Aktualności

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints, zal ongetwijfeld ook een geweldig voorstel zijn die met sculpturale details, aangevuld met mooie uitsparingen en decoraties in de geest van het Italiaanse maximalisme. Er zal dus een flits van pailletten, contrasterende metalen draden en glinsterende straspnaden zijn. Kijk welke het waard zijn om in te slaan!

Welke mini-jurken in de groothandel in het voorjaar moeten we kiezen? Zie!

Tijd om officieel te beginnen met het aftellen naar de lente! En bij uitbreiding – rust uw winkel uit met de meest modieuze goedkope mini-jurken groothandel. Wat? Introductie van een uitgebreide gids voor bestverkochte modellen.

  • Geweldige comeback: buffers

Dit is geen verrassing meer, maar het is de moeite waard eraan te herinneren – de „wolkachtige” mouwen zullen dit seizoen bijna alle modeshows veroveren. Vooral in combinatie met delicate, gecoate jurken en die van een tentsnit. Meestal zullen we ze ontmoeten in het gezelschap van witte en subtiele, meisjesachtige tinten, die doen denken aan melksnoep. Moet hebben!

  • Semi-transparant

Jurken gemaakt van tule, organza of dun gaas – een echo van de trends van vorig jaar, die dit seizoen zeker tot leven zullen komen. „Naked dress” wordt niet langer versierd met duizend ruches, volants en gordijnen. Deze keer verschijnt het in een delicate, bijna gecoate versie die waanzinnig lijkt op vintage kamerjas. Hoe stijl je ze? Gecombineerd met een jas, een broek met hoge taille en een korte top.

  • Bloemen, bloemen en weer bloemen

Skoro mowa o wiosennych trendach, nie zapominamy też o nieśmiertelnych już klasykach. Rozkwitną nich kwiatowe pąki – zarówno solo, w pękatych, gigantycznych bukietach, jak i w formie kolorowych łąk. Będą romantyczne, zwiewne, a co najważniejsze mega kobiece. W jakim towarzystwie odnajdą się najlepiej? Koronek, falban i przezroczystości. Spróbuj!

Sukienki mini w hurcie czekają na Ciebie w ofercie Factoryprice.eu – poznaj nasze najmodniejsze modele!
  • Uit het kabinet Twiggy

Minio’s dit seizoen zijn niet alleen strakke geribbelde modellen. Momenteel zullen er ook microsneden zijn gemodelleerd naar de jaren zestig en de beroemde Twiggy-styling. De grootste furore zal worden gedaan door mensen in een monchroom en over de vorm van een opgebouwde doos, en met een iets versmalde taille. Perfecte p; ropositie voor minimalistische styling.

  • Uitsparing

De meest gewenste modellen van het seizoen? Uitgesneden mini-jurken die onaangename modieuze styling overwinnen. In welke versie vallen ze er bijzonder goed uit? Met originele „tranen” aan de zijkanten, asymmetrische uitsparingen aan de halslijn en met een sensueel onbedekte rug. Hoe meer, hoe beter.

Fans die niet uit de mode raken – een kort overzicht

Volumineus, opnieuw getekend of misschien strak passend? Welke snitten en stijlen jurken uit onze voorjaarscollectie moet je toevoegen aan je aanbod? Hint hieronder:

  • Doos

In de komende maanden zal de modewereld herinneringen ophalen aan retrotrends uit het verleden. De vrucht hiervan zal onder andere zijn. doos mini jurken groothandeldie ongekend afschrijven als aanvulling op minimalistische, superfrisse styling in zakelijke release. Onze favoriet? Model met zacht taps toelopende taille en opnieuw getrokken schouderlijn. Een klasse die niet gesmeed kan worden.

  • Trapeze

Een van de meest populaire lettertypen. Het werd zelfs gedragen door Brigitte Bardot zelf, waarmee ze tot op de dag van vandaag wordt geassocieerd met het synoniem van ultra vrouwelijke juxtaposities. Het is geweldig op het lichaam en voelt niet vrij van beweging, dankzij de verwijde put, en bovendien, visueel afslanken van het silhouet. In het voorjaar van 2022 is het extreem vaak te zien in combinatie met opgebouwde halslijn en gestructureerd materiaal.

  • Tuba

Een van de grotere favorieten van klanten die elk seizoen uitverkocht is. Geen wonder – mini-jurken groothandel online over deze boon omzeilt fantastisch het lichaam en benadrukt de krachtigste, en wat meer is =- zijn mega universeel. Je kunt ze in verschillende kwesties dragen – elke dag, als basis onder de marine voor werk en voor losse avonden in de stad (bij voorkeur vergezeld van leren ramonesk).

  • Overmaat

Jurken in XXL-editie is absoluut de basis van elke capsulegarderobe. Hiermee kun je alle manchetten bedekken en bovendien zorgt het voor veel comfort tijdens het dragen. Bovendien triomfeert een ander seizoen Saints. In welke versie werkt het vooral? Met blootgestelde schouders, een asymmetrische zoom en een boothals die vrouwelijke charme zal toevoegen.

Mini-jurken in de groothandel in modieuze styling – inspiratie rechtstreeks van trendsetterek

De monochrome van top tot teen zal dit seizoen net zo goed een idee zijn als een mega-originele, meerkleurige styling. Waarin ze zich met succes zullen bevinden mini-jurken in online groothandel?? Bekijk onze voorstellen:

  • Herinneringen aan de jaren vijftig.

Fans van klassieke vintage en oldschool oplossingen zullen zeker verliefd worden op onze eerste set. Wat moet er in zitten? Boxed jurk met decoratieve streep, doorschijnende wieloorbellen en leer, geknoopte enkellaarzen met hakken. Het geheel is fantastisch om de jas van herenblazer en een al baguette portemonnee in contrasterende kleur af te breken.

  • Basic sport

Niets zal zo goed werken voor de lente van dit jaar als losse outfits in een sportieve release. Ze zullen zich er op betrouwbare wijze in bevinden mini-jurken in groothandel basic over het ontwerp van een nauwsluitende buis in strepen. Wat dat betreft? Comfortabele sneakers op een verhoogde zool, vizier en microrugzak/sachet/nier, waarin alle benodigdheden passen. Gemak en stijl in één.

  • Power dressing 2.0.

Hoewel elegante styling eerder wordt geassocieerd met kleine zwarte en bescheiden modellen van casual design, zullen ze dit jaar ook worden aangevuld met bastische, comfortabele katoenen jurken. Ze vallen perfect uit in combinatie met goed gesneden blazers en jassen, evenals als basis voor een pak. Wat dat betreft? Set klassieke sieraden, geproefde pumps met hak en clutch.

Bekijk meer: Groothandel geribbelde jurken — bekijk de grootste selectie online!

Lees verder: Overzicht van de meest modieuze basisjurken voor het voorjaar van 2022

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago

Grote maten blouses in de groothandel – bekijk wat er nieuw is op Factoryprice.eu!

Kijkend naar de voorjaarstrends van 2022 in plus-size mode, kan één ding zeker gezegd worden:…

2 jaar ago