sprawdź ofertę Factoryprice.eu i zaopatrz się w bestsellerowe modele!

Sweatshirts voor dames in de groothandel in lentekleuren – een kort overzicht van modieuze tinten

De lente van dit jaar is een knipoog naar sterke, verkwikkende tinten. Welke van hen verschijnt het vaakst op hoodies? Ontwerpers, naast klassiek bruin en wit, besloten om aan de nieuwe collecties ook kleuren toe te voegen, zoals:

  • Vera Peri

Aangekondigd door Pantone als winnaar van dit jaar onder modieuze tinten, zal hij furore maken, vooral in joggingbroeken, comfortabele sets. Het is vooral wenselijk in een versie met een blauwe verovering, die perfect de geest van de lente geeft en de basale styling diversifieert. Waar zal hij geweldig mee verbinden? Met pasteltinten lila, blauw en melkachtig groen, evenals cacaobrowns.

  • Indigo

Hoewel het geen nieuwigheid is, verovert indigo de huidige modeshows. Zeker vaak komt het precies voor op volumineuze hoodies en modellen met een bescheiden kraag, met ritssluiting. In welke samenvattingen zullen we daarna bereiken sweatshirts voor dames in online groothandel in deze release? Allereerst naar monolooks met pakklokken van gietstof, onder klassieke bruine blazers en trenchcoats badend in warm beige.

  • Lente groen

Tegen de prijs niet vanaf vandaag, maar het verzamelt nu de grootste oogst van populariteit. Momenteel is, naast de schaduw, die vooral wordt geassocieerd met de wake-up aard, een stevige zekerheid voor het lente/zomer 2022 seizoen ook pistache, limoen en flessengroen dat direct naast de nobele smaragden zal staan. Fantastic zal worden gecombineerd met de paarse rijpe pruim.

  • Snoep

Sweatshirts voor dames online groothandel in de kleur van ultra zoet roze? Geloof ons of niet, maar dit zijn enkele van de meest wenselijke modellen van dit seizoen. Ze zullen op wonderbaarlijke wijze uitvallen in combinatie met een decoratieve inscriptie van fijne kristallen, charmante pompons bij de capuchon en met een omhullende faux van bont. De typische mode van de jaren 2000.

Losse styling, zo dragen we crewnecks, hoodies en andere hoodies in 2022?

We weten het al, waarvoor damessweatshirts in de groothandel van Factoryprice.eu we gaan terug naar het voorjaar van 2022 – nu is het tijd om te vragen hoe we ze dragen? We presenteren 3 manieren om de meest modieuze styling van dit seizoen te maken, die het testen waard zijn (niet alleen thuis!).

  • (Bijna) elegante monolook

Power dressing 2.o.? Gewoon een eenvoudig sweatshirt met ronde hals in een klassieke tint, een hertekende blazer of trenchcoat, pakbroek en loafers. Gooi voor de set noodzakelijkerwijs een postbode op een ketting, een bril en grote, hangende oorbellen. Zoek snel en eenvoudig te gebruiken op zoek naar een belangrijke vergadering.

  • Uit de garderobe Parijse

Door onze gedachten terug te brengen naar het vorige seizoen, laten we ons opnieuw inspireren door de garderobe van meisjes uit de rivier de Seine. Deze keer sluipen we ze een idee voor lente-sweatshirts voor dames in de groothandel. Hoe kun je ze dan stylen? Het is het beste te combineren met maxirokken gemaakt van satijn, wijde jeans en rode lippenstift. Het is belangrijk om minimalistisch, enigszins nonchalant en met veel afstand te zijn.

  • Direct van de straat

En tot slot een outfit, die zich niet zal schamen voor groupies van streetstyle. We bieden het aan in zo’n editie: een bashoodie, wijde wijde wijde broek, sneakers met een hoge zool en een donsjack. Om te proeven is het de moeite waard om nog steeds een micro-rugzak of nier toe te voegen, opgehangen over de schouder. We zijn dol op deze set!

Lees verder: Korte sweatshirts voor dames in de groothandel — ontdek een nieuwe trend!

Zie ook: Oversized hoodies voor dames — complementeer je boetiek met modieuze nieuwigheden!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago