Aktualności

Basisjurken in de groothandel – de grootste selectie stijlen en kleuren!

In een tijd waarin alles gloeiend, ultra kleurrijk en met een mooie vorm modieus is, wordt het kiezen van de juiste jurk op zijn minst moeilijk. Voor aandacht concurreren met elkaar doorschijnende, romantische maxi, satijnen, sensuele slipjurken, evenals geribbelde modellen met polokraag. Niet zinloos, maar ze blijven ook basic jurken in de groothandel – vooral die met klassieke tuba-stijlen. Bekijk welke modellen het beste werken.

Trends voor het voorjaar van 2022 – een kort overzicht

Het komende seizoen in de mode zal ons verwennen met een volledig scala aan originele ideeën. De meest modieuze jurken zullen daarom worden geschaald, oorspronkelijk gesneden en wat meer badend is in sterke, sappige kleuren en prints. Maar we zijn niet beperkt tot alleen voorstellen die zich zeker zullen onderscheiden van de massa – er zal iets zijn voor fans van elegant minimalisme, ongedwongen nonchalance en klassiekers. Dus welke modellen zijn het waard om bij de hand te hebben? Gebreide jurken al Twiggy (noodzakelijkerwijs in kwestie met een schattige kraag), luchtige maxi gemaakt van doorschijnende stoffen, evenals potlood basic jurken in de groothandel. Deze laatste verdedigen zichzelf in vrijlating in onsterfelijke strepen en tegen een pull-down stof. Vergeet ook niet de klassiekers van het genre, dat wil zeggen bloemencreaties, die, naast onsterfelijke toch al onsterfelijke stijlen en snitten, ook zullen verschijnen in het gezelschap van futuristisch omlijnde schouders, sterke uitsparingen en ballonmouwen van organza. In welke kleur? Roos, indigo en sappige sinaasappel, en voor de minder gedurfde – in beiges, wit en warm bruin.

Elegante basic jurken in de groothandel – modellen die het waard zijn om naar te reiken

In styling voor op kantoor en voor elegante feestjes, steeds vaker overhemden met kragen en kokerrokken, vervang eenvoudig basic jurken online groothandel. Ze creëren een ideale basis voor goed gesneden blazers, jassen en blazers met een bijgesneden snit. Wat? Bekijk onze checklist voor mode:

  • Col schildpad

Eenvoudige modellen met col trui, hoewel ze misschien ultra saai lijken, zullen dit jaar furore maken. Vooral blij om te reiken naar monochrome modellen in strepen en met uitsparingen op de schouders, of met een lichte spleet op het been. We aarzelen echter niet om te wedden op meer verkwikkende voorstellen – indigotint, met decoratieve knopen en decoreren van metallic draad. Klassiekers van het genre die zich altijd zullen verdedigen.

  • Romantische ruches

Basic jurken in de groothandel in het voorjaar nie stronią również od typowego dla tego sezonu romantyzmu. Jak jednak dać mu wyraz w basicowych propozycjach? Odpowiedzią na to stały się falbany – zdobiące już nie tylko dół sukienki, lecz także rękawy, ramiona i dekolt. Świetnie urozmaicą casualowe outfity i dodadzą im kobiecości.

Sukienki basic w hurcie na wiosnę powracają! Po jakie fasony i kolory warto sięgać? Sprawdź ofertę na Factoryprice.eu.
  • Terug naar het spel: polokraag

De trend van vorig jaar basic jurken in online groothandel met de polokraag leeft nog steeds. Deze keer keert het terug in een enigszins gewijzigde versie – de modellen in deze release worden bovendien aangevuld met een schuifregelaar en uitsparingen aan de zijkanten. Trapeziumvormig, potlood of in de vorm van een doos – u kiest.

  • Ballonmouwen

En tot slot, de microtrend, waarover al een paar seizoenen luidruchtig is, dat wil zeggen buffy, ballonmouwen. Van organza, mesh of velours – het is belangrijk dat ze zich van ver af onderscheiden en het minimalisme van de basis een beetje doorbreken. Ze zullen zich ongetwijfeld verdedigen in nevenposities voor avonduitjes, banketten en conferenties op het werk. Perfect voor klassieke stijlen en kleuren.

Casual en exit – basic jurken groothandel van Factoryprice.eu

Basic lente jurken in de groothandel dagelijks? Er zullen ongetwijfeld potlood, op maat gemaakte modellen zijn, modellen met halslijnen onder hemd en die doen denken aan volumineuze sweatshirts. Bekijk welke je in ons aanbod vindt:

  • Gemak van sweatshirt

De post-pandemische mode voor comfortabele, losse kleding gaat door. De vrucht hiervan is een meedogenloze hausse op collecties in de geest van homfy. Wat is er onder hen? Naast gezellige sets, joggers en volumineuze t-shirts, ook basic jurken in de groothandel met sweatshirt, die waanzinnig lijken op te grote sweatshirts. Crewnecki, hoddie of vesten met opstaande kraag? Probeer minstens één model!

  • Uitsparingen en dissecties

Hoewel het voorjaar van 2022 vol zit met nieuwe trends en originele oplossingen, vergeten we vrijwel onsterfelijke vintage mode niet. Daarom zullen onder de nieuwe collectie vol jurken zitten met uitsnijdingen in jaren 80 en beensneden, die zichzelf niet alleen zullen verdedigen in feeststyling. In gedempte tinten of opwindende sappige kleuren – ze zullen allemaal een schot in de jackpot zijn.

  • Strepen top

Als je al homfy bent, komt het noodzakelijkerwijs vrij in strepen. Katoenen jurken met structurele decoratie zijn een klassieker van dit seizoen. Ze verschijnen in geproefde sets met garsons en schattige vesten van aangename wol. Zet naast de volledig gladde modellen ook in op modellen met inzetstukken van andere stoffen, schouderbuffers of rimpels in de taille.

  • Asymmetrie

Ten slotte een voorstel dat zeker aanhangers van originele en tegelijkertijd bewezen oplossingen zal aanspreken. Hier gaat het over jurken met een asymmetrische rok. Zacht korter dan de achterkant naar beneden zal fantastisch nette benen blootleggen en de hele lichte klauw toevoegen. Vooral aanbevolen in combinatie met microjacks.

Bekijk meer: Bijpassende basic jurken in de groothandel — tijd voor een vrouwelijke lente-look!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Jurken in de groothandel — ontdek de mooiste modellen voor de komende lente!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago