Aktualności

Groothandel sweatsuitsets – zorg voor het modieuze assortiment in de winkel!

Spring Collection Onze aanbiedingen groothandel sweatsuit setshet is tijdloze, ultra comfortabele voorstellen, geïnspireerd op de homfy stijl. Op het eerste gezicht word je niet alleen verliefd op modellen met casual stijlen en design – even goed die, van ver af, onderscheiden door kleur, stofstructuur en decoraties. Bekijk bestsellers van Factoryprice.eu en voorraad je winkel voor het nieuwe seizoen!

Set voor het nieuwe seizoen – voorjaarscollectie 2022

In het voorjaar wordt alles tot leven gewekt. Naast de natuur geldt dit ook voor trends, die ons dit seizoen een beetje zullen verrassen. Het gaat vooral over mode op homewear, waarin deze site veel ontwerpers knikt. Geen wonder dus dat sommige van de grotere bestsellers precies trainingspakken zijn. Welke modellen voorstellen online groothandel sweatsuit sets Factoryprice.eu? Allereerst die in de soepele editie van basisstrepen en V-vormige uitsparingen, die ideaal zijn voor semi-formele gelegenheden. We hebben ook sets met ultrawijde pijpen, alle klokken, crop top hoodie en klassieke ronde hals met logo in reliëf. Wat dacht je van een gewatteerde versie? Ze staat naast trainingspakken van gecombineerde materialen. Ongeacht het gekozen model, vergeet de kleur niet. In de lente zullen vooral hoog alle tinten roze, groen, rood en oranje constant zijn. Aarzel niet om te wedden op meer ingetogen kleuren — warmbruin of gebroken wit.

Groothandel sweatsuitsets – op welke trainingspakstijlen moet je wedden?

Hoewel lansed tot nu toe meestal volumineuze, ronduit baggy trainingspakken zijn geweest, zullen we de komende maanden de modellen die onder silhouet zijn gesneden niet missen. Waar moet je precies op letten in de winkelrekken? We vragen:

  • Slim fit

Het is momenteel een van de meest populaire stijlen, die zal werken in sport/stedelijke juxtaposities en als basis voor minimalistische semi-formele outfits. Sets van deze snit passen stevig op het lichaam en benadrukken perfect het figuur. Meestal bestaan ze uit joggers en sweatshirt met ronde hals of vest met een bescheiden kraag. We raden vooral aan in gedempte, onsterfelijke tinten en met geribbelde decoratie.

  • Pasvorm

Minder nauwsluitend dan slim fit, maar benadrukt de sterke punten van de figuur verder. Naast het gemak zorgt het ook voor visueel afvallen – een iets lossere snit maskeert onvolkomenheden. Het werkt geweldig als optie voor een thuistraining of een wandeling met een vriend. Onze groothandel sweatsuit sets online biedt ze in een paar edities – van zacht, gezellig katoen, warm breigoed en aangenaam huidomhullend velours.

  • Losse pasvorm

Złoty środek między regular fit a oversize, który przypadnie do gustu zwłaszcza klientkom, ceniącym sobie wygodę. Najczęściej w tym fasonie widywane są komplety z hoodie i kangurkami czy bezrękawnikami z kapturem. Nam w oko wpadły zwłaszcza modele w odcieniu żółci eggshell i ciepłych, lekko mlecznych brązach.

Nowa kolekcja na wiosnę już jest! Sprawdź, co ma do zaoferowania nasza hurtownia kompletów dresowych Factoryprice.eu.
  • Overmaat

Een klassieker waar we al een paar seizoenen hulde aan brengen. Mega losse en volledig bedekkende vormen silhouetset is een goede optie voor luie middagen in de stad en thuis ontspanning. Deze editie zal vooral worden verdedigd met kits met opnieuw getrokken beenbroeken, zoals klokken, bootcut en palazzo-modellen (noodzakelijkerwijs met een verhoogde taille) en kangoeroes met een capuchon met verlengde snit.

  • Baggy

Baggy is een mega volumineuze mode, maar in tegenstelling tot klassieke oversized is het zeker losser en „vormeloos”. Het komt vaak voor bij een broek met een zwaar verlaagde trede en een been dat eindigt met een trekker. Welke goedkope groothandel sweatsuit sets voorstellen voor een nieuw seizoen? Met modieuze prints, verspreid over de hele set, met patchwork decoratie en lampa’s.

Groothandel trainingspaksets Factoryprice.eu – waarom gebruik maken van ons aanbod?

Kleding van goede kwaliteit, bekende merken en gunstige prijzen zijn niet alles – groothandel sweatsets Factoryprice.eu stelt ook voor:

  • Tijd besparen

Vanaf nu ligt uw bedrijf in onze handen – registreer u gewoon op onze website en activeer uw profiel. Het aanmaken van een account is volledig gratis en bovendien volgt u het in een paar eenvoudige stappen. Daarna kunt u onmiddellijk doorgaan met het plaatsen van bestellingen voor geselecteerde producten – zonder onnodige formaliteiten. Er is ook een optie voor volledige integratie met de groothandel. Dankzij alle producten die u bij ons koopt, kunt u automatisch invoegen op uw website met behulp van een xml-bestand.

  • Brede selectie

Groothandel trainingspaksets voor dames Het biedt niet alleen modieuze dames- en herenkleding, zoals jurken, rokken, broeken, blouses, overalls, overhemden, sweatshirts, truien of ondergoed. We hebben ook een rijk assortiment bovenkleding, maar ook schoenen, accessoires en accessoires. Allemaal in een andere stijl en afgestemd op de voorkeuren van individuele klanten. Kies ze uit een breed scala aan bekende designermerken zoals By Sally, Rue Paris en Basic Feel Good — onze topaanbiedingen.

  • Transparant transactie- en inkoopsysteem

Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen binnen 12 uur na het boeken van de betaling worden voltooid. We sturen pakketten met goederen naar elke plaats in Polen en op elk moment (onze magazijnen zijn 24 u/7 geopend). Bovendien retourneert u de gekochte goederen gemakkelijk op onze kosten binnen 1 dag (zonder opgaaf van reden).

  • Ondersteuning bij elke stap

Of het nu gaat om logistieke kwesties of het uitvoeren van de marketingstrategie van uw bedrijf, ons team zal u helpen. Vergeet het lange wachten op een antwoord en verloren tijd. We voeren efficiënte telefoon- en e-mailcommunicatie uit om u bij elke stap te ondersteunen – van het verzenden van goederen tot het online positioneren van uw merk.

Zie ook: Trainingspakken voor dames in de groothandel — ontdek de mijn van de meest modieuze modellen voor 2022!

Mis het ook niet: Basic Feel Good trainingspakset — bekijk de meest modieuze modellen en kleuren in het voorjaar

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago