Aktualności

Groothandel sweatshirts voor dames – waar koop je de beste joggingbroekcollecties?

Hoewel de bestverkochte sweatshirts in het voorjaar al behoorlijk luidruchtig zijn, herinneren we je er nogmaals aan welke modellen en waar het de moeite waard is om te investeren. Het zijn ongetwijfeld niet alleen bastische crewnecks, pastelkangoeroes of hoodies gemaakt van gecombineerde stoffen in een oversized editie. Er zijn ook vintage modellen met interessante prints op het voetstuk, die van hertekende snit, die doen denken aan joggingbroekjurken en croptop mouwloos. Ze vind je allemaal op Factoryprice.eu – bekijk wat onze aanbiedingen groothandel sweatshirts voor dames!!

Trends voor het lente/zomer seizoen 2022 – samenvatting

Dit jaar in het voorjaar eindigen we met ongedwongen verveling en grijpen in plaats daarvan naar originele, trendgeïnspireerde oplossingen. We aarzelen ook niet om gebruik te maken van comfortabele homewear-oplossingen – vandaar de stortvloed aan gezellige katoenen broeken en monochrome sets. Onder hen vooral sweatshirts, die een stylingzekerheid zijn geworden, zowel als het gaat om elegante sets met een blazer, comfortabele, alledaagse juxtaposities en streetwear-outfits. Dus wat zullen ze zich het komende seizoen bewijzen? Allereerst crewnecks in basisstijl, kangoeroes met originele prints en inscripties of croptops gemaakt van geribbelde stof, wat geweldig zal zijn met een hoge tailleband. Laten we ook de ultra klassiekers niet vergeten – gebreide oversized, modellen met een verlengde tot mid-dij snit en bijpassende vestsweatshirts met een kraag. Ze zullen zichzelf feilloos verdedigen, evenals degenen in strepen, gemaakt van harige, warme stof en warme wol. Vergeet ook de kleuren niet – dit jaar groothandel sweatshirts voor dames Factoryprice.eu biedt zowel een reeks klassieke tinten (wit, warm beige en bruin), als voedende kleuren (oranje, groen en snoeproze).

Groothandel modieuze damessweatshirts – welke zullen we tegen de weerstand dragen?

Of zonder capuchon, oversized of bijgesneden, kleurrijk of misschien monochroom? Bekijk welke modellen het in het voorjaar in zijn aanbod heeft groothandel modieuze sweatshirts voor dames:

  • XXL-gezichten

Mode voor oversized gaat niet voorbij. Daarom mogen in de joggingbroekcollecties van dit jaar in het voorjaar ons niet verrassen kangoeroes met verlengde snit, hoodie met wijde mouwen of crewnecki van de zogenaamde ballonarmen. Bijzonder opmerkelijk zijn modellen met patchwork-ontwerp, contrasterende lampen en stiksels, van verre opvallende.

  • Op het dradenkruis: microcuts

Nog een even sterke trend die groothandel sweatshirts voor dames Warschau proponuje na ten sezon, to ultra krótkie, ledwo zakrywające brzuch modele. Powinny mieć kaptur, lekko zaznaczoną stójkę lub subtelny półgolf, a także być dość mocno dopasowane do sylwetki. Świetnie sprawdzą się nie tylko na ostry trening, lecz także luźną stylizację na miasto – do kontrastowych t-shirtów i topów.

Szukasz modnych ubrań sportowych w dobrych cenach? Sprawdź, co przygotowała na wiosnę nasza hurtownia bluz damskich Factoryprice.eu!
  • Klassiekers van het genre – basic

Zoals elk jaar overspoelen de lentecollecties ook onsterfelijke basissweatshirts. Gladde, gestreepte of gewatteerde decoratie – opties voor het voorjaar van 2022 zullen behoorlijk veel zijn. Er zullen ook veel kleurversies zijn. Naast onsterfelijke beiges, wit en zwart, worden snoep, pastelmodellen en die badend in sappige neonlichten botweg verdedigd worden. Bescheiden mode en sterke, verkwikkende kleuren – dit is het!

  • Herinneringen aan vintage

En tot slot een voorstel, zonder welke groothandel sweatshirts voor dames voor de lente ze kon het niet doen. Het gaat natuurlijk over oldschool sweatshirts (zowel hoodie als traditionele kangoeroes), verwijzend naar retromode. Welke zijn fantastisch aan het schudden? Doet denken aan schooluniformen longsleeves met het logo van het school- of sportteam, evenals modellen met een gewassen effect en versierd met oude prints. Voor ons moet hebben!

Groothandel damessweatshirts Factoryprice.eu – waarom gebruik maken van ons aanbod?

Een rijke keuze aan kleding en gunstige prijzen zijn niet alles – onze groothandel sweatshirts voor dames online Dit is ook een garantie:

  • Tijdspaarders

Hoe begin je te werken op Factoryprice.eu? Het is triviaal eenvoudig: geef gewoon de registratiegegevens van uw bedrijf op en activeer het profiel. Registratie en het aanmaken van een account is volledig gratis. Nadat ze zijn gemaakt, kunt u onmiddellijk doorgaan met de aankoop van geselecteerde producten, zonder onnodige aanvullende stappen. Er is ook de mogelijkheid van volledige integratie met de groothandel, zodat alle producten die u bij ons koopt, automatisch op uw site kunt invoegen.

  • Brede selectie

Factoryprice.eu biedt niet alleen modieuze dames- en herenkleding, zoals jurken, rokken, broeken, blouses, overalls, overhemden, sweatshirts, truien of ondergoed. We hebben ook een rijk assortiment bovenkleding, maar ook schoenen, accessoires en accessoires. Allemaal in een andere stijl en afgestemd op de voorkeuren van individuele klanten. Kies ze uit een breed scala aan bekende designermerken zoals By Sally, Rue Paris of Basic Feel Good — onze topaanbiedingen.

  • Naadloze transacties

Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen binnen 12 uur na de betaling worden voltooid. Wij verzenden pakketten met goederen naar elke plaats in Polen en op elk moment (onze magazijnen zijn 24 u/7 open), zodat u langdurige leveringen en tekorten op voorraad kunt vergeten. Bovendien retourneert u de gekochte goederen gemakkelijk op onze kosten binnen 1 dag (zonder opgaaf van reden).

Lees verder: Sweatshirts voor dames in de groothandel – de beste stijlen en kleuren in het voorjaar

Onderwerp voor jou: Comfortabele sweatshirts in één kleur — combineer vrouwelijke stijl met urban comfort!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago