Aktualności

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is een geweldige kans om de bestsellervoorstellen van dit seizoen in te slaan. Naast ultra kleurrijke hertekende kleding, raden we je aan iets uit de homfy categorie aan je aanbod toe te voegen. Sweetiesets, gebreide jurken of joggingbroeken zijn niet het enige dat je bij de hand moet hebben. We vergeten ook niet de gezellige hoodies, die meer dan één originele set zullen creëren. Welke heeft de onze te bieden groothandel modieuze sweatshirts met capuchon?? Volledige lijst hieronder.

Trends in het voorjaar – onze voorstellen voor het nieuwe seizoen

Hoeveel microtrends dit seizoen, zoveel modieuze sweatshirts. Eén ding is dan zeker – in het voorjaar van 2022 zullen we ons niet vervelen. Als we definitief eindigen met casual bingo, grijpen we naar inspiratie voor oldschool, vintage en homewear. Het is bedoeld om voornamelijk origineel en divers te zijn, vandaar naast de stortvloed van gezellige volledig gladde basismodellen, kangoeroes met originele prints en inscripties of croptops gemaakt van geribbelde stof (geweldig met hoge taille!). Ook inbegrepen in de prijs zijn ultra klassiekers – oversized gebreide modellen, modellen met verlengde tot halverwege de dij en met volumineuze mouwen al baloonarmen. Kies uit trainingspak, harige stof of katoen. Hoe zit het met de ornamenten? Ze zullen ook zeker meer verschijnen dan tot nu toe. Wat is het waard om naar te zoeken? Inscriptie van fijne strass steentjes, reliëfpatronen, contrasterende lampa’s en monogrammen verspreid over het hele kledingstuk. Vergeet monochrome modellen in één kleur en grijp in plaats daarvan naar kleur. Groothandel sweatshirts met capuchon voor dames voor de lente czestuje nas też soczystą pomarańczą, gumą balonową i czekoladowymi lodami. Oprócz nich fantastycznie spisze się też indygo, trawiasta zieleń czy strażacka, bijąca po oczach czerwień.

Zanurz się w sportowej wygodzie i postaw na dresową kolekcję! Sprawdź, co nasza hurtownia bluz damskich z kapturem ma w ofercie.

Groothandel dameshoodies – welke worden rond gedragen?

Aan welke modellen let dit seizoen goed op? Van onze beste bestsellers, die van ons groothandel dames sweatshirts met capuchon stelt voor:

  • Basale kangoeroes

Glad, geribbeld, eenkleurig en veelkleurig – U kiest. De meest modieuze modellen zijn momenteel genaaid van gecombineerde materialen, ze zijn versierd met een origineel monogram en naast modieuze lampen (niet voor niets verdedigen ze zichzelf in streetwear-styling). Ze zorgen voor comfort en warmte tijdens de eerste dagen van de lente.

  • Over maxi cut

Sweatshirts die op tunie/jurken lijken, zijn een andere trend die je tijdens de lente van dit jaar niet mag vergeten. Ze zullen zich niet alleen verdedigen in een typisch thuiseditie, maar ook als set voor een losse dag op de stad. Met een asymmetrische zoom, splitten aan de zijkanten of met contrasterende stiksels – ze zullen allemaal een schot in de jackpot zijn.

  • Overmaat

Groothandel sweatshirts met capuchon voor dames online herinnert eraan: niets zal werken zoals verleend voor het nieuwe seizoen als sweatshirts met hertekende mode. Met een verlengde snit, met ultrawijde mouwen en een volumineuze capuchon die perfect tegen de zon bedekt – er zijn geen grote must haves te komen maanden. We raden vooral aan in een duet met comfortabele joggers.

  • Op het dradenkruis: wijde mouwen

De lente van dit jaar behoort tot het volume. Beide, als het gaat om oversized, buffy schouders, brede benen, enz. Sweatshirts met hertekende mouwen zijn een voorstel uit de jaren negentig, die probleemloos zal werken in casual en streetwear sets. Idealiter combineren ze met een even hertekende onderkant of ultra getailleerde broek. Hoe meer onderscheidend, hoe beter.

  • Cropped Fason

Groothandel goedkope sweatshirts met capuchon voor dames kon niet te doen en zonder een klassieker gedurende meerdere seizoenen, d.w.z. korte croptop-modellen. Vesten, met een kangoeroe en in de vorm van een strakke „top” – opties zullen behoorlijk veel zijn. Dit is een geweldig voorstel, vooral voor sportbroeken en rokken met hoge taille. Kies uit het hele assortiment modieuze tinten.

Groothandel dames hoodies – waarom wedden op Factoryprice.eu?

Factoryprice.eu is niet alleen een garantie voor goedkope kleding van goede kwaliteit. Het is ook:

  • Tijd besparen

Om met ons samen te werken is een korte, volledig gratis registratie voldoende. Nadat u het hebt gemaakt, kunt u onmiddellijk doorgaan met de aankoop van geselecteerde producten, zonder onnodige aanvullende stappen. Er is ook een optie voor volledige integratie met de groothandel, zodat u met één klik merchandise aan uw website toevoegt.

  • Rijk assortiment

Groothandel dames hoodie Factoryprice.eu Biedt kleding, schoenen, sieradenaccessoires en andere accessoires in uw favoriete stijl en afgestemd op de individuele voorkeuren van de klant. Je kunt ze kiezen uit een breed scala aan bekende designermerken zoals By Sally, Rue Paris en Basic Feel Good – onze topvoorstellen.

  • Veilige, transparante transacties en bestellingen

Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen binnen 12 uur na de betaling worden voltooid. We sturen pakketten met goederen naar elke plaats in Polen en op elk moment (onze magazijnen zijn 24 u/7 geopend). Zonder enig probleem retourneert u de gekochte goederen ook op onze kosten binnen 1 dag (zonder opgave van reden).

Zie ook: Groothandel sweatshirts voor dames – waar koop je de beste joggingbroekcollecties?

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Groothandel in sweatshirts voor dames – bereid je winkel voor op een golf joggingbroekmode!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago

Grote maten blouses in de groothandel – bekijk wat er nieuw is op Factoryprice.eu!

Kijkend naar de voorjaarstrends van 2022 in plus-size mode, kan één ding zeker gezegd worden:…

2 jaar ago